din cate am vazut sunt oameni care lacuiesc lemnele? carei toata treaba asta cu lacuirea? ma refer de ce se face? singura treaba la care ma pot gandi este intrun fel protectia. dar ma mai gandesc ca poate afecta si proprietatile lemnului viteza control etc. as mai vrea sa stiu daca se foloseste un lac special sau cel de mobila obisnuit e bun si daca e o tehnica... stratul sa fie cat mai subtire etc etc. astept sfaturi
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
carei treaba cu lacuirea?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator tehnic
- 14.sep.2009
- 1126
- Iași, România
- 54
Likes given: 464Likes received: 113
Re: carei treaba cu lacuirea?
Foloseste te rog functia cautare, sper sa nu te duca in Carei De exemplu viewtopic.php?f=2&t=3229
Personal, pentru finisarea lemnului nu am folosit un smirghel foarte fin intrucat nu am gasit asa ceva prin casa. Asa ca, spre disperarea sotiei, am "stricat" un spalator de vase din ala cu burete si cu o parte mai abraziva - rulezTB ZLF & T05/T05FX
Re: carei treaba cu lacuirea?
lipciul pe baza de apa, voc free, asigura o lipire mai ferma, iar la dezlipirea fetelor exista pericolul ca odata cu fata sa se smulga si aschii din stratul superior al lemnului. Asta depinde si de natura stratului superior al fiecarui lemn. Daca dai prea mult lac, adica strat prea gros, se vor modifica proprietatile lemnului, de aceea eu evit sa lacuiesc lemnele, am doar mare atentie la cum dezlipesc fetele. Depinde de lemn, si de cum aplici lacul. Nu toate lemnele necesita lacuire.Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro