Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

TOP 32 - propunere

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Re: TOP 32 - propunere

Particip si eu.

Comentariu

Cu siguranta de la Sibiu Aron Darie si Daneliuc Gabi

Comentariu

sa inteleg caci si eu am voie sa joc sau nu

Comentariu

Postat în original de bogdanel
          Postat în original de raducu
          Postat în original de Alex.C
          participa si domnul Constantin Motoroi
          Alex, dar tu ?
          Stai linistit, il anuntam tot ..... dupa.....
          La multi ani !
          Bogdane, cu tine nu merge ...dupa ?

Comentariu

Acuma ... sa inteleg ca si la Bogdan ai de gand sa pierzi?
            TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

sorine tu joci cu mine
              Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.

Comentariu

Venim si noi 2.Il luam si pe Sengoz,e pe locul 48 dar se incadreaza in primii 32 participanti ,in urma unor calcule estimative
                of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

Eu nu pot participa,dar il las in locul meu pe SENGOZ MEHMET din Botoșani.Mult succes la organizarea concursului.
                  Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
                  Rubber: TENERGY 05 2,1mm.

Comentariu

faceti si voi la mijlocul tarii nu la capatul lumii

Comentariu

Daca domnul Dragomir s-a oferit ... nu am mai vazut doritori, deci mai bine se face la capatul tarii decat deloc.
                      Blade : Donic Waldner Dotec Carbon

FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
                      BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0

Comentariu

Pana vineri vom lua o hotarare, daca TOP 32 se va face la capatul tarii, la mijlocul tarii, sau deloc. Deocamdata suntem doar pe un topic numit Top32 - propunere

Comentariu

[quote=Dragomir Paul][quote="george, c-ta":2bw5mih4]
                          Postat în original de "Antal Denes":2bw5mih4
                          Intrebare? Oare sar putea organiza si un turneu paralel s-au la alta data la care sa ia parte numai jucatori care n-au facut performanta,nici macar la nivel de onore ,judetean,etc.puri si simpli amatori de amatori care nici la ora actuala nu fac parte dintro miscare organizata.
                          Daca sunt interesati,sinceri,fara interese de podiumuri si premi,hai la lupta.
                          Poate ne putem miscala,2,3,4 mese.De o gustarica facem si noi rost.
                          P.S.Asteptam sugesti.LA MULTI ANI.
                          Sa ne simtim " vizati " tinere ?!!![/quote:2bw5mih4][/quote:2bw5mih4]
                          LA MULTI ANI 2010!
                          D-le Paul, nicidecum!
                          Am fost si eu la doua turnee in Galați, apoi si in particular cu Noni si Sorin si m-am simtit ca acasa!! Nu despre asta e vorba!
                          Stii prea bine ca stimez oameni ca dumneata si dl. Fane-Mangalia, dl. Vali-(dr Otker) si alti cativa impatimiti, care cu eforturi fizice, sufletesti si financiare, s-au dovedit foarte buni organizatori!!
                          Mai stiu ca de cele mai multe ori iesiti in pierdere din organizarea acestor meniuri si premii pt turnee!
                          Ideea este ca nu diversitatea si consistenta/suculentza meniurilor si a bauturilor ar trebui sa atraga la un turneu, ori valoarea premiilor, ci simpla si imensa bucurie de a ne intalni pt cateva ore de tenis, cu adversari apropiati valoric (asta se poate regla prin diferentierea pe macar doua categorii).
                          Sunt nostalgic dupa turneele unde se juca pana la orele dupa-amiezii, plecat dimineata cu un sandwich in geanta si primind si unul de la organizatori (si o apa), in lupta pt o diploma sau o medalie(cupa).
                          Ei bine, obiceiurile au evoluat, turneele au luat amploare si poate ca suntem doar cativa nostalgici (unii au renuntat definitiv) dupa turneele de altadat'.
                          Poate tocmai ca a crescut numarul participantilor la turnee, ajungandu-se la turnee gigant si ore incredibil de inumane sa se joace optimile, sferturi, semifinalele si finalele, (care ar trebui sa fie meciurile de referinta), tocmai de aceea spuneam, ar trebui sa sa ia masuri de a se restrange nr de participanti la cate un turneu (dupa clasament, valoric, turnee A pt primii 150, B pt 150-400, C pt 401- 1000, cu promovare si retrogradare eventual) si astfel s-ar evita orele tarzii si bataia de cap cu meniurile, primand PLACEREA JOCULUI !!
                          Asta e tot!... doar o parere...
                          No offence!
                          Succes!
                          Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

