Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

am avut ginion?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • am avut ginion?

    buna! sunt nou in forum am inceput sa joc tenis de 2 ani cu prieteni in fiecere duminica si cind aveam timp si in timpul saptamini ,de o luna am inceput sa merg la sala sa joc organizat tot atunci am cumparat o paleta noua de la o firma de aici de pe forum iar de citeva zile am observat ca minerul paletei sa umflat ca si cum las fi tinut in apa am dat 360 roni pe paleta este normal sa se intimple asa am trimis un i-mail la firma de unde am cumparat-o dar normal nu miau raspuns.Cine am mai patit poate sa-mi spuna ce am de facut?am sa pun citeva poze sa vedeti si voi .Paleta nu a fost lovita sau trintita dupa cum vedeti si in poza nu are nici o lovitura o tin in afare jocului in husa si am grijit-o foarte mult.

  • #2
    Re: am avut ginion?

    alte poze e-mail ghevir_ghevir(at)yahoo.com

    Comentariu


    • #3
      Re: am avut ginion?

      Da, se pare ca ai ghinion. Dar oricum dupa poze nu-mi dau seama despre ce lemn e vorba. Posibil ca adezivul folosit la lemnul a suferit ceva.
      Dar aici pe forum gasesti niste oameni extraordinari care te poate ajuta (un alt lemn presupun eu), de ex. "Tibi" "Valigiti" si multi altii.
      lemn:HML -carbon, hinoki
      fetze; Victas V>01 Limber
      si echipament Xiom

      Comentariu


      • #4
        Re: am avut ginion?

        NU EXISTA GARANTIE ?nu am acasa factura dar luni am sa vad.da! de cumparat alta paleta stiu ca ma ajuta multi dar eu am cumparat paleta de pa forum de la firma autorizata cu factura cu tot si acum dupa o luna dau iar 360 roni.firma e aici pe forum de la care am cumparat numele nu il spun pina iau legatura cu ei.am trimis doua i-mail dar nu mi-au raspuns.
        LEMN - BUTTRFLY OFF SCHLAGER PRECISION FL

        Comentariu


        • #5
          Re: am avut ginion?

          E si asta un sport in care bagi bani , mai ales daca vrei echipament de calitate . O fața ma ajunge 150 de RON , e aproape cit jumate din echipamentul tau . Cauta un lemn second sau chiar nou , un All+ sau OFF- , te ajunge in jur de 100 RON si asta e ...

          Comentariu


          • #6
            Re: am avut ginion?

            LEMN - BUTTRFLY OFF SCHLAGER PRECISION FL
            asta am avut chiar nu e bun de nimic?

            Comentariu


            • #7
              Re: am avut ginion?

              "Schlager Precision" este un lemn chiar foarte bun. Probabil acesta a avut o lipire mai slaba intre straturi si umezeala transpiratiei a patruns, provocand deslipirea, apoi sectionarea partiala. In mod normal , firma de unde a-ti cumparat lemnul, daca tine la prestigiul ei, ar trebui sa-l inlocuiasca cu unul la fel si sa-l trimita pe acesta la fabrica, de unde sigur ar primi scuze si compensare. Daca insa la cumparat de la un alt distribuitor, lucrurile se complica. De aceia, sunt pesimist......
              Lemn- Bty Viscaria
              FH - TENERGY 05
              BH - TENERGY 80

              Comentariu


              • #8
                Re: am avut ginion?

                e cumparat cu acte de la firma de pe forum chiar de aceea nu am luat de la pers. fizice.iar am primit un i-mail privat si mi sa spus ca acest lemn e comparabil cu unul de metro.

                Comentariu


                • #9
                  Re: am avut ginion?

                  In nici un caz nu se poate spune ca un Schlager Precision e comparabil cu un lemn de Metro...ceea ce ma face sa cred ca vor sa se sustraga de la o eventuala inlocuire a lemnului si/sau trimitere la garantie...
                  Daca se va intampla asta avem un topic cu "Hall of Shame" aici pe forum...si chiar te rog (si nu cred ca numai eu) sa postezi acolo spunand clar de tot numele firmei, ca sa stim si noi de unde sa NU mai cumparam.
                  --=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
                  --=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--

                  Comentariu


                  • #10
                    Re: am avut ginion?

                    multumesc mult dar prima data sa discut cu firma de unde a fost cumparat.

