Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

ceva tenis de prin rusia

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ceva tenis de prin rusia

eurosport 1

MAR?I 01 DECEMBRIE 2009
    TENIS DE MAS?
    18:00 TENIS DE MAS?: Super Cupa European? Sankt Petersburg în Rusia Ziua ?nt?i (20:00)
    MIERCURI 02 DECEMBRIE 2009
    TENIS DE MAS?
    15:00 TENIS DE MAS?: Super Cupa European? Sankt Petersburg în Rusia Ziua ?nt?i (16:00)
    16:00 TENIS DE MAS?: Super Cupa European? Sankt Petersburg în Rusia Ziua a doua (18:00)
    01:15 TENIS DE MAS?: Super Cupa European? Sankt Petersburg în Rusia Ziua a doua (02:15)
    JOI 03 DECEMBRIE 2009
    TENIS DE MAS?
    13:45 TENIS DE MAS?: Super Cupa European? Sankt Petersburg în Rusia Ziua a doua (14:45)

Re: ceva tenis de prin rusia

multumiiiiiiiiiiiiiiiiiim!
    Blade-Darker speed 90
    Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
    Bh- Testing

Comentariu

Calin adopta o tactica profesionista : stie ca nu face fata la varsta lui tuturor competitiilor dintr-un an si alege una,maxim 2 la care participa,in rest se pregateste.Iata cat e de bine pregatit si conectat la joc,il spulbera cu 4-0 pe campionul Europei ! Si eu tin cu el,e romanul nostru dar si cel mai spectaculos jucator din lume!Pariez tot pe 4-0 si cu Ovtcharov in semifinala si sper la o finala cu Samsonov pe care sa o castige si sa demonstreze ca Creanga inca nu s-a uscat!Hai Caline !
      lemn Dr. Neubauer Barricade DEF
      FH Donic Slice 1.5 mm
      BH TT Master Insider 0.6 mm

Comentariu

Nu e surpriza victoria lui Calin Kreanga impotriva lui Maze, am downloadat anul trecut un meci de-al lor, cu echipele lor de club, si atunci l-a batut relativ usor cu 4-1 parca, stilul lui Maze cred ca ii convine! Asta pentru ca Maze a jucat mult mai bine cu Boll, deci cred ca si stilul lui Kreanga nu i-a mers la suflet! Pana la urma ramane cel mai bun produs al nostru! Sau al nostru in "coproductie" cu Grecia!
        Blade-Darker speed 90
        Bh- Testing

Comentariu

Timo rullz!
          Blade-Darker speed 90
          Bh- Testing

Comentariu

Pacat a pierdut Calin in fata lui Dimitri cu 4-1.Se pare ca vom vedea o finala germana Timo Boll cistigind in fata lui Samsonov cu 4-3.
            Finala se v-a transmite pe Eurosport la ora 1 noaptea.
            Pentru locurile 3-4 v-a juca Calin cu Samsonov.
            Amultart of+//Tenergy 64//Tenergy 64

Comentariu

Boll inca joaca cu "Srieever" iar Calin joaca cu "Briss" si saracu Samsonov a ramas la "Tibhart Speedy Spin".

Comentariu

Acesti comentatori incurca Fh cu Bh. Cred ca ar fi bine sa o ia de la Hais si Cea, ca pina la topspin, backspin, Boll e jucator de mina dreapta, samd...... e cale lunga.
                Efectiv la un moment dat am taiat sonorul ca nu se mai putea.
                Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed​ //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon​​
                FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
                BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05

Comentariu

si nu sunt la prima abatere! am auzit un comentariu odata al Otiliei Badescu la olimpiada de la Atena, juca Waldner, a fost un adevarat comentator, informatii tactice, profesionale, la obiect, diferenta e de la cer la pamant!
                  Blade-Darker speed 90
                  Bh- Testing

Comentariu

Postat în original de marius
                    Acesti comentatori incurca Fh cu Bh. Cred ca ar fi bine sa o ia de la Hais si Cea, ca pina la topspin, backspin, Boll e jucator de mina dreapta, samd...... e cale lunga.
                    Efectiv la un moment dat am taiat sonorul ca nu se mai putea.
                    si e finala la 1 noaptea acuma????
                    sa stiu sa ma uit
                    Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
                    Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8

Comentariu

Procesare...
                    X