Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Stocuri noi pentru produsele de la Joola / Butterfly / Yasaka / TSP .
JOOLA : Gama noua de tricouri / adidasi / huse ....
Butterfly : Stoc nou de Tenergy / Lemne / Tricouri la oferta / ...
Yasaka : Stocuri noi pentru Rakza 7 , 7 soft , 9 / Mingi 3 stele la oferta si de antrenament / lemnul nou YEO 7 ....
TSP : Stoc nou la Rise Speed / Agrit Speed / Noul model de adidas Asics Gel Cyberspeed II , disponibil in 2 variante Alb si Negru cu masuri de la 41 la 46 inclusiv .
Va rog ridicati acest subiect la "importante" , pana l-am regasit ,am uitat ce vreau sa cumpar !
Curios, Adriene, iar i-au "sarit" bannerul lui Vali din lista de sus.
De fapt noi, forumistii & amaturistii, avem nevoie de aceste informatii atunci cand ne cautam materiale, si putem beneficia de ofertele cele mai convenabile.
Mai avem 2 magazine care nu au publicitate suficienta pe forum.
Nu baieti , Bannerul nu a fost "sarit " , ci doar s-a renuntat la el pentru o perioada , pina refacem bugetul pentru sustinere , sponsorizari si reclama .
Oricum multumesc pentru apecieri lui Emil Tudor si lui KDT 123 .
Revenim in curind cu alte promotii si produse la pret special .
Joola Timeless este un anti-spin cu un burete moale, care absoarbe energia topspinului adversarului si care are un topsheet cu o textura ca o panza. Desi frictiunea este conforma cu standardele ITTF, faptul ca are o asemenea textura are ca efect o suprafata redusa de contact cu mingea si frictiunea totala este foarte mica. Fata este defensiva, eu n-am jucat cu ea, dar cred ca nu se poate face atac eficient cu ea, ci e buna pentru a pregati mingea pentru un atac. Neavand zimti, nu se rupe nimic si nu se deterioreaza in timp decat foarte putin, iar trecerea timpului o face mai eficienta. Probabil ca "inventia" Joola (textura ca de panza) trebuie sa fi avut ceva costuri, care trebuie recuperate, de aceea este asa scumpa, insa faptul ca are o viata lunga o face sa fie mai ieftina in timp ca Tenergy, de exemplu.
Ne puteti spune ceva despre Joola Timeless?....multi
sunt curiosi de ce e asa scumpa.....oare intradevar ,isi merita bani?
O parte din raspuns la dat "Grasomega" , o parte vi-l dau eu . Este intradevar o fața scumpa , buretele este special , si este foarte moale , iar topshetul are striatii fine pe toata suprafata . Numai acesta fața este facuta in Austria , si contine materiale speciale , cred ca acesta este motivul pentru care are un pret mare , este singura care se face in Austria, alta nu mai stiu .
Sint destui baieti care joaca cu ia , ar fi bun si un raspuns de la ei , eu joc cu fețe clasice , soft .
cu aceasta fata joaca sau juca amelie solja o fosta junioara germanca care acum reprezinta austria.probabil aceasta fata a fost facuta special pt.ea, o jucatoare cu un stil foarte ciudat.
Promotia dureaza pina se termina stocul actual , transportul se poate asigura cu Urgent Curier la jumatate din pret datorita contractului avantajos , costul este de aproximativ 120 lei .
Recent firma TSP a fuzionat cu firma Victas din Japonia , Koji Matsushita a revenit si au loc schimbari majore .
Pentru noi este benefic pentru ca multe din preturile TSP scad si ca prim exemplu sint mingiile de antrenament TSP care de la 256 lei cutia de 120 buc. au ajuns la un pret mult mai bun , 165 lei . Clik aici.
Pentru perioada apropiata se astepta o noua gama de fețe si lemne precum si alte produse textile .
Comentariu