Sincer , nu cred ca folosirea celor trei semne de exclamatie ( !!! ) era necesara . Cred ca un simplu punct ( . ) era suficient . Parafrazind titlul unei melodii cintata de Dan Bitman ( " Si baietii pling citeodata ") cred ca trebuia sa fi citit pe site-ul FRTM urmatorul titlu : SI BAIETII BAT CITEODATA !!! ( la Balcaniada, bineinteles ! ) Intrebarea este : numai trei semne de exclamatie ajung ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Site-ul FRTM
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
-
maestru
- 29.iun.2005
- 2773
- Bistrița, Calea Moldovei 63
- 49
Likes given: 1479Likes received: 3279
Daca luam in calcul lotul foarte tanar (pentru categoria sub 21 de ani) care s-a deplasat in Turcia cred ca si baietii s-au comportat foarte bine: 1 medalie de bronz pe echipe, 1 medalie de bronz la dublu mixt si o finala la dublu masculin. Sa nu uitam ca Szocs (15 ani), Pop (18 ani), Soare (16 ani) si Simion (17 ani) au jucat cu sportivi trecuti de 18, unii ajunsi chiar la 21 de ani.
... si din informatiile pe care le am, pentru aceasta competitie, au fost convocati si dintre jucatorii mentionati de dvs intr-unul din mesajele anterioare... dar care nu au putut sa vina din diverse motive.
Daca ma insel am sa va rog sa interveniti si sa ma corectati.BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
E-mail: office@prosoftbn.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
Instagram: @butterflyromania
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA
http://www.tt-shop.ro
http://www.butterfly.tt
http://www.tenisdemasa.ro
OPEN THE WORLD
Comentariu
Razvan , iti multumesc foarte mult pentru ca mi-ai ridicat " mingea la plasa " ! Nu trebuia sa spui " din informatiile mele" , trebuia sa spui ca FRTM detine DOCUMENTUL cu numarul X prin care sportivul Ionescu Ovidiu ( pentru ca el este MAJOR si NUMAI el este in masura sa hotarasca ) )a primit convocarea " pentru aceasta competite "( Balcaniada de Tineret ) si a refuzat -o !!! Marea mea rugaminte este sa ceri FRTM documentul respectiv si sa-l publici , daca nu spune care este sursa " informatiilor " tale !
Te salut si te respect !
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2773
- 49
Am folosit "din informatiile mele" pentru ca, atat timp cat nu am vazut documentul X de care spuneti nu puteam sa folosesc alta expresie. Eu am vrut doar sa scot in evidenta faptul (si aici nu m-am referit neaparat la Ovidiu) ca au fost convocati in cantonament pentru Balcaniada si alti sportivi si ca acestia nu au putut sa raspunda la aceasta convocare (nu comentez care au fost motivele pentru ca sincer nu le stiu).
Parerea mea (si chiar cred in ea) este ca un sportiv (oricat de mare ar fi si in orice sport) nu poate refuza (decat din motive extrem de serioase) o convocare la lotul national indiferent pentru ce competitie (ca e de o mai mica sau mai mare anvergura).
In postarea mea anterioara am vrut doar sa subliniez faptul ca dintre cei care au putut raspunde convocarii in cantonament si tinand cont de varsta celor plecati in Turcia, rezultatele obtinute de baieti sunt bune. Ca e loc de mai bine... asta oricand si in orice domeniu.
Toate cele bune dvs si lui Ovidiu.BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
OPEN THE WORLD
Comentariu
Nu vreau sa las in " coada de peste " subiectul convocarii lui Ovidiu la Balcaniada de Tineret . Iata de unde a inceput totul : in ziua de 14.08.2007 clubul C.S.M.L.P.S.R.E.R. Buzău primeste adresa nr. 500 de la FRTM , semnata de dl Secretar General , Sterea Vasile . In data de 15.08.2007 , la ora 11.57 am fost sunati de la club de dna. Flori Dinu ca sa le dam un ton de fax . Astfel , adresa primita de club , a fost redirectionata spre noi . Continutul integral al adresei este urmatorul :
PRIN PREZENTA VA FACEM CUNOSCUT CA SPORTIVII CLUBULUI DVS. IONESCU OVIDIU, SOARE IULIAN SI VOINEA RADU IMPREUNA CU ANTRENORII STEREA VIOREL SI DINU MIRCEA SINT CONVOCATI IN PERIOADA 22 - 31.08.2007 , LA BUZAU , INTR-UN CANTONAMENT CENTRALIZAT IN VEDEREA PREGATIRII SEZONULUI INTERNATIONAL 2007/2008 LA NIVELUL LOTURILOR DE JUNIORI SI TINERET.
CHELTUIELILE DE CAZARE , MASA SI TRANSPORT VOR FI SUPORTATE DE FEDERATIE .
CANTONAMENTUL INCEPE IN ZIUA DE 22.08.2007 CU MASA DE PRINZ , LA HOTEL B 90 BUZAU.
