Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cum se prepara un setup, folosind adeziv pe baza de apa
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Cum se prepara un setup, folosind adeziv pe baza de apa
Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80Taguri: Nimic
Re: Cum se prepara un setup, folosind adeziv pe baza de apa.
Ce frumos taie bisturiul ala !BLADE: Joola Viva
FH:Joola Express One
BH: Joola Express One
nu mai taia el asa de lin si dintr-o bucata daca era un tenergy! cred ca era o fata cu burete moale!Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
boboc- 19.nov.2009
- 45
- București - N. Grigorescu
- 45
Likes given: 0Likes received: 0
(at)dodo.daniel - ai incercat cu bisturiu pe tenergy si nu merge asa usor ? sau doar presupui ?Blade: none
FH: none
BH: none
Comentariu
din pacate nu stiu de unde si daca oricine poate procura bisturie, tipul zice" my trusty knife", dar dupa cum arata ar fi un bisturiu, in engleza "scalpel", eu vorbesc din experienta mea cu cutterele pe care le gasesti prin magazinele de profil. Astfel de taietura eu am obtinut-o numai cu fete cu burete mai moale, la cele cu duritatea mai mare a trebuit sa revin de mai multe ori pt. a taia pana la capat. Si am taiat pana acum cateva zeci de fete...din pacateBlade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Bisturiele au acum lame de schimb care nu sunt extraordinar de scumpe. Conteaza f mult lama cu care tai, cat si suportul pe care tai. Daca a-ti observat, omul taie pe un suport de teflon, care este materialul ideal pt acest lucru. Eu am reusit sa tai fetele din prima trecere, numai cu anumite lame Olfa si suport special pt taiere, tot de la ei.
Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Si apropo, fetele pe care le taie in film sunt Andro Hexer care au burete asemanator cu Tenergy.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Baieti bisturiu si lame de schimb gasiti la mag.de echipament medical,dar atentie bisturiul (corpul)suporta anumite numere care se pot monta pe bisturiu e mai bine sa intrebati in mag.despre acest lucru.Si eu mi-am cumparat bisturiu ptr.taierea gumelor si merge exccelent.Bafta si succes!Amultart of+//Tenergy 64//Tenergy 64
Comentariu
In principiu, manerul ar trebui sa fie scurt si voluminos pt forta, iar lama subtire si curbata la varf, pt ca taisurile curbe taie cel mai bine.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Probabil, cand ziceti bisturiu, vreti sa ziceti Cutter, right?
Ca bisturiu cu lame de schimb ma indoiesc sa existeBlade: Butterfly Korbel
FH / BH : Donic Desto F3 / Tibhar Rapid Soft
Blade: Stiga Clipper Wood
FH / BH : Butterfly Sriver
Comentariu
Postat în original de Metall[...]bisturiu cu lame de schimb ma indoiesc sa existe
Toate bisturiile din epoca noastra au lame de schimb. Asa arata unul montat
si asa arata o lama
Acum indoieste-te si fa niste poze sa vedem si noi cum arata un Metall indoitMarc Barbu
Comentariu
Exista si bisturiu cu lame de schimb,citeste postul lui Calin!
Comentariu
NU. Vorbeam chiar de bisturiu de uz medical. Si asa cum am scris mai sus, bisturiele se fac acum cu posibilitatea inlocuirii lamei, care se foloseste numai o data pt rezultate optime. Cutterele sunt bune si ele daca sunt de calitate dar sunt altceva.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Re: Cum se prepara un setup, folosind adeziv pe baza de apa
Se pot taia si tenergy linistit.Eu am folosit un cutter normal din practiker cu lama mai lata si am pus paleta pe o placa de gresie cand am taiat.A decurs foarte bine operatiunea.Succes tuturor.Blade: Bty Primorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:43.Procesare...X
Comentariu