Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
La mine o sa vina mosul un pic mai repede sub forma unui nou setup
PS : si probabil niste dulciuri :P
PPS : de dorit cu adevarat vreau de la "Mosul" niste reflexe mai bune
Yeeee ....
Glumesc , n-astept nimic .
Dar mosul a promis o fața de paleta ca sa fiu un jucator fantastic de tenis de masă .
Am si adversari talentati cu care imi face placere sa joc ...
Ce sa-ti mai doresti mai mult ?
imi doresc sa am zile... cum ma voi bucura sau nu de ele, ramane de vazut. cat despre tenis de masă, am de invatat. sper sa pot reusi si asta. oricum, miscarea e bine-venita si multumesc celor care au rabdare cu mine si pentru sfaturile lor.
Mereu trebuie sa-ti doresti mai mult! Si mereu trebuie sa astepti...
Gresit Mihaela. Asteptarile sunt sursa nefericirii. Esti cu adevarat fericit, numai atunci cand te bucuri de ceea ce ai avut, ai sau vei avea, fara sa te fi asteptat! Ati dori mereu mai mult, inseamna sa nu fi fericit niciodata.
Gresit Mihaela. Asteptarile sunt sursa nefericirii. Esti cu adevarat fericit, numai atunci cand te bucuri de ceea ce ai avut, ai sau vei avea, fara sa te fi asteptat! Ati dori mereu mai mult, inseamna sa nu fi fericit niciodata.
Gresit,carissimo, viata e un peron iar ce sau cine ti se intampla, e tren ce trece prin gara ta...Revin...
Ai dat o definitie a ideii principale din budism!
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Gresit,carissimo, viata e un peron iar ce sau cine ti se intampla, e tren ce trece prin gara ta...Revin...[/quote:19offps5]
Iata-ma, continui ideea. Prin gara noastra, mica ori mare, trec trenuri-oameni, ocazii, intamplari...Urcam sau hotaram sa-l asteptam pe urmatorul. Daca urcam, putem calatori cateva statii si sa intelegem ca directia e gresita. Ce facem? Coboram. Si tot asa. Pana cand simti ca drumul pe care mergi e AL TAU. Eu zic ca merita sa astepti aceasta descoperire. Cat priveste suferinta, ea da dimensiunea reala a fiintei noastre.
PS. Am pc-ul foarte lent, altfel as mai scrie...
"Mosul e om serios. Nu daruieste unei femei maritate o tentatie!"
Oare tentatiile nu fac parte din viata de zi, de zi (eventual nu le recunoastem) sau gresesc?
lemn:HML -carbon, hinoki
fetze; Victas V>01 Limber
si echipament Xiom
"Mosul e om serios. Nu daruieste unei femei maritate o tentatie!"
Oare tentatiile nu fac parte din viata de zi, de zi (eventual nu le recunoastem) sau gresesc?
Sunt tentatii si tentatii... Si,da, fac parte din viata. Depinde mereu de noi sa le raspundem da sau ba...
"Mosul" existe, todeauna asteptam ceva de la El, o surpriza...... oricat de mica,..
Cu cat trec anii,cu atat mai mult cred in Mos Craciun! Am observat ca de Craciun sunt bucuroasa pur-si-simplu, linistita si ninsa de o multime de ganduri bune, de idei, de vesti si povesti, de miracole.
in primul rind as vrea ca mosul sa mi aduca un buget ,macar ca cel de anul trecut pt a putea continua drumul in cepot la noi la club!!!!!!!!!!!!cred ca voi convinge toti factorii ce mi pot asigura acel buget de craciun!!
de la mos?astep sinceritate de la niste jucatori din circuitul amatur sa recunoasca ca sint legitimati si n-a trecut termenul de 2 ani de sedere sa nu fie vinatori de cupe sau de locuri fruntase si sa ascunda atita timp pina trece perioada de sedere.Pentru unii exista regulament pentru altii NU.Bateti odata un regulament un cuie care sa fie respectat in toate tara de toti jucatorii care practica acest sport minunat.Atita timp pina nu se schimba regulamentul trebuie sa respectam pe care o avem asa cum a facut domnul care a descoperit aceste turnee minunate si a facut un regulament.JOS PALARIA.
SARBATORI FERICITE DORESC TUTUROR JUCATORILOR DIN CIRCUIT AMATUR.
Comentariu