Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Site-ul FRTM

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• CE Bratislava

JUNIOARELE IN FINALA,datorita faptului ca site-ul frtm posteaza stirile a 10 zi dupa scriptura am considerat normal sa anunt iubitorii sportului cu mingea de celuloid calificarea junioarelor in finala CE,dezamagiri crunte sunt juniorii si cadetele,cum o sa am informatii mai interesante promit sa revin,poate chiar in aceasta noapte,daca nu maine,se pare ca la cele doua loturi sus amintite au fost ceva probleme,ceva de genul sia bagat coada

Comentariu

• In aceasta dupa-masa avem 6 FINALE la CEJ de la Bratislava in care vor juca sportivii nostri !!!
      http://www.frtenismasa.ro
      BUTTERFLY ROMÂNIA
      TABLE TENNIS FOR YOU

Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
      E-mail: office@prosoftbn.ro
      Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
      Instagram: @butterflyromania
      YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

http://www.tt-shop.ro
      http://www.butterfly.tt
      http://www.tenisdemasa.ro
      OPEN THE WORLD

Comentariu

• o stire mare

incepand de ieri Agentia Nationale de Sport a sistat toate finantarile catre Federatia Romana de Tenis de Masa,Razvan era o stire care trebuia sa apara pe site-ul FRTM,sau conteaza prea putin,culmea e ca a aprins nu Steff,Ionescu ci un jucator mediu care s-a trezit cu o suspendare pe termen nelimitat se pare ca Geanta Robert. Ce zici Razvan trebuia publicata o astfel de stire

Comentariu

• Agentia Nationala de Sport a anuntat si motivele deciziei?

Comentariu

• Ce chestie......pai,cum sa se afiseze o asfel de stire,care din pacate este si adevarata......dar,de ce nu-l solicitam pe presedintele federatiei( C.Romanescu) sa raspunda la asfel de intrebari?!?!? :P

Comentariu

• Re: o stire mare

Postat în original de lica
              incepand de ieri Agentia Nationale de Sport a sistat toate finantarile catre Federatia Romana de Tenis de Masa,Razvan era o stire care trebuia sa apara pe site-ul FRTM,sau conteaza prea putin,culmea e ca a aprins nu Steff,Ionescu ci un jucator mediu care s-a trezit cu o suspendare pe termen nelimitat se pare ca Geanta Robert. Ce zici Razvan trebuia publicata o astfel de stire
              lica, cum poti spune asemenea aberatii? geanta robert jucator mediu??? mai gandeste-te...

Comentariu

• Oliviu cand am spus despre Robert ca este un jucator mediu trebuie sa te uiti si la ce nume l-am comparat,dupa cate stiu eu cea mai buna performanta a lui este un titlu de vicecampion intr-o finala cu Cazacu la Slatina pierduta cu 4-3,de rezultate afara cam lipsa de aceea eu consider,te rog scuza-ma daca gresesc ca adjectivul de mediu a fost unul laudativ se referea la Europa in nici un caz la Romania,referitor la MP care mil-ai trimis i-ti raspund la fel

Comentariu

• Ziarul SANSA BUZOIANA din data de 5 iulie 2007 , la rubrica POLITICA LOCALA publica articolul " PRIMARUL BOSCODEALA SI SOTIA , IN CONCEDIU LA LAS VEGAS " , articol semnat de ( D.G.)

Continutul integral al articolului este urmatorul :

" Primarul Constantin Boscodeala si sotia sa Felicia se afla intr-un binemeritat concediu . Familia se bucura de frumusetile si stralucirea Americii , mai precis ale Las Vegasului , orasul luminilor , al distractiilor si al cazinourilor . Cheltuielile vizitei in " State " sint suportate de Federatia Romana de Tenis de Masa , condusa, in postura de presedinte , de buzoianul Cristinel Romanescu .
                  Familia Boscodeala va sta pe pamint american o saptamina intreaga , acolo unde va avea posibilitatea sa vada cum se pot cistiga sau pierde averi dontr-o singura invirtitura de ruleta .
                  Speram ca primarul Boscodeala sa nu incerce a juca la astfel de aparate , caci nu se stie niciodata ! "

Din pacate semnatarul acestui articol , D.G. , nu aminteste si de latura sportiva a cestei deplasari peste Ocean . Din delegatie a mai facut parte si Teona Romanescu o tinara jucatoare de la CSM BUZAU care a participat la un turneu de tenis de masă la Las Vegas . Despre acest turneu si despre rezultatele inregistrate acolo nu apare nimic pe site-ul FRTM ! E pacat , pentru ca micutii sportivi , care ar citi o asemenea stire , ar trebui sa fie foarte motivati sa practice tenisul de masa !

