Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sfat urgent curatare fete
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
Re: Sfat urgent curatare fete
Eu nu-ti dau decat un sfat : ia o solutie profesionala de curatat fetele si lasa deoparte combinatiile astea romanesti care merg pe principiul "lasa ca merge si asa"--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
O solutie profesionala e ''solutia'' mai ales ca nu e asa scumpa. Eu am luat una de la Stiga cu 4 euro..are un burete in cap, deci e foarte usor de folosit. O am de 2 luni si cred ca mai tine 2-3 luni.BLADE: Joola Viva
FH:Joola Express One
BH: Joola Express One
Comentariu
poti sa imi zici exact denumirea produsului?esti multumit de solutie?ai avut de a face cu pete ca ale mele?
Comentariu
Eu folosesc "Rubber Cleaner" de la Butterfly, este spray de 250ml si sunt multumit de cum curata fetele paletei.
Ia legatura cu tibi sau valigti, iti pot da mai multe sfaturi despre ceea ce te intereseaza.
LA MULTI ANI!
Comentariu
Cred ca acele pete nu mai sunt reversibile, deoarece sunt produse de transpiratie. Sunt urme de oxidare.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Solutia pe caare o folosesc eu este Stiga Energy clean....si e exact cum spune Visco petele sunt de la transpiratie...eu am o pata pe fata de forhand..urma de la degetul mareBLADE: Joola Viva
FH:Joola Express One
BH: Joola Express One
Comentariu
1. Pana la urma otetul sau spirtul pot sa distruga fetele ?
2. Ce recomandati pentru curatarea fetelor si in ce cantitati ?
Multumesc.
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
daca doriti sa le prelungiti viata fetelor folositi spirt,otet....vitriol.
daca doriti sa le distrugeti cat mai repede si in loc sa va tina 4-6 -8 luni,sa va tina 1 luna,folositi urmatorul produs de curatat+burete antistatic-30 lei
nu trebuie sa folositi neaparat ce va recomand,orice produs,orice firma din tenis de masă
astept noi retete
va multumesc
Comentariu
man...pui umpic de de spirt pe burete de spalat vase si il cureti
eu le curat mereu asa de vreo 8-9 luni si sunt ca noi fetele..deci eu as zice ca spirtul e super ok
Comentariu
eu am umplut pe jumatate o sticla de 1 litru cu apa,dupa care am adaugat 1 parte otet si 1 parte spirt.problema este ca murdaria o curata perfect,adica praful,sau varul,dar din pacate nu curata si petele acelea maronii-galbui.deci nu scoate nimic acele pete?au vreo influenta asupra efectului sau topspinului?eu am 2 fete Donic Liga cam de 1 luna si jumatate,dar fata rosie e in proportie de 80% afectata de acele pete,dar inca nu simt ca a scazut topspinul sau efectul.voi v-ati confruntat vreodata cu aceasta problema?
Comentariu
si daca pui doar spirt nu are nicio influenta negativa....eventual pozitiva.
eu acum am joola smash dar imi iau curand ceva mai pro..
Comentariu
de unde ai reteta asta de "ciorba"?eu ma gandeam la AXION si perie de sarma.......Blade : DHS Hurricane King
FH: DHS Hurricane 3 Neo National
BH: Xiom Vega Europe
Comentariu
ii ceva logic..daca vrei incerci daca nu nu...si cu axion si perie de sarma merge
Comentariu
reteta asta de 'Ciorba ' o am de aici de pe site,de la profesionisti
viewtopic.php?f=2&t=2783&p=34415&hilit=apa+otet+sp irt#p34415
uitati aici,sa nu credeti ca am inventat eu aceasta reteta
Comentariu
raspuns gresit tinere:"profesionisti".......corect este "amatori".Ce iti ofera D-ul Tibi este facut de profesionisti.Blade : DHS Hurricane King
FH: DHS Hurricane 3 Neo National
BH: Xiom Vega Europe
Comentariu
junior- 14.feb.2010
- 356
- Marasestii, Vrancea, Romania, Romania
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
i-am cerut sfatul profesorului meu de sport cu ce sa mi sterg paleta .. si mi-a spus dansu .. ioane daca nai bani de solutie stoarce un mar si dai cu zeama acra cam asa zicea dansu. e buna "reteta" asta ?Lemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
Comentariu
Dar nu mai bine, faci un compot si-l bei? Si stergi fetele cu apa chioara, ca e mai ieftina decat marul.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Pe principiul "Lasa ma, ca merge-asa, Inventam noi roata. De altfel, in loc de lichid de racire la motor, folosim apa. In loc de solutie de spalat parbrizul anti-inghet, folosim spirt. Ne gandim ca 'economisim'. Atunci de ce nu ar merge apa/spirt/tuica/zeama de mere/etc pentru curatatul fetelor? De ce sa imbogatim pe cineva care produce o solutie de care avem nevoie, cand tuica avem in frigider, spirt in trusa medicala, iar apa este din belsug. Fir-ar sa fie... de nu ne montau apometre ce bine era...
Raspunzand la intrebare acum: sunt solutii special concepute pentru curatare a fetelor. De obicei foecare producator de echipament pentru tenis de masă, are o solutie in acest sens (donic, stiga, bty, xiom, joola,.....). Ia legatora cu furnizorii de pe forum, si sigur iti gasesti ceea ce ai nevoie. Succes.
Pofta buna la mere.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:56.Procesare...X
Comentariu