VA RUGAM SA NE CONFIRMATI IN SCRIS PREZENTA LA ACEASTA CONVOCARE .
Dupa ce am citit fax-ul sotia mea a sunat la club si a vorbit cu dna.Dinu si i-a spus ca Ovidiu va veni in tara abia in 30.08.2007 , cu avionul , la ora 0.05 ! In seara aceleasi zile l-am sunat pe Ovidiu in Germania ( unde incepuse pregatirile cu echipa de pe 17.07.2007 ) si ne-a spus ca nu-si poate modifica ziua sosirii in tara pentru ca la Ochenhausen se afla in aceeasi perioada Lotul National de Seniori al Italiei cu care si el trebuia sa faca antrenamente ! Ca sa fac o paranteza , de cite ori vine acasa , il rugam pe Ovidiu sa ne anunte din timp pentru a- i face rezervare la o companie aviatica . Biletul pentru sosirea din data de 30.07.2008 l-am cumparat de la VACANTA SA BUCURESTI in data de 7.08.0207 !!!!
A doua zi sotia mea l-a sunat pe dl. Chisling Mircea ( presedinte la CSMLPSRER Buzău ) si i-a explicat motivele pentru care nu poate veni Ovidiu in data de 22.08.2007 in cantonamentul de la Buzău . Dinsul i-a spus ca , intradevar , si el a vorbit cu dl Sterea Vasile si a recunoscut mai voalat ca s-a facut cam tirziu adresa . Dl. Chisling i-a mai spus ca " POATE AU REVENIT LA SENTIMENTE MAI BUNE " facind referire , bineinteles la conducerea federatiei ! In niciun caz , in timpul convorbirii telefonice cu sotia mea , dl . Chisling nu a pomenit de SELECTIONAREA LUI OVIDIU IN LOTUL NATIONAL DE TINERET PENTRU BALCANIADA !!! Ca o " dovada " ca nu am stiut de acest lucru este articolul meu postat pe acest topic in data de 3.08.2007 !!!!
Si acum citeva comentarii :
- daca , citind aceasta adresa , poate cine sa inteleaga faptul ca fiul meu a fost chemat pentru a participa la Balcaniada eu MANINC hirtia !!!
- cind un sportiv este chemat la lotul national , si acest sportiv activeaza in strainatate , cred ca este in practica federatiei ca sa trimita o adresa clubului respectiv ( pentru ca acolo sportivul are un program stabilit cu mult timp inainte ) , sau spotivului pe adresa clubului respectiv . Nu cred ca adresa trebuie trimisa clubului din tara , acest club instiinteaza parintii, parintii i-au legatura telefonica cu copilul ( chiar , daca Ovidiu nu avea telefon ? ) , copilul da raspuns parintilor , care parinti instiinteaza clubul de unde a plecat din tara , care club anunta in scris federatia !!!! Simplu , nu-i asa ?
- sa zicem ca Ovidiu primea aceasta adresa in Germania din timp - ce ar fi facut ? Isi lua bilet la avion pentru perioada 22 - 31.08.2007 ! In cantonament ce ar fi aflat ? Vezi , daca treci de trialuri , vei merge la ... Balcaniada de tineret ! Sa zicem ca trecea de trialuri , cind isi mai modica biletul de avion ? Sau , putea sa primeasca si urmatorul raspuns din partea lui mircea dinu : m-am hotarit sa plec cu o echipa de viitor asa ca ia vezi tu cum e vremea in Germania incepind cu data de 31.08.2007 !
- de ce a fost chemat in cantonament in luna august , cind , tot la Buzău , a fost un cantonament in luna iulie ( pentru Europene ! ) Ce s-a intimplat intre timp , cind ultima adresa primita de la FRTM are urmatorul continut :
1. SPORTIVUL IONESCU OVIDIU NU POATE FACE PARTE DIN LOTUL NATIONAL PINA LA TERMINAREA JUNIORATULUI ....
2. REFERITOR LA INSCIEREA SPORTIVULUI PE CHELTUIALA PROPRIE .... PENTRU MOMENT , NU POATE FI INSCRIS IN COMPETITIILE INTERNATIONALE . ( bininteles ca se face referire la regulament si la un contract semnat de fiul meu , despre care voi scri cu alta ocazie !)
Ovidiu a fost un nume in tenisul de masa romanesc pina la virsta junioratului , la nivelul seniorilor nu stie unde se afla pentru ca nu a mai participat la Nationale , la nivel european si mondial nu mai apare in clasamente pentru ca de doi ani i se refuza inscrierea la concursuri .... Daca se dorea reitegrarea intrun lot national , nu cred ca prin redirectionarea unei adrese primita de club a fost cea mai buna cale ! Un simplu telefon , din partea oricui , era cu totul altceva ...Dar , de mult timp a fost uitat de toti ( nici macar nu mai apare in lista cu jucatori ai clubului din Buzău postata pe site-ul FRTM !)...