George sa stii ca aici iti dau perfecta dreptate!!!!

Comentariu

George are dreptate.
                              Si eu cred ca s-ar impune o separare valorica in doua categorii. Am mai vazut ideea cu legitimati / nelegitimati, dar e foarte clar ca nu se poate aplica, nu ai cum sa verifici daca cineva a fost legitimat in urma cu 25-30 de ani la o grupa de copii la un club care nu mai exista de cine stie cand (doar un exemplu). In plus sunt "nelegitimati" care sunt mai buni decat fosti legitimati ... de acord ca invatarea loviturilor intr-un mediu organizat reprezinta un avantaj, dar cum in acest moment poti gasi pe net mii de meciuri si antrenamente si sfaturi si cum exista locatii unde poti juca (contra cost in cele mai multe cazuri e adevarat) totul se reduce la numarul de ore de antrenament si la valoarea partenerilor.
                              Problema este insa la organizatori. Doua turnee in paralel inseamna costuri suplimentare si este mai complicat un pic dpdv organizatoric. Pe de alta parte, o separare valorica ar duce la niste meciuri mai disputate si la o crestere valorica a participantilor un pic mai rapida.
                              In momentul in care un jucator foarte bun joaca cu un jucator slab sau foarte slab sunt 3 scenarii posibile : jucatorul bun joaca serios, iar jucatorul slab nu are ce invata pt ca trec mingile pe langa el ca TGV-ul ; jucatorul bun joaca la misto, iar jucatorul slab iar nu are ce invata ; jucatorul bun trece in "teaching mode" jucand rolul de partener, singura situatie in care jucatorul mai slab ramane cu ceva in urma meciului.
                              Avand in vedere sistemul de punctaj aplicat in 2009 eu as propune urmatorul criteriu de departajare intre cele 2 categorii :
                              in ultimele 4 luni se considera cele mai bune 3 turnee de tip A, iar daca jucatorul a acumulat minim 59 de puncte la aceste 3 turnee poate juca la open. Practic asta inseamna ca pentru a juca la open orice jucator ar trebui sa se afle intr-una din situatiile urmatoare :
                              - s-a calificat de 2 ori in primii 32 si 1 data in primii 16. Total = 19 + 19 + 21 = 59 puncte
                              - s-a calificat 1 data in primii 8, 1 data in primii 16 si 1 data s-a situat pe locul 3 in grupele superioare. Total = 23 + 21 + 15 = 59 puncte
                              - castiga 1 turneu si iese in primii 8 la altul. Total = 36 + 23 = 59 puncte
                              - este finalist la 1 turneu si iese pe 3-4 la altul. Total = 33 + 28 = 61 puncte
                              - alte situatii, mai putin probabile dupa parerea mea, dar care totalizeaza minim 59 de puncte.
                              In toate situatiile am considerat ca se obtin 3 puncte la fiecare turneu fie din organizare, fie de la +60 km. Avand in vedere ca in clasamnent punctajul include aceste puncte ar fi extrem de complicat dpdv al programarii sa nu le luam in considerare.
                              Parcurgand clasamentul, din primii 40 doar 4 nu indeplinesc acest criteriu, in special deoarece nu au foarte multe turnee A, iar cele jucate sunt distribuite uniform dpdv calendaristic.
                              Din momentul in care un jucator obtine dreptul de a juca la open el isi mentine acest drept pentru 12-18 luni.
                              Evident, numerele din criteriul propus de mine pot fi discutate si modificate astfel incat sa existe o "baza" de 70-100 de jucatori pentru turneele de open (eventul pot fi incluse in turneele A+, dar punctajul de acolo diminuat cu un % astfel incat sa se apropie de cel de la turneele A).