Comentariu

• unde sunt fondurile FRTM ?

Pentru o informare mai corecta vizitati site-ul www.usatt.org ,domnule Ionescu,dumneavoastra si ziarul respectiv dezinformati total,concursul nu a avut loc in Las Vegas ci la Palo Alto locul unde se vor desfasura CM de juniori,probabil ca Teona Romanescu a fost trimisa in recunoastere sau ca sa se acomodeze cu sala acum vi s-a aprins

Comentariu

• Re: unde sunt fondurile FRTM ?

Postat în original de lica
                      Pentru o informare mai corecta vizitati site-ul www.usatt.org ,domnule Ionescu,dumneavoastra si ziarul respectiv dezinformati total,concursul nu a avut loc in Las Vegas ci la Palo Alto locul unde se vor desfasura CM de juniori,probabil ca Teona Romanescu a fost trimisa in recunoastere sau ca sa se acomodeze cu sala acum vi s-a aprins
                      Multumesc , " PENTRU MOMENT " ma simt mai luminat .....

Comentariu

• acum m-ati bagat in ceata sau poate sunt eu obosit. Primarul din Buzău este junior si e selectat in lotul national? Altfel nu vad ce treaba ar avea nicaieri pe banii federatiei (ma rog, gestionati de federatie). Ce se intampla oameni buni? Cui da federatia socoteala?
                        TBS/T05

Comentariu

• Am impresia ca nu citesti sau,nu stii sa citesti prea bine printre rindurile ziaristilor dar,Costel IONESCU a fost destul de ~citet~ ca zic asa......acel Boscodeala sau,cum l-o chema,a plecat in America pe banii federatiei romane de tenis de masă,unde a plecat si fiica presedintelui federatiei (care este din Buzău)deasemenea a plecat acolo pe banii federatiei.Este atit de greu de priceput?!?m-as mira ca esti atit de inocent,incit sa nu pricepi aluzia......

Comentariu

• recunosc ca dimineata stau destul de prost cu sarcasmul transparent, mea culpa. Oricum, ii doresc sportivului nostru de viitor, Boscodeala si preparatoarei fizice Felicia, cat mai multe succese!
                            TBS/T05

Comentariu

• plata si rasplata

Am facut un pic de sapaturi si am descopetit un lucru destul de ciudat,voiajul SUA al primarului din Buzău impreuna cu sotia pe cheltuiala FRTM este o compensare pentru un serviciu adus firmei presedintelui federatiei,o acordare de certificat de urbanism sau autorizatie de constructie,ceva de genul acesta,in spatele hotelului pe care il detine,in actele de decontare de la FRTM primarul nu apare ca si jucator (asta pentru crs )ci apare ca si conducator de delegatie,pentru curiosi (a se citi ANS,DNA)pot pune la dispozitie si o copie a decontului cum sunt folositi banii publici,rog pe buzoieni sa confirme daca intradevar in spatele hotelului B90 s-au facut lucrari de extindere recent.Multumesc

Comentariu

• Re: plata si rasplata

Postat în original de pingpong
                                Am facut un pic de sapaturi si am descopetit un lucru destul de ciudat,voiajul SUA al primarului din Buzău impreuna cu sotia pe cheltuiala FRTM este o compensare pentru un serviciu adus firmei presedintelui federatiei,o acordare de certificat de urbanism sau autorizatie de constructie,ceva de genul acesta,in spatele hotelului pe care il detine,in actele de decontare de la FRTM primarul nu apare ca si jucator (asta pentru crs )ci apare ca si conducator de delegatie,pentru curiosi (a se citi ANS,DNA)pot pune la dispozitie si o copie a decontului cum sunt folositi banii publici,rog pe buzoieni sa confirme daca intradevar in spatele hotelului B90 s-au facut lucrari de extindere recent.Multumesc
                                Lipita de hotelul B90 se afla o sala de popice. Pe "vremuri" era una dintre cele mai moderne sali , patru piste sintetice cu ridicare automata . O cunosc foarte bine pentru ca am practicat acest sport ! Buzăul a avut o traditie in acest sport ( iar Romania are multe titluri mondiale la popice !!!), nea Raicu ( un batrinel foarte inimos !) formind o echipa ( din care am facut si eu parte !!!) care a patricipat la mai multe baraje pentru divizia A . Nu am reusit sa promovam ( era greu , toti aveam serviciu ) dar , dupa Revolutie , un alt mare iubitor al acestui sport , dl Gavrila Constantin ,a format o echipa de fete care a promovat in superliga , reusind sa creasca o mare junioara care a fost selectionata in lotul national . La un campionat mondial a luat chiar medalie !!!! Echipa de popice a rezistat cit au fost bani , pentru ca inchirierea salii costa destul de mult !
                                Aceasta sala de sport a devenit recent un modern si incapator restaurant unde se organizeaza nunti si tot felul de petreceri , bineinteles al fam. Romanescu .
                                Si uite asa, in Buzău a disparut popicaria , bazinul olimpic mai mult e inchis, tenisul de cimp e la pamint ( un singur antrenor , care nu are baza sportiva adecvata ) , patinoarul acum e in reconstructie , atletismul se chinuie din greu pe un teren cu pista de zgura si vestiare si sala de forta de pe vremea lui Decebal ... La capitolul tenis de masă Buzăul sta insa foarte bine ! Patru cluburi ( CSM , Vointa , RER , LPS - luate de pe site-ul FRTM ) si o Asociatie judeteana ! Cine are un copil mic , si doreste sa practice acest sport la noi in oras, din experianta prin care am trecut si trecem in continuare , PENTRU MOMENT , le recomand sa se gindeasca foarte bine ...E greu sa iei o hotarire cu atit de multe cluburi !!!

Comentariu

• Re: plata si rasplata

Postat în original de pingpong
                                  Lipita de hotelul B90 se afla o sala de popice. Pe "vremuri" era una dintre cele mai moderne sali , patru piste sintetice cu ridicare automata . O cunosc foarte bine pentru ca am practicat acest sport ! Buzăul a avut o traditie in acest sport ( iar Romania are multe titluri mondiale la popice !!!), nea Raicu ( un batrinel foarte inimos !) formind o echipa ( din care am facut si eu parte !!!) care a patricipat la mai multe baraje pentru divizia A . Nu am reusit sa promovam ( era greu , toti aveam serviciu ) dar , dupa Revolutie , un alt mare iubitor al acestui sport , dl Gavrila Constantin ,a format o echipa de fete care a promovat in superliga , reusind sa creasca o mare junioara care a fost selectionata in lotul national . La un campionat mondial a luat chiar medalie !!!! Echipa de popice a rezistat cit au fost bani , pentru ca inchirierea salii costa destul de mult !
                                  Aceasta sala de sport a devenit recent un modern si incapator restaurant unde se organizeaza nunti si tot felul de petreceri , bineinteles al fam. Romanescu .
                                  Si uite asa, in Buzău a disparut popicaria , bazinul olimpic mai mult e inchis, tenisul de cimp e la pamint ( un singur antrenor , care nu are baza sportiva adecvata ) , patinoarul acum e in reconstructie , atletismul se chinuie din greu pe un teren cu pista de zgura si vestiare si sala de forta de pe vremea lui Decebal ... La capitolul tenis de masă Buzăul sta insa foarte bine ! Patru cluburi ( CSM , Vointa , RER , LPS - luate de pe site-ul FRTM ) si o Asociatie judeteana ! Cine are un copil mic , si doreste sa practice acest sport la noi in oras, din experianta prin care am trecut si trecem in continuare , PENTRU MOMENT , le recomand sa se gindeasca foarte bine ...E greu sa iei o hotarire cu atit de multe cluburi !!!

Comentariu

• promovarea sportului

Mai si fiu a auzi sala de nunti,un presedinte de federatie desfinteaza o sala sportiva ca sa-si prelungeasca crasma,este un subiect foarte interesant probabil ca sef de local va fi instalat primarul Boscodeala,dupa ce-si va pierde mandatul,oricum multumesc pentru confirmare,informatiile mele erau aceleasi sau oricum pe aproape chiar foarte aproape.