P.S. Tot ce scriu pe acest site , scriu FARA ACORDUL lui Ovidiu ! Mi-a spus ca e numai problema mea si ca el nu mai crede ca se mai poate face ceva pentru ca isi aminteste tot timpul de intilnirea pe care a avut-o cu fostul lui antrenor cind a fost la el acasa ca sa-si "negocieze " reintrarea in vizorul lui si de unde a plecat mai confuz ca niciodata , si isi mai aminteste si de convorbirea telefonica cu dl.presedinte Romanescu atunci cind Ovidiu l-a sunat ca sa-l roage sa-i acorde sansa unei intilniri de 5 minute in care sa discute despre prezentul si viitorul lui , sansa care nu i-a fost acordata ! Mentionez ca aceste lucruri s-au intimplat inainte de Europene , cind , in sufletul lui , fiul meu mai spera ca mai poate apara culorile tarii la un Campionat European !
Prin tot ce scriu pe acest site nu vreau decit sa apar imaginea fiului meu , care prin multe minciuni si imbirligaturi a fost atacata ! Sint o fire pasnica , nu vreau ma duelez cu nimeni , timpul nu mai poate fi dat inapoi , tot ce a pierdut Ovidiu in doi ani de juniorat nu mai poate fi recuperat . M-am postat pe acest site cu numele adevarat , pentru nu fac decit sa fiu un "cronicar " al unor evenimente pe care le-am trait si care m-au marcat foarte mult ! Asa incit sa nu indrazneasca cineva sa afirme ca Ovidiu Ionescu nu a vrut sa reprezinte Romania la aceasta Balcaniada ( deja se aude prin oras acest lucru !!!) atita timp cit el nu fost chemat pentru acest lucru !
Razvan ,iti multumesc si in numele lui Ovidiu pentru urarile transmise !
Comentariu
pt binele jucatorului
m ai mult sau m ai putin am citit pe acest forum si chiar am vazut acele inregistrari cu el de pe youtube.com din germania... cred ca spre binele jucatorului si romaniei sa fie lasat sa participe la o selectie pt lot si daca se dovedeste ca tre sa fie acolo(prin jocul, valoarea si experienta lui) sa fie lasat.Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2773
- 49
M-am interesat si... convocarile au fost facute abia pe data de 14.08.2007 (cu doua saptamani inainte) deoarece pana cand fondurile de la ANS nu au ajuns la federatie nu se stia exact daca Romania va putea participa sau nu la Balcaniada de tineret si implicit daca se va organiza un cantonament sau nu.
Si acum o parere personala daca imi permiteti ca oricum nu o citeste nimeni:
Ovidiu trebuia sa faca un efort si sa vina la Buzău, sa participe la acele trialuri, sa-i bata "mar" pe toti si, daca nu pleca la Istanbul, sa faceti public acest lucru... asa e destul de greu sa spuneti ca cineva din federatie nu a dorit ca Ovidiu sa participe la Balcaniada atat timp cat el a fost convocat si nu s-a prezentat.
Referitor la ce a fost inainte, si spun asta si in dorinta ca, cat de curand sa-l vad pe Ovidiu in lotul national de seniori (pentru ca avem nevoie de cat mai multi sportivi valorosi care sa continue ceea ce s-a inceput acum doi ani la Aarhus), parerea mea este ca trebuie sa incercati, si dvs si Ovidiu, (oricat de greu ar fi) sa uitati ce a fost (Ovidiu este inca tanar) cu Europenele de anul trecut, de anul asta si cu alte competitii la care el ar fi dorit sa participe si sa priviti in viitor. Ca exemplu imi permit sa dau un caz similar din fotbal (nu scapam nicicum de el) cu nationala Olandei care s-a prezentat la ultimul Campionat Mondial fara multe dintre vedetele sale (certate cu Van Basten) si care pentru campania pentru europenele de anul viitor au raspuns la convocarile facute de acelasi Van Basten.
Toate cele bune si o seara placuta.BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
OPEN THE WORLD
Comentariu
Adevaruri..........
Spuneam pe un alt topic,ca domnul Ionescu nu spune nici 10% din "facerile de bine" de care a avut parte Ovidiu,ar fi mult mai interesant sa spuneti celor care nu stiu despre audienta care va fost acordata de catre domnul Belu si implicit raspunsul care l-a dat FRTM la ANS,iar despre convocarea lui Ovidiu la asa zisele trialuri i-mi vine sa rad(aduceti-va aminte doar de Cioran),a primit o convocare,chiar nu inteleg de ce la CSM Buzău,deoarece se stia ca a plecat cu cateva zile inainte in Germania,va mai primi vreo doua in acelasi mod si dupa aceea se va spune scurt,nu-l mai chemam ca nu a vrut sa vina pana acum,totul este premeditat si calculat pina la cele mai mici amanunte,inclusiv raspunsul care la-ti primit inainte si incepe cam asa :" M-am interesat......"nu vi se pare suspect faptul ca vi s-a raspuns acum cand exista o acoperire scriptica cat de cat,iar pana acum la multe alte intrebari care vizau probleme de o gravitate mult mai mare se facea "ureche ciula",iar daca tot se dau exemple din fotbal dau si eu unul,Victor Piturca a fost schimbat din functia de selectioner dupa o campanie de calificari castigata fara nici o infrangere,cine a hotarat asta,nu FRF ci Hagi,Popescu,Petrescu si Stelea,Olanda l-a lasat acasa pe Van Nisterljoi si Davits,dar il aveau pe Kuyt si Robben,la noi la tenis in locul lui Steff o avem pe Mamaliga si in locul lui Ionescu pe Pop,comparatii si comparatii.........
Comentariu
Razvan :
1. Chiar nu este clar ca , citind acel fax primit de la club , ca NU A FOST NICIO CONVOCARE PENTRU BALCANIADA DE TINERET ? Ce naiba , scrie negru pe alb "IN VEDEREA PREGATIRII SEZONULUI INTERNATIONAL 2007 /2008 ,LA NIVELUL LOTURILOR DE JUNIORI ( culmea este ca Ovidiu a cam terminat-o cu juniorii !!!) SI TINERET ? Am mai spus,SI MA REPET ,nici in convorbirea telefonica cu Dl. Mircea Chisling nu s-a pomenit cuvintul BALCANIADA !!!!!!!
2. Convocare lui Ovidiu nu a fost facuta cu doua saptamini inainte ! 22.08 ( ziua cind trebuia sa se prezinte la Buzău ) minus 15.08.2007 fac exact 7 zile . Daca mai punem la socoteala faptul ca abia seara am vorbit cu Ovidiu la telefon , si ca el abia a doua zi l-a putut instiinta pe presedintele clubului TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN , dl Rainer Ihle , cum trebuia sa faca el cu biletul de avion care era deja cumparat de pe 7.08.2007 ! Chiar crezi ca Ovidiu isi poate schimba singur programul facut de clubul din Germania cind " vrea muschii lui "? Cred ca stii foarte bine si ca in acea perioada la Ochsenhausen s-a desfasurat un cantonament cu Lotul National de Seniori al Italiei fapt pentru care dl Rainer Ihle NU A FOST DE ACORD CU PLECAREA LUI OVIDIU lucru pe care i l-am comunicat si dlui Mircea Chisling care a recunoscut ca instiintarea a fost facuta in scurt ! Si ca sa-ti mai dau o " tema de casa " , te rog frumos Razvan sa cauti in arhiva FRTM ( nu stiu daca ai acces la ea , dar pentru stabilirea unor adevaruri trebuie sa apelam la anumite documente ) si sa publici pe acest site , raspunsul pe care l-a transmis FRTM in primavara acestui an la o adresa primita de la TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN ! Adresa avea , aproximativ, urmatorul continut : VA RUGAM RESPECTUOS SA INSCRIETI SPORTIVUL NOSTRU , IONESCU OVIDIU , LA DOUA CONCURSURI INTERNATOIONALE . PE CHELTUIALA SPORTIVULUI ! AM FI RECUNOSCATORI DACA RASPUNSUL DVS. AR FI UNUL POZITIV ! Stii ce a raspuns FRTM ? Tot aproximativ , bineinteles : IONESCU OVIDIU NU POATE FI INSCRIS LA CONCURSURI INTERNATIONALE si ...VA RUGAM SA NU VA MAI IMPLICATI IN PROBLEMA LUI OVIDIU !
3. Cred ca FRTM sufera de un profesionist in redactarea documentelor oficiale ! Fara se punem la sosoteala greselile de ortografie , modul de exprimare lasa mult de dorit ! Stau marturie toate raspunsurile pe care le-am primit in ultimii doi ani ! Daca ar fi stiut cineva sa faca aceasta convocare si DACA S-AR FI DORIT ( pentru ca tu sustii ca nu are nimeni ceva cu Ovidiu ) , trebuia facuta o convocare DIRECT PE NUMELE LUI OVIDIU , PE ADRESA CLUBULUI DIN GERMANIA ( nu cred ca poti sa spui ca nu au aceasta adresa la federatie !) IN CARE SA SE SPUNA CLAR : SPORTIVUL IONESCU OVIDIU ESTE CONVOCAT IN LOTUL NATIONAL DE TINERET CARE VA PARTICIPA LA BALCANIADA DE LA ISTAMBUL , IN PERIOADA 2 - 5.09.2007 . PLECAREA SPRE ISTAMBUL SE VA FACE IN ZIUA DE 1.09.2007 , LA ORA DE... DIN LOCUL... Daca s-ar fi procedat asa , CU MINA PE INIMA pot sa spun ca s-ar fi gasit o modalitate sa vina ! Cum schimba avioanele singur de la virsta de 9 ani , putea sa vina cu avionul DIRECT LA ISTAMBUL ! Repet , daca se dorea acest lucru , macar ca o compensare a lipsei de doi ani si doua luni din lotul national , nu cred ca trebuia sa fie chemat la un cantonament , unde am aflat MAI TIRZIU ca au fost si niste trialuri pentru participarea la Balcaniada . In niciun caz DE FRICA TRIALURILOR nu a venit , dar mircea dinu chiar mai avea nevoie sa-l vada ? El nu aflat de bilanturile lui din Germania , nu a aflat ca la turneul din Suedia fost singurul european in primii opt , restul numai chinezi , japonezi , taiwanezi ? Si , apropo de cantonamente si trialuri facute pina in ziua plecarii