Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
an nou fericit sponsorilor de la cs comexim lupeni si anume liga sindicatelor miniere valea jiului,sindicatul liber em lupeni,lasacar service SC COMEXIM LUPENI,PRIMARIA SI CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI LUPENI!!!!!!!!!!!!!!!!
AN NOU FERICIT PARINRILOR DE COPII CE FAC TENIS DE MASA LA LUPENI SI UN AN NOU MAI BUN PT ANTRENORUL EMERIT VASILE FODORAN SI FAMILIEI ACESTUIA SI TUTUROR PRIETENILOR DOMNULUI VASILE FODORAN AN NOU FERICIT CU SANATAE SI BELSUG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La multi ani tuturor iubitorilor tenisului de masa de pe valea Jiului, si din judetul Hunedoara!
Vom face tot posibilul ca in anul viitor sa oprim pentru o zi caravana AmaTuR si acolo!
Stiu ca sunt multi amatori si sunt convins ca vom gasi si persoane generoase, interesate sa ne ajute in organizarea unui turneu!
Considerati ca asta e singura modalitate de a va face un numar cat mai mare de posturi?
de *posturi*???!?! hai mey nea radutm,ce naibili...........
oricind Dane,parca am mai vorbit de acest lucru si suntem deschisi la orice fel de discutie.SARBATORI FERICITE ,chiar si celor mai rautaciosi care se cred tare *dastepti*........
la multi ani radu tm!!!!!!!!!!! an nou fericit !!!!!!!bafta in tenisul de masa si cu superba echipa poli tm si frumoasa ei galerie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La multi ani tuturor iubitorilor tenisului de masa de pe valea Jiului, si din judetul Hunedoara!
Vom face tot posibilul ca in anul viitor sa oprim pentru o zi caravana AmaTuR si acolo!
Stiu ca sunt multi amatori si sunt convins ca vom gasi si persoane generoase, interesate sa ne ajute in organizarea unui turneu!
Multumim!Deasemenea si dumneavoastra!Near face placere sa avem un turneu amatur la noi in judet!
Multumim!Deasemenea si dumneavoastra!Near face placere sa avem un turneu amatur la noi in judet!
Data de 27 februarie este deja rezervata unui turneu la Lupeni! Asa ca nu mai trebuie decat antrenament... la saniuta, ski, placi sau plastice! Partia de la Straja este deja rezervata de noi pentru vineri, sambata si duminica! Pazea!
Eu cred ca este buna data,numai ca n-aveti sa umpleti acea cabana deoarece are vreo 200 de locuri,plus ca mai are si Darius vreo 12 camere,asa ca stai linistit din pricina asta.........inca nu m-a sunat Rares,cu toate ca i-am trimis mesaj de Craciun,el.....piua!
la multi ani tuturor practicantilor acestui sport si familiilor acestora . la multi ani ADI BOICEA,BROASCA,NEGRIA,ILIE FLORIAN,GEO,ORGANIZATORILOR SI SEN DE DREPT.SA NE INTALNIM SANATOSI. PS AM TRIMIS MAI DEVREME PT CA MAINE LUCREZ.
an nou fericit domnului razvan crisan si vinzari cit mai bune la TT SHOP!!!!!!!!!!!!!SANATATE
An Nou Fericit si multa sanatate! Poate anul care vine ne intalnim pe Valea Jiului asa cum am povestit mai demult. Bineinteles ca o sa incerc sa nu vin singur.
Un gand sincer din capatul tarii nemarcat inca pe harta Amatur : multa fericire tuturor iubitorilor acestui sport minunat si dorinta ferma de a NE VEDEA la anul , sanatosi si optimisti ! La multi ani !!!
lemn Dr. Neubauer Barricade DEF FH Donic Slice 1.5 mm BH TT Master Insider 0.6 mm
Data de 27 februarie este deja rezervata unui turneu la Lupeni! Asa ca nu mai trebuie decat antrenament... la saniuta, ski, placi sau plastice! Partia de la Straja este deja rezervata de noi pentru vineri, sambata si duminica! Pazea!
Si daca tot veniti,aduceti-l si pe Mihai sa-mi iau si eu revansa
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu