De ce eu sunt mai jos in clsament decat Ciubotariu Mihaela ca eu am avut mai multe performate decat ea . La gura humorului am reusit sa o bat in grupa superioara , la roman ea nici nu a jucat dar eu am jucat , acum la mircurea ciuc eu mam calificat in a doua grupa si am facut si o victorie in a 2a grupa dar ea nici macar nu sa calificat . Astept un raspuns .Multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lamurire - clasament
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: Intrebare
am uitat sa specific am fost amandai la aceleasi concursuri dar ea numai la roman nu a jucat
Simplu.La Mihaela a venit Mos Nicolae pentru ca e o fata cuminte.Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
senior- 29.nov.2005
- 349
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de CANDREIDe ce eu sunt mai jos in clsament decat Ciubotariu Mihaela ca eu am avut mai multe performate decat ea . La gura humorului am reusit sa o bat in grupa superioara , la roman ea nici nu a jucat dar eu am jucat , acum la mircurea ciuc eu mam calificat in a doua grupa si am facut si o victorie in a 2a grupa dar ea nici macar nu sa calificat . Astept un raspuns .Multumesc
640 Ciubotariu Andrei Moinesti BC 15 A 1 15 nov09.
885 Ciubotariu Andrei Bacău BC 10 A 1 10 oct09.
1272 Ciubotariu Mircea Moinesti BC 6 A 1 6 aug09.
1576 Ciubotariu Mihai Moinesti BC 4 A 1 4 aug09.
Comentariu
senior- 29.nov.2005
- 349
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Cred ca numele inregistrate in lista de mai sus se repeta. Care este numele D-vs complet?
Comentariu
Sunt din Moinesti...Blade> Yasaka Ma Lin Soft Carbon
Backhand> Yasaka Raksa 9
Forehand> Yasaka Raksa 7
Comentariu
mi-au zis aici la ciuc ca prima data cand au fost la un concurs au fost trecute fiind din bacau, dar de fapt sunt din moinesti...Blade> Yasaka Ma Lin Soft Carbon
Backhand> Yasaka Raksa 9
Forehand> Yasaka Raksa 7
Comentariu
Si acum cum se face? se aduna punctele si dupa aceste puncte ma voi situa in clasament .eu sunt unul si acelasi din toti aia de mai sus
Comentariu
Am modificat ce am inteles eu de mai sus. Mai este si un Ciubotariu Mihai, sper sa nu-mi spui ca tot tu esti, ca ati fost amindoi la Gura Humorului.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6728
- București
- 64
Likes given: 247Likes received: 631
Postat în original de FlorinBNAm modificat ce am inteles eu de mai sus. Mai este si un Ciubotariu Mihai, sper sa nu-mi spui ca tot tu esti, ca ati fost amindoi la Gura Humorului.
Am inteles ca el este Ciubotaru Andrei din Moinesti, ca la un turneu a fost inregistrat gresit la Bacău, dar nu se potriveste cu al treilea turneu. Nu cumva a fost trecut si cu numele Mihai sau Mircea? Ar trebui sa-i cunoasteti si pe cei doi (Ciubotaru Mihai si Ciubotaru Mircea), doar sunt si ei din Moinesti !
Comentariu
Re: Intrebare - clasament
Nulele meu intreg e Ciubotariu Mircea Andrei ,iar Ciubotariu mihai e fratele meu
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:13.Procesare...X
Comentariu