Comentariu

Cristi, ma bucur ca te implici!
                                Cuvantul tau poate avea greutate!
                                Varianta ta este un punct de plecare, mie mi se pare interesanta si aplicabila, important este sa se ajunga in final la un consesns, spre binele ambelor tabere (mai antrenati si mai putin antrenati)...
                                Turneele pot fi separate, nu la aceeasi data, in aceeasi sala.
                                S-a dovedit ca e dificil sa sustii doua turnee simultan daca nu ai o sala cu minim 16 mese.
                                Sper ca si comitetul de organizare sa vina cu propuneri si solutii!
                                Multumesc!
                                Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Intr-adevar, cea mai dificila operatiune este de a defini clar cine este amator si cine este avansat;
                                  Criteriul pe care l-am propus eu se gaseste in proiectul de regulament, dar pentru cei care nu au avut rabdarea sa citeasca, il readuc in discutie:
                                  3.1.1 .Amatori- A
                                  -nelegitimati - nu au avut niciodata legitimatii emise de Federatia Romana de Tenis de Masa si nu sunt antrenori activi
                                  3.1.2.Avansati- O
                                  - nelegitimati -participanti caror valoare si pozitie in clasament sunt comparabile cu cea a jucatorilor fosti legitimati sau legitimati inactivi (in ultimul an au intrat cel putin o data in top 80)
                                  -fosti legitimati -au avut legitimatii emise de FRTM, dar ultima viza a expirat cu cel putin doi ani inainte de inceperea circuitului;
                                  -legitimati inactivi au legitimatie valabila, dar nu au participat in ultimii doi ani la competitii de tenis de masă organizate de Federatia Romana de Tenis de Masa; sunt considerate inactive si persoanele legitimate de catre Asociatiile Judetene de Tenis de masa, sau Asociatia Municipala de Tenis de Masa București, care participa la campionate judetene sau Municipale (Onoare, Calificari).

Acest mod de impartire in categorii are avantajul ca este foarte simplu si nu necesita calcule suplimentare, clasamente separate; Este discutabila doar limita de 80 sau 60 sau ? de la care se face departajarea.
                                  Draga George, asa cum ti-am mai spus si eu si Catalin, forma actuala a regulamentului este adaptata dorintei tale si problema nu este ca cineva "de sus" nu vrea sa dea drumul la turnee de amatori.
                                  Chiar si punctajul (vezi amatur.ro/organizare/turnee) tine cont de aceasta dorinta si puncteaza aceste turnee corespunzator.
                                  Singurul motiv este ca organizatorii turneelor de tip A nu au mai dorit sa le organizeze. Probabil si datorita faptului ca nu ai participat in ultima vreme la multe turnee, nu stii ca alegerea modului de desfasurare la turneele A se face de catre organizator. Nu se implica nimeni " de sus" ca sa-i dicteze cum sa-l faca. Dacaun organizator doreste sa faca un turneu numai pentru categoria Amatori este liber si are tot dreptul! Dar, toti isi fac acelasi calcul, si ajung la aceeasi concluzie, ca acel turneu va fi ori foarte complicat, ori cu putini participanti!
                                  Daca vrei sa discutam principial, trebuie cautate solutii plecand de la aceasta premiza si nu de la ideea ca cineva "de sus" nu vrea.

Comentariu

E destul de simplu de scris un macro care sa calculeze criteriul prezentat de mine, nimeni nu trebuie sa faca diverse calcule manual.
                                    Ideea e ca incepand cam de pe la pozitia 50 in clasament conteaza mai mult numarul de participari decat performantele obtinute si prin acest nr de puncte putem realiza o departajare un pic mai aproape de adevar.