la competitie , la vestita sedinta a Comitetului Director din data de 4 iulie 2005 ( la care am participat impreuna cu sotia mea , sedinta pe care am s-o relatez pe larg cu alta ocazie ) , domnul Bozga a spus ca E NEVOIE DE IONESCU OVIDIU LA EUROPENE pentru ca la Balcaniada din acel an si la open- ul Poloniei Lotul de Juniori obtinuse rezultate proaste ( Ovidiu nu fusese inclus in lot de dinu mircea !!!) . Intrebat daca e nevoie de fiul meu , mircea dinu , cu capul putin aplecat , si cu o oarecare " teama " a spus DA ! Cantonamentul pentru acele EUROPENE incepea de a doua zi la Bistrița ! Pentru ca era sigur ca Ovidiu nu va face deplasarea , mircea dinu a plecat din timpul sedintei ( dupa ce a spus acel DA mormait - fara sa argumenteze , bineinteles - cu masina spre Bistrița cu urmatorii jucatori : Oancea Ionut , Cazacu Alexandru si Voinea Radu si Cioran Sorin ! Deci totul fusese aranjat cu mult timp inainte ! La sfirsitul sedintei , l-am chemat pe Ovidiu la federatie ( impreuna cu el , venisem de simbata in București ca sa se antreneze cu Otilia Badescu pentru ca dinu mircea nu-l mai baga de mult in seama la antrenamente !!!( Chiar , nu-si aminteste acest antrenor de lot cind intra in sala si trecea pe linga Ovidiu fara sa-i dea vreo indicatie , si fara sa-i lase nici pe Badea Danut , Simion Mugurel si Banaru Edi sa stea de vorba cu el ? ) . Conducerea federatiei a hotarit atunci ca Ovidiu trebuie sa semneze o Conventie ! ABIA ATUNCI A SEMNAT fiul meu un document cu FRTM , dar care era valabil NUMAI CIT TIMP ERA IN LOTUL NATIONAL !!!! Si cred ca si dl Bozga , si Otilia Badesu si dl .presedinte de la ASPOl ( imi cer scuze , imi scapa numele ) si dl , Balan Virgil isi amintesc cit s-au rugat de Ovidiu sa semneze aceasta Conventie , ca sa poata merge la EUROPENE ! Stii de ce ii era teama lui Ovidiu sa semneze ? CA SA NU-I INFLUENTEZE IN MOD NEGATIV ACTIVITATEA VIITOARE ! Vazindu-l atit de speriat am intrat in sala de sedinte si am anuntat Comitetul Director ca Ovidiu REFUZA sa semneze , pentru ca ii este frica de ce se poate intimpla in viitor ! Intre timp fiul meu a fost convins , pentru ca cei care incercau il incurajau erau niste nume mari din tenisul de masa romanesc , si a semnat !( Bineinteles , ca dupa Europene , in majoritatea adreselor facute de FRTM catre noi se facea referire la acel document , uitindu-se in ce conditii a fost semnat !!!!) Imediat l-am urcat in masina si, noaptea tirziu , am ajuns in cantonamentul de la Bistrița cu doar o pereche de chiloti si doua tricouri ! Noroc ca avea paleta cu el pentru ca se antrenase cu Otilia Badescu ! ! Bineinteles , faptul ca noi sintem in relatii foarte bune cu Otilia Badescu a reprezentat o " piatra de moara " , lucru care i l-a reprosat si mircea dinu lui Ovidiu inaintea alegerilor de la FRTM " ROAGA-TE SA IASA BADEASCA ...."
Imi cer scuze pentru aceasta paranteza dar, stii ce a facut dinu mircea in acel cantonament ? Cu toate ca fusese CHEMAT SPECIAL CA SA AJUTE ECHIPA LA EUROPENE ( atunci Ovidiu credea ca este titular !!!) a participat la renumitele trialuri !!! Cu moralul la pamint si nepregatit de proptiul antrenor la club , a trecut cu bine de aceste trialuri si a participat la EUROPENE ! Aceea a fost ultima convocare , pentru ca ce a urmat nu poate fi numit decit CEL MAI NEGRU COSMAR !
4 . Razvan , ca sa vezi cit ne-am dorit ca lucrurile sa REINTRE in normal , de la inceputul acestui an am facut urmatorii pasi :
- in data de 10 ianuarie 2007 am depus la FRTM adresa nr 23 adresata special dlui. presedinte Cristinel Romanescu ! Poti sa o citesti la federatie ! In mare , pot sa spun ca am dorit sa fie ca un " porumbel al pacii " prin care noi l-am asigurat de " liniste " totala pe frontul de est !
