Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sfat urgent curatare fete

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Sfat urgent curatare fete

am paleta de 2 sapt,am jucat cam 14 ore cu ea,dar am curatat-o dupa fiecare utilizare cu 3 parti apa si o parte otet,dar tot i-au aparut niste pete maro,si nu inteleg d c.praful se curata f usor ca si murdaria superficiala,dar raman acele pete mai groase.ce pot sa fac?

Re: Sfat urgent curatare fete

Eu nu-ti dau decat un sfat : ia o solutie profesionala de curatat fetele si lasa deoparte combinatiile astea romanesti care merg pe principiul "lasa ca merge si asa"
    --=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
    --=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--

Comentariu

O solutie profesionala e ''solutia'' mai ales ca nu e asa scumpa. Eu am luat una de la Stiga cu 4 euro..are un burete in cap, deci e foarte usor de folosit. O am de 2 luni si cred ca mai tine 2-3 luni.
      BLADE: Joola Viva
      FH:Joola Express One
      BH: Joola Express One

Comentariu

poti sa imi zici exact denumirea produsului?esti multumit de solutie?ai avut de a face cu pete ca ale mele?

Comentariu

Eu folosesc "Rubber Cleaner" de la Butterfly, este spray de 250ml si sunt multumit de cum curata fetele paletei.
          Ia legatura cu tibi sau valigti, iti pot da mai multe sfaturi despre ceea ce te intereseaza.
          LA MULTI ANI!

Comentariu

Cred ca acele pete nu mai sunt reversibile, deoarece sunt produse de transpiratie. Sunt urme de oxidare.
            Lemn- Bty Viscaria
            FH - TENERGY 05
            BH - TENERGY 80

Comentariu

Solutia pe caare o folosesc eu este Stiga Energy clean....si e exact cum spune Visco petele sunt de la transpiratie...eu am o pata pe fata de forhand..urma de la degetul mare
              BLADE: Joola Viva
              FH:Joola Express One
              BH: Joola Express One

Comentariu

eu le curatz cu spirt ) si merge destul de bine

Comentariu

1. Pana la urma otetul sau spirtul pot sa distruga fetele ?
                  2. Ce recomandati pentru curatarea fetelor si in ce cantitati ?
                  Multumesc.

Comentariu

daca doriti sa le prelungiti viata fetelor folositi spirt,otet....vitriol.
                    daca doriti sa le distrugeti cat mai repede si in loc sa va tina 4-6 -8 luni,sa va tina 1 luna,folositi urmatorul produs de curatat+burete antistatic-30 lei
                    nu trebuie sa folositi neaparat ce va recomand,orice produs,orice firma din tenis de masă
                    astept noi retete
                    va multumesc
                    www.tenismasa.ro

Comentariu

man...pui umpic de de spirt pe burete de spalat vase si il cureti
                      eu le curat mereu asa de vreo 8-9 luni si sunt ca noi fetele..deci eu as zice ca spirtul e super ok

Comentariu

eu am umplut pe jumatate o sticla de 1 litru cu apa,dupa care am adaugat 1 parte otet si 1 parte spirt.problema este ca murdaria o curata perfect,adica praful,sau varul,dar din pacate nu curata si petele acelea maronii-galbui.deci nu scoate nimic acele pete?au vreo influenta asupra efectului sau topspinului?eu am 2 fete Donic Liga cam de 1 luna si jumatate,dar fata rosie e in proportie de 80% afectata de acele pete,dar inca nu simt ca a scazut topspinul sau efectul.voi v-ati confruntat vreodata cu aceasta problema?

Comentariu

spirt pur man nu le amesteca asa )

Comentariu

si daca pui doar spirt nu are nicio influenta negativa....eventual pozitiva.
                            eu acum am joola smash dar imi iau curand ceva mai pro..

Comentariu

de unde ai reteta asta de "ciorba"?eu ma gandeam la AXION si perie de sarma.......
                              Blade : DHS Hurricane King
                              FH: DHS Hurricane 3 Neo National
                              BH: Xiom Vega Europe

Comentariu

ii ceva logic..daca vrei incerci daca nu nu...si cu axion si perie de sarma merge

Comentariu

cum se pune poza la avatar ?? )

Comentariu

reteta asta de 'Ciorba ' o am de aici de pe site,de la profesionisti
                                    viewtopic.php?f=2&t=2783&p=34415&hilit=apa+otet+sp irt#p34415
                                    uitati aici,sa nu credeti ca am inventat eu aceasta reteta

Comentariu

raspuns gresit tinere:"profesionisti".......corect este "amatori".Ce iti ofera D-ul Tibi este facut de profesionisti.
                                      Blade : DHS Hurricane King
                                      FH: DHS Hurricane 3 Neo National
                                      BH: Xiom Vega Europe

Comentariu

i-am cerut sfatul profesorului meu de sport cu ce sa mi sterg paleta .. si mi-a spus dansu .. ioane daca nai bani de solutie stoarce un mar si dai cu zeama acra cam asa zicea dansu. e buna "reteta" asta ?
                                        Lemn : Yasaka Sweeden Classic
                                        Fh : Butterfly bryce
                                        Bh : Butterfly bryce

Comentariu

Dar nu mai bine, faci un compot si-l bei? Si stergi fetele cu apa chioara, ca e mai ieftina decat marul.
                                          Lemn- Bty Viscaria
                                          FH - TENERGY 05
                                          BH - TENERGY 80

Comentariu

Pe principiul "Lasa ma, ca merge-asa, Inventam noi roata. De altfel, in loc de lichid de racire la motor, folosim apa. In loc de solutie de spalat parbrizul anti-inghet, folosim spirt. Ne gandim ca 'economisim'. Atunci de ce nu ar merge apa/spirt/tuica/zeama de mere/etc pentru curatatul fetelor? De ce sa imbogatim pe cineva care produce o solutie de care avem nevoie, cand tuica avem in frigider, spirt in trusa medicala, iar apa este din belsug. Fir-ar sa fie... de nu ne montau apometre ce bine era...
                                            Raspunzand la intrebare acum: sunt solutii special concepute pentru curatare a fetelor. De obicei foecare producator de echipament pentru tenis de masă, are o solutie in acest sens (donic, stiga, bty, xiom, joola,.....). Ia legatora cu furnizorii de pe forum, si sigur iti gasesti ceea ce ai nevoie. Succes.
                                            Pofta buna la mere.

Comentariu

Procesare...
                                            X