Comentariu

In acest caz ar fi mai sugestiv acest calcul:
                                      [media A+]/5,8+[media A]/3,6+ media B, iar coeficientul rezultat (maxim 30) se compara cu un prag, sa zicem 18.
                                      Ok, am rectificat

Comentariu

Dpdv matematic e o formula mai buna. Dar pana cand cineva nu acumuleaza 7-8 turnee nu are cum sa treaca la open. Oricum trebuie neaparat stabilit un minim de turnee pe care sa se faca media, altfel cineva care castiga 1 turneu B si iese pe 3-4 intr-un A deja sare de prag.
                                        Cred ca ar fi indicat sa gasim o formula care sa permita trecerea la open in cateva luni.
                                        Iar in formula propusa de dvs coeficientul maxim este 3 nu 30 ... nu ca ar conta. Dar trebuie tinut cont de faptul ca turneele A+ se desfasoara in a doua jumatate a anului.

Comentariu

Oameni buni,daca tot s-a readus in discutie pt a 358 a oara aceasta problema,chiar daca suntem offtopic totalmente,va supun atentiei punctul personal de vedere pe care l am reiterat de mai multe ori.
                                          Sa presupunem ca se decide organizarea de turnee separate (la aceeasi data si aceeasi locatie sau date diferite,locatii diferite)open-amatori.Normal si ok.
                                          La turneele "open" nu puteti ingradi participarea la primii 60 sau 80 sau 100 din clasament.Argumente?Le expun.
                                          Sunt jucatori de valoare,care prin natura meseriei si functiei pe care o au sau fiind intr o locatie geografica extrema (:SatuMare,Arad,Timis,Resita,Oradea,Drobeta)nu pot participa pe cat de des isi doresc.Amintesc in treacat de Nitu de la Neamț si Ursan de la Rădăuți care lucreaza in Politie si au libere cand si cand,cei din Drobeta care au functii de raspundere ,iesenii care pot participa cand au "ferestre" de la campionatul lor municipal de amatori,unii ca Tudurean de la Clung care lucreaza in distributie si au de multe ori program si sambata,etc
                                          Sunt cazurile celor care,dupa doi ani de pauza ca legitimati,au dreptul de a juca in Amatur.
                                          In februarie,paremi-se,capata drept de joc Giol de la Brăila
                                          Poate Filo vrea sa-si reia activitatea in Amatur..
                                          Sunt tenismeni in varsta,foarte buni,care pe vremuri jucau in divizie,si care mai participa ocazional,cum e cazul dlui Barsan ,de la Buc..etc etc
                                          Ce facem cu toti cei enumerati mai sus? Le interzicem participarea?
                                          Ce facem cu organizatorii constransi sa faca un turneu cu maxim 60 de oameni,constienti fiind din start ca vor iesi pe - dupa ce platesc toate angaralele?
                                          Rezolvarea e simpla:la turneele pt avansati sa poata participa oricine vrea sa-si masoare fortele cu cei buni,indiferent pe ce pozitie in clasament se afla.
                                          La turneele pt amatori,sa functioneze restrictiile pe care le ati mentionat mai sus,ca unii sa nu se simta intr-o inferioritate evidenta

Comentariu

Ai si tu dreptate, dar trebuie sa impacam si capra si varza.
                                            Propun varianta urmatoare :
                                            - se stabileste un prag in functie de punctaj/clasament ... cei peste prag sunt avansati, restul amatori
                                            - se stabileste un alt prag mai mic, iar amatorii care depasesc acest prag au dreptul sa decida daca joaca la open ... deci cei avansati sunt obligati sa joace la open, iar amatorii peste pragul stabilit pot decide unde vor sa joace ... evident cei sub prag pot juca doar la amatori
                                            - organizatorul are dreptul sa ignore pragurile pentru un % din participanti ... astfel cei care au putine turnee, dar care sunt cunoscuti ca fiind jucatori buni joaca la open ... luand in calcul minim 80 de persoane eu cred ca un procent de 5-10% este suficient ... practic vor fi niste wild carduri ale organizatorilor.