                    Comentariu


                    • #11
                      Re: am avut ginion?

                      In Romania, orice produs nou, vandut catre un client, trebuie sa aiba o garantie si sunt aproape sigur ca exista o perioada minima de garantie stipulata in lege.
                      Daca ai factura, poti solicita inlocuirea in garantie, daca nu ai folosit produsul intr-un mod necorespunzator (de exemplu, nu ai folosit un laptop pe post de decor in acvariu si apoi ai incercat sa-l si pornesti).
                      Vanzatorul poate sa conteste solicitarea de garantie daca poate arata ca produsul prezinta urme ale utilizarii neadecvate. De exemplu, daca lemnul tau prezinta urme de lovire de masa, este posibil ca aceasta sa invalideze garantia.
                      Blog de tenis de masă

                      Comentariu


                      • #12
                        Re: am avut ginion?

                        aceasta e si parerea mea crezi ca daca ar avea lovituri as cere garentia?paleta e intacta am jucat de 5-6 ori cu ea primesc tot felu de mes.priv. ca pentru 150 ron lemnu e comparabil cu cele din metro de la oameni de pe forum iar acestia nici macar adresa,virsta nu o au trecuta in profil nici nu stiu cum sa discut cu el i-am scris ca tot ce mai scrie pe priv.am sa-l pun pe forum cu nume cu tot.Si daca nu imi voi recupera lemnul sau bani am o situatie destul de buna (multumesc lui dumnezeu) eu as vrea sa nu pateasca si alti sau daca patesc macar sa stie ce au de facut .multumesc mult

                        Comentariu


                        • #13
                          Re: am avut ginion?

                          Un lucru este sigur: reclama negativa pe care o poti face pe acest site le poate aduce prejudicii mult mai mari decat eventualul castig al vanzarii unei palete defecte. Mai mult, pe langa asta, le poti transmite ca vei face reclamatie la OPS (Oficiul de Protectie Consumatorilor), care sunt obligati sa verifice reclamatia ta si sa te ajute. Sunt convins ca, daca vei posta inca doua trei poze cu o rezolutie mai buna, vei mai primi caterva argumente tehnice de la colegii nostri, cunoscatori.
                          Succes, noi te sustinem!
                          PS termenul stipulat de lege este de 18 luni pentru defecte care se dovedesc a fi de fabricatie si daca intretinerea este corecta ( e drept ca de multe ori, in 18 luni produsul se deterioreaza, iar costurile unor eventuale expertize sunt mari, dar la o vechime de o luna nu se pune aceasta problema).

                          Comentariu


                          • #14
                            Re: am avut ginion?

                            multumesc mult domnilor.tot respectul pentru dv.am sa incerc sa fac poze cumva mai bune.tot respectu

                            Comentariu


                            • #15
                              Re: am avut ginion?

                              Am un prieten care a avut 2 lemne Tibhar Samsonov Alpha care la fel s-au fisurat in zona de langa maner ,unul dupa 1 luna de joc iar altul dupa cateva zile.Firmele producatoare sunt de vina pt ca nu mai fac lemnele asa ingrijite ca alta data ci doar "la kilogram" sa vanda cat mai multe.Ai avut ghinion,din cate stiu Butterfly Schlager Precision se face prin Europa asa ca pe viitor incearca sa-ti cumperi un lemn facut in Japonia.
                              O zi buna!

                              Comentariu


                              • #16
                                Re: am avut ginion?

                                ok.multumesc de unde sau unde gasesc japoneze?cu respect

                                Comentariu


                                • #17
                                  Re: am avut ginion?

                                  domnilor sa stiti ca aveti o firma pe forum cu foarte mult respect.am fost contactat de firma de la care am cumparat paleta cu foarte mult respect mi sa cerut scuze si mi se va trimite alta paleta iar numai dupa aceea va trebui sa returnez eu paleta sa nu ramin fara paleta pentru antrenament.numele firmei nu il spun numai daca va vrea administratorul acesteea va dezvalui el.cu mult respect am sa vo recomand daca acesta va dori sasi dezvalue numele.va multumesc mult dv.de pe forum care ati fost alaturi de mine si firmei care ma inteles. cu respect SE POATE INCHIDE.

