Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Din pacate ,din motive de sanatate nu pot sa particip.Daca nu se obtine nr. necesar de paricipanti, va rog sa nu abandonati ideea,poate ca alta data calendaristica va fi mai potrivita.Va salut
Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
o intrebare ptr. organizatori.
noi cei de la voluntari,am avut drept de joc in amatur pana la
finele anului 2008 deoarece in acel an am promovat in b.
acum vad ca ptr. roman de la brasov nu se aplica acelasi tratament.
de ce oare?un an nou fericit ptr. toata lumea!
p.s. sa nu se intelega ca am ceva cu iulian.
el a fost doar un exemplu.
Intre timp s-a schimbat regulamentul , undeva pe acolo scrie ca (o data la 2 ani) poti juca timp de 6 luni si in div.B, iar apoi sa ramai doar in Amatur.
Daca ar fi dupa mine (si nu numai), as propune ca toti cei care au jucat candva in Amatur si au promovat in B sa poata participa in continuare in Amatur cu drepturi depline.
... dar pana acolo mai avem de progresat ...
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
si in acest caz sa fie amatur A pt cei care au jucat ori joaca tenis mai de performanta(open) si amatur B pt cei care sunt timplari,doctori,mineri ori bodyguarzi pe locomotiva.la sfarsit facem si o supercupa
un campionat in b nu tine doar 6luni.
deci inteleg ca roman nu va mai participa la returul
diviziei b daca vrea sa mai participe alaturi de voi in amatur?
Este alegerea celor din Brașov, dar daca mai participa la vreo etapa anul acesta atunci, dupa regulamentul Amatur, vor trebui sa astepte 2 ani pana sa joace iar cu noi.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Din pacate nici eu nu voi putea participa,desi era foarte tentanta ideea,dar asa cum bine stiti Domnule Dan,pe data de 27 decembrie am luat frumusel avionul de pe Otopeni si in scurt timp am aterizat in Portugalia pt a juca timp de 6 luni tenis de masă aici pt CTM CHAVES.Insa,avand in vedere k regulamentul spune k am voie sa revin in Amatur dupa 6 luni,asa voi si face,contractul meu in Portugalia terminandu-se in iunie.Voi reveni cu multa placere in familia Amatur.
La multi ani tuturor si un an cat mai bun!!!
Din pacate nici eu nu voi putea participa,desi era foarte tentanta ideea,dar asa cum bine stiti Domnule Dan,pe data de 27 decembrie am luat frumusel avionul de pe Otopeni si in scurt timp am aterizat in Portugalia pt a juca timp de 6 luni tenis de masă aici pt CTM CHAVES.Insa,avand in vedere k regulamentul spune k am voie sa revin in Amatur dupa 6 luni,asa voi si face,contractul meu in Portugalia terminandu-se in iunie.Voi reveni cu multa placere in familia Amatur.
Faptul de a fi ofertata intr -o liga straina,chiar div 2,e o performanta in sine,felicitari!
Sunt convins ca turneele Amatur au constituit niste antrenamente bune si nu te vei face de ras acolo.Succes!
Faptul de a fi ofertata intr -o liga straina,chiar div 2,e o performanta in sine,felicitari!
Sunt convins ca turneele Amatur au constituit niste antrenamente bune si nu te vei face de ras acolo.Succes!
Merci mult Cata...sper sa nu ma fac de ras.Primul "obstacol" il voi avea chiar luna aceasta,sper sa fie bine.Merci totusi pt incurajari si felicitari,inseamna mult pt mine!
Recent am primit un telefon din China de la Ma Long. Cica nu mai are partener de antrenament ...daca m-ar interesa un "schimb" de experientza... Mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc dar am zis totusi sa-l ajut, mai ales ca mi-a facut o oferta de nerefuzat (financiar vorbind). Asadar voi fi plecat din tzara...si nu voi putea participa la turneu !
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Recent am primit un telefon din China de la Ma Long. Cica nu mai are partener de antrenament ...daca m-ar interesa un "schimb" de experientza... Mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc dar am zis totusi sa-l ajut, mai ales ca mi-a facut o oferta de nerefuzat (financiar vorbind). Asadar voi fi plecat din tzara...si nu voi putea participa la turneu !
ironie,invidie???!!!???sau poate un pic din amandoua alex?eu asa cred
nu are cum sa fie adevarat,decat asa cum a zis si colegu' doar sa ii strangi mingiile.si mai cred k ce ai zis mai devreme era atac la adresa unei persoanesi deja facem off topic...
Ma bucur mult sa aud asa ceva... FELICITARI LUMINITA !!! si mult, mult succes !!!
Ma bucur mult pentru alegerea pe care ai facut-o si iti doresc sa ai acolo cat mai mult noroc si jocuri bune!