Comentariu

Da, dle Dan, aveti dreptate!
                                              nu am mai participat (anul trecut am fost insa la doua turnee de A) tocmai ca imi displace sa am parte mereu de meciuri dezechilibrate!
                                              e adevarat ca in prezent e treaba organizatorilor sa decida turnee pe doua categorii! dar poate deveni si "treaba" dvs. a celor din comitet!
                                              intamplator, toti reprezentantii comitetului de conducere Amatour sunt jucatori de open.
                                              nu stiu cat de mult le pasa sa avem si noi, cei din linia a doua, mai neinitiati, turneul lor atata vreme cat cei din open se simt bine si asa in forma actuala (lasa bah, ca merge si asa!)
                                              consider ca mediatizarea in ultima vreme pentru posibilitatea sustinerii a doua turnee (fara consecinte pt organizatori) este ZERO barat! iar in Amatour au aparut mereu noi organizatori, impatimiti de fenomen! poate nici nu cunosc prea bine ca pot organiza "doua intr-unul!"
                                              de ce spun fara consecinte? pentru ca ar veni acelasi numar de participanti (poate chiar mai multi). taxa ar fi aceeasi, "meniurile" aceleasi problemele de "batai de cap" cu desfasurarea in paralel sa recunoastem ca nu sunt complicate pe cat pare, sunt destui oameni capabili in sala care pot da o mana de ajutor... singura "buba" o constituie al doilea rand de premii!... ei bine, aici cred ca nu trebuie sa se cramponeze pt noi, amatorii, ca noi ne multumim cu o simpla diploma... ce mai inseamna 4 diplome in plus de achizitionat?
                                              Sa ne mai antrenam si atunci o sa ravnim si la cupele si sacosele din open!...
                                              Trebuie doar pus piciorul in prag, sa acceptam ca realitatile sunt altele acum, si sa ne separam clar si definitiv pe doua categorii, impus de regulament si organizatorilor!... o sa vada ca o sa aiba un nr mare de jucatori (ex. vezi turnee bucuresti-tineretului 2008 sau breaza 200 si o sa castigam cu totii!! ECHILIBRU SI CALITATE!!
                                              Nu mai suntem ca in anii 2006-2007 unde se strangeau 30-40 jucatori. De ce sa jucam si acum la gramada, ca oile, cand suntem clar de valori diferite??
                                              Alta "problema": sunt convins ca cei din open nu ar avea nimic impotriva sa primeasca in turneul lor un jucator care doreste musai acest lucru, care crede ca face fata, desi clasamentul nu i-ar permite la momentul acelui turneu.
                                              Nu stiu cati sunt "kamikaze" sa migreze in open, fara sa le fie acolo locul!
                                              Sa auzim de bine!
                                              Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Postat în original de george, c-ta
                                                intamplator, toti reprezentantii comitetului de conducere Amatour sunt jucatori de open.
                                                Salut George,
                                                Nu toti organizatorii sunt jucatori de Open: Curtea de Argeș, Moreni, Galați si Mangalia, Topoloveni au ca organizatori jucatori amatori puri.
                                                Postat în original de george, c-ta
                                                Nu stiu cati sunt "kamikaze" sa migreze in open, fara sa le fie acolo locul!
                                                Am organizat la Topoloveni turnee in mai multe modalitati: Amatori + Open, turnee amestecate, turnee Amatur + legitimati. Cred ca nimeni nu a incercat mai multe variante decat mine. Pot sa-ti spun ca setea amatorilor de a juca impotriva unor oameni mai buni ca ei este mare. Mi-aduc aminte ca am facut un turneu la care am invitat intr-un concurs paralel si legitimati. La acest concurs paralel am permis participarea celor din Amatur contra unei taxe. Am avut surpriza sa constat ca au fost vreo 40 dintre cei 100 care au vrut sa joace cu legitimatii. Asadar interesul pentru progres este mare. Si un factor important de progres este sa joci cu jucatori mai buni decat tine.
                                                Nu am facut aceste comentarii ca sa combat afirmatiile tale. Am vrut numai sa scot in evidenta faptul ca exista o varietate mare de jucatori si ca interesele pentru care participa la concursuri sunt si ele la fel de variate: progres, prietenie, placere, premii, testarea altor palete, etc.
                                                Problema ramane cum ii impacam pe toti!
                                                www.clubarena08.ro