                                  Comentariu


                                  • #18
                                    Re: am avut ginion?

                                    Mai inainte da a inchide acest topic, te rog doua lucruri:
                                    !. Sa ne spui daca raspunsul l-ai primit intre ultimele doua mesaje trimisa de tine
                                    2. Sa spui numele firmei pe site;
                                    Acesta pentru ca
                                    1 Poate dovedi ca mesajul tau a fost bine receptat de comunitatea TM si ca uneori aceasta poate constitui un factor de presiune asupra eventualilor "tepuitori"
                                    2. Firma respectiva este o firma serioasa si rezolvandu-ti o problema relativ dificila, merita sa fie prezentata cu recomandare din partea ta.
                                    In acest fel, tu vei avea siguranta ca problema ta se rezolva amiabil, firma va primi o publicitate meritata in comunitatea noastra,iar cei care citesc vor avea referinte bune sa cumpere materiale bune de la acea firma, care se dovedeste a fi serioasa.
                                    Daca esti tu convins ca vei fi multumit, nu lasa sa aleaga ei, ci fa-o tu direct.
                                    In acest fel, printr-un mesaj in doua puncte vei multumi pe toti cei interesati.

                                    Comentariu


                                    • #19
                                      Re: am avut ginion?

                                      Postat în original de Dan2
                                      Mai inainte da a inchide acest topic, te rog doua lucruri:
                                      !. Sa ne spui daca raspunsul l-ai primit intre ultimele doua mesaje trimisa de tine
                                      2. Sa spui numele firmei pe site;
                                      Acesta pentru ca
                                      1 Poate dovedi ca mesajul tau a fost bine receptat de comunitatea TM si ca uneori aceasta poate constitui un factor de presiune asupra eventualilor "tepuitori"
                                      2. Firma respectiva este o firma serioasa si rezolvandu-ti o problema relativ dificila, merita sa fie prezentata cu recomandare din partea ta.
                                      In acest fel, tu vei avea siguranta ca problema ta se rezolva amiabil, firma va primi o publicitate meritata in comunitatea noastra,iar cei care citesc vor avea referinte bune sa cumpere materiale bune de la acea firma, care se dovedeste a fi serioasa.
                                      Daca esti tu convins ca vei fi multumit, nu lasa sa aleaga ei, ci fa-o tu direct.
                                      In acest fel, printr-un mesaj in doua puncte vei multumi pe toti cei interesati.
                                      Am sa imi permit, ca parte implicata in aceasta situatie, sa va raspund la acest mesaj.
                                      L-am contactat astazi pe domnul Radu Domuta, dupa ce am citit aici pe forum si dupa ce am verificat ca este vorba despre niste materiale cumparate de la mine. Am avut intr-adevar doua mailuri primite de la dansul unul in 10 decembrie si unul in 12 decembrie pe care nu le-am observat doarece aparea "No subject" in dreptul subiectului iar adresa de mail nu-mi era cunoscuta, si pe alea din obisnuinta le sterg fara sa le deschid. Le-am gasit in schimb astazi in folderul de mesaje sterse. Mai departe, deja stiti din ultimul mesaj de pana acum al domnului Domuta. Lemnul va fi schimbat fara nici o problema in cel mai scurt timp posibil.
                                      Imi cer inca o data scuze fata de dansul pentru acest "eveniment neplacut".
                                      BUTTERFLY ROMÂNIA
                                      TABLE TENNIS FOR YOU

                                      Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
                                      E-mail: office@prosoftbn.ro
                                      Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                                      Instagram: @butterflyromania
                                      YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                                      http://www.tt-shop.ro
                                      http://www.butterfly.tt
                                      http://www.tenisdemasa.ro
                                      OPEN THE WORLD

                                      Comentariu


                                      • #20
                                        Re: am avut ginion?