Asteptam de la tine cat mai multe mesaje despre cum se joaca acolo tenis, despre echipa, rezultate si despre viata de zi cu zi.
Asteptam sa deschizi un topic in care sa ne spui cat mai multe!
Salutari si lui Aurel! Mult succes, atat tie, cat si lui! Cineva (tot AmaTur-ul!), aici, acasa, se gandeste la voi si va tine pumnii!
PS Salutari si urari de bine si D-lui Mitrut!
Va multumesc mult tuturor.La jumatatea aceste luni asa cum am mai spus va fi primul turneu.Imediat dupa acesta,voi deschide un topic nou pt a va aduce la cunostinta cat mai multe despre tot ce se intampla aici in legatura cu tenisul si viata in general...exact asa cum va doriti Domnule Dan.Voi avea destul de multe lucruri sa spun.Pana atunci insa numai urari de bine tuturor.
Intrebare? Oare sar putea organiza si un turneu paralel s-au la alta data la care sa ia parte numai jucatori care n-au facut performanta,nici macar la nivel de onore ,judetean,etc.puri si simpli amatori de amatori
Draga Antal, "sugestii" de acest gen asteptam f. multi (amatori adevarati, mai slab clasati) de prea multa vreme, dar "miscarea amatour"(comitetul de organizare)) nu mai gandeste in spiritul amatorilor ci mai degraba pentru placerea celor putini si buni!... Ar fi minunat sa se judece profund si sanatos si sa gasim solutii (separarea in doua categorii!) si pentru placera celor(multi) care, cum spuneai si tu Antal, nu au facut performanta!...[/quote:1mlwfofa]
Analizand clasamentul la zi,stimati domni,va comunic ca 12 (poate13) jucatori din primii 25 nu au fost legitimati niciodata prin diverse divizii,fiind simpli amatori,absolut toti facand progrese consistente in urma antrenamentelor si jocurilor alaturi de ceilalti amaturisti.Poate vi se pare incredibil,este doar pura realitate.In alta ordine de idei,orice organizator de turnee A poate decide organizarea in paralel de turnee open si amatori eventual turnee de consolare,trebuie numai sa isi asume bataia de cap considerabila in plus si sa aiba la dispozitie un nr rezonabil de mese.
Revenind in topic, situatia pentru TOP 32 este urmatoarea:
DA
1 Rusu Cristian București B 327 DA
5 Trifu Bogdan București B 255 DA
12 Radu Costica Galați GL 224 DA
14 Bodeanu Mihai București B 216 DA
19 Vasile Mircea Brașov BV 208 DA
20 Corcoz Costin Focșani VN 208 DA
21 Daneliuc Gabi Sibiu SB 206 DA
22 Enciu Alexandru Slobozia IL 200 DA
23 Fratea Aurel Constanța CT 200 DA
26 Motoroi Constantin București B 193 DA
31 Ciacarascu Cristian Slobozia IL 187 DA
32 Dinca Dorinel Călărași CL 186 DA
35 Aron Darie Sibiu SB 181 DA
39 Chirita Cristian Călărași CL 179 DA
NU
2 Nistor Dorel Bistrița BN 291 NU
4 Farkas Gabor Tg.Mureș MS 258 NU
6 Ciobanu Alex București B 255 NU
18 Maritanu Luminita Constanța CT 209 NU
33 Mos Florin Filipestii de Targ PH 184 NU
??
3 Iusan Mircea Cluj Napoca CJ 288 ??
7 Carpovici Boris Fălticeni SV 252 ??
8 Roman Iulian Brașov BV 238 ??
9 Leorda Rares Reghin MS 237 ??
10 Rusu Stefan Cluj Napoca CJ 236 ??
11 Florescu Eleodor Deva HD 233 ??
13 Toth Laszlo Cluj Napoca CJ 221 ??
15 Cozma Catalin Fălticeni SV 214 ??
16 Sargu Mihail Cluj Napoca CJ 212 ??
17 Bauer Lajos Tg.Mureș MS 209 ??
24 Nemtoi Gabriel Suceava SV 198 ??
25 Nascu Serban Cluj Napoca CJ 197 ??
27 Tecuschi Dan Brașov BV 192 ??
28 Panaitescu Stefan Izvoarele PH 189 ??
29 Ciobanu Gabriel Vatra Dornei SV 188 ??
30 Apian Florin Bistrița BN 187 ??
34 Ursulean Vasile Straja SV 182 ??
36 Uzuneanu Costica Galați GL 181 ??
37 Iancu George Ploiești PH 180 ??
38 Voinea Sorin Galați GL 180 ??
40 Mihaila Aurel București B 171 ??
Comentariu