Comentariu

ANul trecut au fost trei turnee acasa la dvs,doua in Mangalia si unul in Constanța.
                                                  Probabil ca dvs sunteti o persoana cunoscuta in cercurile de tenismani din judetul Cta,si ii cunoasteti desigur pe Nea Fane si Dl Fratea.Ati facut niscaiva demersuri pe langa dumnealor pentru a organiza separat turnee open-amatori?Daca da,care au fost motivele pt care au refuzat?In nici un caz ca au avut oprelisti de la comitetul de organizare Amatur,banuiesc.
                                                  La turneele unde doriti sa participati,contactati organizatorul si explicati i avantajele organizarii concursurilor amatur-open.Aveti acest prilej in viitorul foarte apropiat,la Galați,daca se organizeaza A peste 10 zile.
                                                  Ca sa pui "Piciorul in prag" unui organizator care are si asa destul chin cu organizarea unui turneu A e ceva mai dificil.Multi dintre ei s-au lasat pagubasi tocmai pentru ca anumite probleme pot deveni,in conditiile actuale ,insurmontabile.

Comentariu

Am vrut numai sa scot in evidenta faptul ca exista o varietate mare de jucatori si ca interesele pentru care participa la concursuri sunt si ele la fel de variate: progres, prietenie, placere, premii, testarea altor palete, etc.
                                                    Sunt de acord, Sorine! Exista o varietate mare de jucatori, insa aceeasi jucatori daca sunt separati valoric in doua categorii (la libera alegere, in cele din urma) fiind in aceeasi sala, nu ne impiedica sa socializam, sa testam palete, sa avem placere si nu in ultimul rand, sa progresam! Eu cred ca mai repede progresam jucand mai multe meciuri cu cei de valoare apropiata, decat sa intru la masa cu oricare din cei din top 32 (ca tot e topicul asta) si fie joaca la misto cu mine, fie nu vad mingea!! ce progres e si in care directie?? iti spun eu: in niciuna! nici cel de open nu are placere si progres, nici amatorul!!
                                                    nu la turnee progresezi, in cateva meciuri de 0-3 cu meseriasii, ci acasa, sa ai un sparing mai initiat ca tine!!
                                                    La turneul din Constanța, nu eram in tara, insa colegul Aurel Fratea si ceilalti din gasca, ce nu au cont pe forum, mi-au aprobat mereu aceasta initiativa! iar in Mangalia, abia acum in iarna am discutat cu dl Fane problema, in alta forma... in vara trecuta nu aveam mari tangente, eu ajungand abia in martie in tara, dupa ce am fost plecat 9 luni... edificator ar fi un nou vot pe forum, care si in trecut a fost PENTRU doua categorii valorice, (drept urmare clasamentul nou, cu doua grupe, verzi si galbeni) insa nu s-a administrat si in fapt, ca "litera de lege".
                                                    Nu sufera nimic din aceasta transpunere in fapt si ancorare in realitate! nici socializarea, nici nr de participanti, nici progresul!! Dimpotriva!!
                                                    Sa organizam astfel de turnee si veti vedea ca cei inscrisi fiind intrebati la ce grupa doresc, vor fi macar jumate-jumate!... nu vor toti onoarea de a "progresa rapid" cu un 0-3, sau sa fie luati la misto (prin joc) la masa!
                                                    E o placere sa joci cu unul mai bun, dar un chin cu unul mult mai bun!
                                                    Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Procesare...
                                                    X