                                        Postat în original de rasvan
                                        Am sa imi permit, ca parte implicata in aceasta situatie, sa va raspund la acest mesaj.
                                        L-am contactat astazi pe domnul Radu Domuta, dupa ce am citit aici pe forum si dupa ce am verificat ca este vorba despre niste materiale cumparate de la mine. Am avut intr-adevar doua mailuri primite de la dansul unul in 10 decembrie si unul in 12 decembrie pe care nu le-am observat doarece aparea "No subject" in dreptul subiectului iar adresa de mail nu-mi era cunoscuta, si pe alea din obisnuinta le sterg fara sa le deschid. Le-am gasit in schimb astazi in folderul de mesaje sterse. Mai departe, deja stiti din ultimul mesaj de pana acum al domnului Domuta. Lemnul va fi schimbat fara nici o problema in cel mai scurt timp posibil.
                                        Imi cer inca o data scuze fata de dansul pentru acest "eveniment neplacut".
                                        Multumesc pentru raspuns!
                                        Sper ca din acest schimb de mesaje cititorii sa inteleaga ca firma D-vs a raspuns prompt si favorabil la problema colegului nostru si ca la fel va proceda in orice situatie asemanatoare, fiind o FIRMA DE INCREDERE
                                        Va urez succes in afacere!

                                        Comentariu


                                        • #21
                                          Re: am avut ginion?

                                          ok. verbal problema mea e rezolvata imi cer scuze pentru i-mail fara titlu .
                                          sper ca nu am facut neplaceri firmei sincer au fost foarte prompti si sincer am ramas surprins ca mai exista si asemenea oameni ca de ex.dom.Rasvan Crisan mii de multumiri si scuze daca vam creat neplaceri .
                                          va multumesc si voua celor de pe forum ca sunteti alaturi de mine si mati indrumat am sa va tin la curent cum decurge problema.CU RESPECT TUTUROR

                                          Comentariu


                                          • #22
                                            Re: am avut ginion?

                                            Asa cum v-am spus, lucrurile s-au petrecut normal, iar firma are numai de castigat din aceasta intamplare. Indemn pe cei care citesc aceste randuri, sa cumpere de la aceasta firma, fiind una care se respecta si ii respecta si pe clienti
                                            Lemn- Bty Viscaria
                                            FH - TENERGY 05
                                            BH - TENERGY 80

                                            Comentariu


                                            • #23
                                              Re: am avut ginion?

                                              Se pare ca am fost pesimist,(am incercat sa repar si eu un astfel de lemn, nu am reusit, oricum era un lemn sh. provenienta neclara). Vreu sa felicit firma respectiva (TT-shop) pt. promtitudine si intelegere, si nu ultimul rand pe cei de pe forum. FELICITARI!
                                              lemn:HML -carbon, hinoki
                                              fetze; Victas V>01 Limber
                                              si echipament Xiom

                                              Comentariu


                                              • #24
                                                Re: am avut ginion?

                                                Postat în original de RADU DOM
                                                ok. verbal problema mea e rezolvata imi cer scuze pentru i-mail fara titlu .
                                                sper ca nu am facut neplaceri firmei sincer au fost foarte prompti si sincer am ramas surprins ca mai exista si asemenea oameni ca de ex.dom.Rasvan Crisan mii de multumiri si scuze daca vam creat neplaceri.
                                                Daca este cineva care sa-si ceara scuze acela sunt eu. Treaba cu emailul fara titlu nu a facut decat sa amane un pic rezolvarea problemei dvs.
                                                BUTTERFLY ROMÂNIA
                                                TABLE TENNIS FOR YOU

                                                Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
                                                E-mail: office@prosoftbn.ro
                                                Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                                                Instagram: @butterflyromania
                                                YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                                                http://www.tt-shop.ro
                                                http://www.butterfly.tt
                                                http://www.tenisdemasa.ro
                                                OPEN THE WORLD

                                                Comentariu


                                                • #25
                                                  Re: am avut ginion?

                                                  Postat în original de levi
                                                  am incercat sa repar si eu un astfel de lemn, nu am reusit
                                                  Daca il mai aveti pot incerca sa vi-l repar.
                                                  BUTTERFLY ROMÂNIA
                                                  TABLE TENNIS FOR YOU

                                                  Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
                                                  E-mail: office@prosoftbn.ro
                                                  Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                                                  Instagram: @butterflyromania
                                                  YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                                                  http://www.tt-shop.ro
                                                  http://www.butterfly.tt
                                                  http://www.tenisdemasa.ro
                                                  OPEN THE WORLD

                                                  Comentariu

                                                  Procesare...
                                                  X