Comentariu

• RASPUNS

Salutare populatie cu placeri anormale(sporive).Ce titlu interesant are acest capitol PROMOVAREA SPORTULUI.......ce naiba mai baieti,nu stiti de ce s-a zbatut si de se zbate in continuare Cristi Romanescu pt. sefia tenisului de masa romanesc?!?hai sa fim seriosi......el promoveaza afacerile lui ( prospere)datorita acestui sport ,nu altceva.Face pe marea vedeta de ieri( a fost la un campionat mondial ),in schimb ignora adevaratele valori ale tenisului de masa romanesc( Adriana Nastase,Otilia Badesc,Mihaela Stef,care au zeci si sute de concursuri unde ne-au reprezentat cu mare onoare.Sa nu uite domnia sa ca,Otilia B adescu ne-a tinut tenisul in spate vreo 25 de ani,cit timp de el nici nu se auzea.Ca presedinte este un mare ingimfat dar si un mare norocos.....si aici ma refer la faptul ca rezultate inca mai sunt pe plan european dar,asta datorita unor antrenori ca Bozga,Filimon,Filipas si altii(sa ma ierte cei pe care nu i-am numit aci)Mare placere mi-ar face (nu pt. tenisul de masa romanesc ci pt. el)sa-l vad imprejurat doar de antrenori lingai cum ar fi Mircea Dinu,Lili Sebe,Arnautu ,Puie si se stiu ei care mai sunt in aceasta situatie......Tine-o asa Romanescule si ai sa duci tenisul de masa romanesc la groapa de gunoi dar,tu o sa ai nunti,botezuri,inmormintari si alte alea la circiumile tale....toate cele bune acestui site si celor care-l viziteaza.....

Comentariu

• S-a desfasurat , sau se desfasoara zilele aceste un cantonament de pregatire ( sau de relaxare) la Piatra Arsa ?

Comentariu

• raspunsuri

in mod sigur se desfasoara,incepand de saptamana trecuta,loturile de cadeti si de juniori dupa stiinta mea doar baietii,sub conducerea lui Mircea Dinu.

Comentariu

• Bai fratilor dar,m-ati inebunit cu Mircea Dinu asta,cine draku este asta?!?nu cumva este vreun protejat de-al lui Romanescu sau,poate ca este chiar antrenorul Theonei Romanescu?!?asta schimba situatia......

Comentariu

• Consultind site-ul FRTM am observat ca a diparut din organigrama un VICEPRESEDINTE ! Stie cineva ce s-a intimplat cu dl. Tigau ? Oare s-a restrins activitatea federatiei incit sa nu mai fie nevoie de al treilea vicipresedinte ?
                                              Personal , vreau sa-i multumesc d-lui Tigau pentru ca a incercat in citeva sedinte ale Comitetului Director sa " desfaca lacatul " cu care a fost inchis "cazul " fiului meu , Ovidiu Ionescu .

Comentariu

• frate cu dracu pana treci puntea

Dupa ce a fost cel care "a executat-o in direct pe Otilia Badescu"la alegeri Tigau este inlaturat din conducerea FRTM,sa aiba ceva legatura CN de veterani de la Galați care s-au terminat cu certuri ca la usa cortului,unde "Gica Petrescu"al tenisului de masa din Romania l-a amenintat si pe Tigau si pe alti ca de acum incolo o sa-i "faca ca la Nufarul",tot ce e posibil,sa aiba legatura cu 100 de milioane disparuta in neant pentru transferul lui Geanta,iarasi e posibil,dar la urma urmelor in tara asta ori ce e posibil,nu vad de ce tenisul de masa ar face nota discordanta.

Comentariu

• Nu se intelege nimic din comunicarea transmisa de Agentia Nationala de Sport !!! Poate fi facut ceva in acest sens , incit sa aflam si noi mesajul transmis de dl. Octavian Bellu ?

Multumesc anticipat administratorului site- ului FRTM !

Comentariu

• Nu se intelege, sau nu se vede?
                                                    http://www.frtenismasa.ro/Download/ans.jpg
                                                    TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Procesare...
                                                    X