Buna! As vrea prin acest mesaj sa ii intreb pe cei mai experimentati cum as putea sa-mi imbunatatesc jocul , neavand posibilitatea unui antrenor. Am masa acasa dar nu prea am cu cine juca si as vrea sa joc cat mai mult. Exista ceva metode de a antrena singur. Daca cunoasteti asa ceva va rog ajuati-ma. Multumesc!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Imbunatatirea performantelor
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: Imbunatatirea performantelor
Exista unii oameni care indoaie masa de la jumatate si exerseaza loviturile pana le vine rau (partea cu fileul trebuie sa ramana plata)...
Alta solutie ar fi achizitionarea unui robot de mingi, dar aceasta varianta tinde sa sape destul de adanc in buzunarul omului...--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5830
- Fălticeni
- 64
Likes given: 984Likes received: 1521
Da i un search pe youtube dupa"returnboard".Ti-l poti confectiona singur,e de ajutor mai ales pt exersarea topspinului.Si nu costa multof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
In acest sens al returnboard-ului, ai putea cere lamuriri dspre constructie lui Cristi alias Grasomega pe forum, el a realizat unul si arata chiar bine!Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Vezi aici despre returnboard: http://tenisdemasa.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=1589
Oricum, fara un antrenor (macar ocazional) si fara un partener cu care sa exersezi, te vei plafona repede si vei invata lovituri gresite de care greu vei reusi sa te lecuiesti.
In orice caz, returnboard este o optiune daca nu ai partener.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:48.Procesare...X
Comentariu