- in februarie 2007 TTF LIEBHERR OCSENHAUSEN trimite adresa la care m-am referit anterior
- dupa ce Ovidiu a terminat al doilea sezon competitional si a venit acasa s -a hotarit sa - si incerce singur norocul , si a mers la mircea dinu , Dupa aproape doua ore de discutii a plecat de la el foarte confuz . Mi-a spus ca nu a inteles nimic !
- in luna iunie Ovidiu isi ia " inima in dinti " si-l suna la telefon pe dl. Cristinel Romanescu . Acesta i-a refuzat o intilnire de 5 minute in Buzău ! Concluzia a fost ca ... s -a incercat totul si nu mai e nimic de facut , si ca situatia lui e incheiata definitiv , chiar daca vine la federatie sa mai incerce ceva !
- revoltati de atitudinea presenintelui fata de fiul nostru , incalcam " pactul " si mergem in data de 12.06.2007 in audienta la dl Capatina , director la ANS , care l-a chemat si pe dl Sterea Vasile . Secretarul federatiei a spus ca nu mai e nimic de facut si ca oricum inscrierea la europene ERA FACUTA DEJA ( exact cum a spus PINGPONG !) , si ca oricum ei nu iau in considerare jucatori care nu sint in clasamentul mondial . Recunosc ca am avut un acces de furie , si i-am spus ca nici macar nu-mi cunoaste copilul si este ultimul in masura sa vorbeasca despre valoarea lui ! Dar ce autoritate are acest domn secretar general care , in nenumarate rinduri ne-a spus ca EL E PREA MIC si ca STA SI IN CAP DACA I SE SPUNE ! Sint convis ca este un om bum la suflet dar eu mi-as da demisia in locul dinsului ! Ca sa continui , dl Capatina a spus ca trebuie ca tara sa fie reprezentata cu ce are mai bun , altfel le TAIE FINANTAREA ! DL Director a facut referire si la faptul ca in luna februarie s-a modificat regulamentul si nu mai au niciun motiv sa fie AUTOSUSPENDAT !!! DL. Sterea a recunoscut ca termenul de AUTOSUSPENDARE folosit de FRTM fost gresit formulat !!!
- in data de 1306.2007 mergem in audienta la dl PRESEDINTE al ANS , OCTAVIAN BELLU . Vreau sa spun de la inceput ca am crezut in acele momente cit am stat la dinsul in birou ca am scapat de toate necazurile ! Cunostea totul despre Ovidiu , performate , ce face in Germania , ce facuse in Suedia ! Si a spus un lucru foarte clar : DACA UN SPORTIV ESTE DOPAT POATE LUA 2 ANI DE SUSPENDARE , si dupa aceea e " curat". ( pedeapsa cea mai mare care poata fi aplicata unui sportiv ! ) In opinia dinsului Ovidiu nu a facut nimic grav in cariera lui si ca ar fi un mare pacat ca un sportiv valoros ca el sa nu ne reprezinte tara ! La sfirsit ne-a facut o promisiune : " Chiar daca imi depasesc putin competentele , pentru ca federatiile sint autonome , pentru Ionescu Ovidiu ma voi implica ! Voi vorbi cu dl . Romanescu si totul se va rezolva !"
- in aceeasi zi , 13.06.2007 depunem o noua adresa cu nr 363 la FRTM prin care solicitam reanalizarea situatiei fiului nostru avindu-se in vedere modificarea din regulamentul de transferari internationale si solicitam sa " POATA FI LUAT IN ATENTIA NATINALEI DE JUNIORI DEOARECE NU A FOST EXCLUS DIN LOT PE CONSIDERENTE VALORICE SI SA POATA FI INSCRIS LA COMPETITIILE INTERNATIONALE CHIAR SI PE CHELTUIALA PROPRIE ATUNCI CIND SPORTIVUL IONESCU OVIDIU VA SOLICITA ACEST LUCRU "
- pentru ca interesul pentru rezolvarea era " la ordinea zilei " normal ca federatia nu ne instiinteaza in termen de 30 de zile ci, la rugamintea noastra , primim urmatorul raspuns , in data de 7.08.2007 ( data postei ) care face referire la reg. de transferari :" SPORTIVUL NU POATE FACE PARTE DIN LOTUL NATIONAL PINA LA TERMINAREA JUNIORATULUI " SI " PENTRU MOMENT NU POATE FI INSCRIS LA COMPETITIILE INTERNATIONALE " semnat : presedinte FRTM , CRISTINEL ROMANESCU .
Cam asta am facut , si nu cred ca am avut in intentie sa " omorim " pe cineva " solicitind ca Ovidiu sa fie lasat sa REPREZINTE ROMANIA ! Iar ce am scris acum , ma repet , SCRIU FARA ACORDUL FIULUI MEU ! Trebuie sa se faca o distinctie clara intre noi , parintii lui, si sportivul Ionescu Ovidiu ! El este acum MAJOR si daca cineva are nevoie de el NUMAI SI NUMAI LUI trebuie sa i se adreseze ! Nu si-a schimbat numarul de telefon ! Noi am iesit din joc ! In acest fel trebuia procedat la aceasta Balcaniada ! Dar nu s-a procedat asa si ii dau dreptate lui PINGPONG cind spune ca FRTM avea nevoie de un " inscris " ! Nu stiu daca cei care si-au creat acest "ALIBI" au curajul sa se uite in ochii fiului meu si sa-i spuna ca a refuzat convocarea la Nationala de Tineret !
Nu stiu daca Ovidiu va uita vreodata ce i s-a intimplat ! E problema lui ! Un lucru ne este clar noua , parintilor lui : avem incredere totala in el ca va sti sa-si gestioneze VIITORUL !
Razvan , imi cer scuze pentru ca acest text iti este adresar tie , dar asa a fost conjuctura ! Mi-as fi dorit foarte mult sa existe FORUMUL FRTM pentru ca acolo trebuia publicat ! Sper , totusi , sa il citeasca toti cei ale caror nume le-am amintit ! Un lucru am facut rau , am inceput cu sfirsitul povestii ...Dar mai e timp sa le pun pe toate cap la cap , cine stie , poate iese de o carte !
P.S. In ianuarie am fost in Germania si am vazut acel meci extraordinar din Liga Campionilor : OCHSENHAUSEN - CHARLEROI ! M-am bucurat ca s-a terminat 3 -0 dar sincer mi-ar fi placut si un 3-1 ! Numai in felul acesta puteam sa vad un meci intre Adi si Samsonov !!!
Razvan , daca nu ai imagini de la acest meci sa stii ca am avut camera video cu mine !
Te salut si mult succes lui Adi !
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2773
- 49
Ideea in care eu am scris mesajele anterioare a fost ca si dvs si Ovidiu trebuie sa incercati sa treceti peste ceea ce a fost (nu zic ca e usor)... pentru ca Ovidiu are in fata o cariera lunga in tenisul de masa si ar fi pacat sa nu o aiba sub culorile Romaniei. Asta a fost singurul motiv pentru care m-am bagat in discutia asta... in rest... daca nu l-as fi cunoscut personal pe Ovidiu sincer nici nu m-ar fi interesat prea mult... dar tinand cont de rezultatele internationale bune care au inceput sa apara si la nivelul baietilor ar fi pacat sa nu fim suficient de destepti si sa incercam (prin atragerea talentelor incepand de la minicadeti, cadeti, juniori si tineret) sa inchegam in lot national largit extrem de valoros (Viorel Sterea este in stare sa faca asa ceva). Bineinteles ca participarea la cantonamentele loturilor nationale nu garanteaza nici unui sportiv participarea la o competitie sau alta. Sa nu uitam de marele avantaj care l-au avut Cazacu, Geanta, Voinea si Adi Dodean (imi cer scuze daca am uitat pe cineva) cand au jucat in cantonament cu Adi Crisan, Andrei Filimon, Costica Cioti sau Lucian Filimon si exact la fel s-a intamplat si la loturile feminine. Dar, daca tin minte exact, din cei mai sus amintiti doar Adi Dodean si Voinea au si jucat in campania de calificari pentru europenele de anul asta. Poate ca pe viitor si ceilalti sa aiba sansa de a juca pentru Romania.
Si inca ceva... am mai spus-o (mi se pare lui pingpong) si o repet: ceea ce postez aici pe forum este in aceeasi calitate in care posteaza oricare, aceea de simplu forumist. Si ca oricare altul prezint niste pareri personale... de aceea nu-mi cereti sa caut documente sau alte lucruri ca nu am cum sa va ajut.
PS. Cand o sa ajung eu la Buzău sau dvs la Bistrița sigur sunt interesat sa vad si eu partidele alea.BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
OPEN THE WORLD
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2773
- 49
Multumesc pentru avansare dar, din cate stiu eu, purtatorul de cuvant al Federatiei Romane de Tenis de Masa este d-na Beatrice Romanescu.
Intr-adevar sunt administratorul site-ului federatiei, adica ceea ce postez pe SITE-UL FEDERATIEI este intocmai ceea ce mi se transmite.
In rest, ceea ce postez pe acest forum sunt niste pareri personale ca ale oricarui alt forumist de aici.BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
OPEN THE WORLD
Comentariu
purtatorul de cuvint al federatiei este beatrice romanescu?!?este cumva neam cu presedintele?!?
Comentariu
Postat în original de rasvanIdeea in care eu am scris mesajele anterioare a fost ca si dvs si Ovidiu trebuie sa incercati sa treceti peste ceea ce a fost (nu zic ca e usor)... pentru ca Ovidiu are in fata o cariera lunga in tenisul de masa si ar fi pacat sa nu o aiba sub culorile Romaniei. Asta a fost singurul motiv pentru care m-am bagat in discutia asta... in rest... daca nu l-as fi cunoscut personal pe Ovidiu sincer nici nu m-ar fi interesat prea mult... dar tinand cont de rezultatele internationale bune care au inceput sa apara si la nivelul baietilor ar fi pacat sa nu fim suficient de destepti si sa incercam (prin atragerea talentelor incepand de la minicadeti, cadeti, juniori si tineret) sa inchegam in lot national largit extrem de valoros (Viorel Sterea este in stare sa faca asa ceva). Bineinteles ca participarea la cantonamentele loturilor nationale nu garanteaza nici unui sportiv participarea la o competitie sau alta. Sa nu uitam de marele avantaj care l-au avut Cazacu, Geanta, Voinea si Adi Dodean (imi cer scuze daca am uitat pe cineva) cand au jucat in cantonament cu Adi Crisan, Andrei Filimon, Costica Cioti sau Lucian Filimon si exact la fel s-a intamplat si la loturile feminine. Dar, daca tin minte exact, din cei mai sus amintiti doar Adi Dodean si Voinea au si jucat in campania de calificari pentru europenele de anul asta. Poate ca pe viitor si ceilalti sa aiba sansa de a juca pentru Romania.
Si inca ceva... am mai spus-o (mi se pare lui pingpong) si o repet: ceea ce postez aici pe forum este in aceeasi calitate in care posteaza oricare, aceea de simplu forumist. Si ca oricare altul prezint niste pareri personale... de aceea nu-mi cereti sa caut documente sau alte lucruri ca nu am cum sa va ajut.
PS. Cand o sa ajung eu la Buzău sau dvs la Bistrița sigur sunt interesat sa vad si eu partidele alea.
Cantonamentele de care amintesti au fost intotdeauna o " gura de oxigen " pentru tinerii jucatori ! Sa " respiri " acelasi aer cu cei pe care ii vezi in marile competitii ale lumii nu poate decit sa te ambitioneze si sa-ti creeze adevarata motivatie de a continua sa practici acest sport ! Numai ca " fericitii " tineri care au fost alesi au fost cei pe care i-ai amintit ! Ce nu stii este faptul ca Ovidiu era in Buzău cind s-au organizat multe din aceste cantonamente ! Numai ca dinu mircea a avut intotdeauna o placere " sadica " sa anunte in timpul antrenamentelor de la CSM Buzău :Ionescule tu ramai aici , " cutare " si " cutare " de miine va veti antrena cu Lotul de Seniori la Sala Sporturilor si veti fi cazati la hotel B90 !
Si pentru ca la Buzău nu a avut sansa sa stea linga " cei mari " ii rog pe toti cei care au putina rabdare sa acceseze www.dttl.tv/?magazinURL=magazines/2007_08_19 si sa urmareasca inregistrarea meciului TTF LIEBHERR Ochsenhausen - SV Pluderhausen , intre minutul 58 si o ora si un minut : veti vedea ca in Germania Ovidiu respira " aerul " marilor campioni de care aminteam , necesar sa ajunga acolo unde si-a propus ! Depinde numai de el acum !
Imi voi face timp si iti voi face o copie pe un CD a meciului din Liga Campionilor pe care ti-o voi transmite . Atmosfera pe care am vazut-o la acest meci a fost extraordinara : peste 1000 de spectatori PLATITORI , majorete , spectatori cu steaguri si tobe , bere , muzica ! Un spectacol greu de uitat !
Un sfirsit de saptamina placut , si BAFTA lui ADI si echipei in etapa a doua din DEUSTCHE TISCHTENNIS LIGA !
PS. Imi doresc foarte mult ca se gaseasca o persoana care sa-i adune pe toti forumistii la o bere ! Macar odata pe an sa se organizeze ZIUA FORUMISTULUI ! In fond , indiferent de punctele noastre de vedere pe care ni le exprimam aici , trebuie sa dovedim ca putem fi si prieteni !
La aceasta intilnire eu as invita si conducerea FRTM si marii nostri antrenori ! PRIMUL RIND DE BERE IL DAU EU !
Comentariu
informatii
Rog forumustii care au informatii despre meciurile din cupele europene care se desfasoara la Chiajna sa le posteze,am inteles ca ACTT București a castigat primele doua meciuri si azi are cel mai greu meci din grupa,pentru informatii suplimentare NU ACCESATI site-ul frtm,nu veti gasi NIMIC nici macar ca se joaca in Romania meciuri de cupe europene,poate existau cativa "nebuni" care voiau sa le vada,dar datorita "popularizarii exesive"probabil ca nu mai gaseau bilete in cocheta sala de la Chiajna (2000 de locuri ).Nu aveam pretentia sa se transmita LIVE pe net aceste meciuri,cum se procedeaza in tari care se respecta,dar o minima informatie asteptam.Oricum BAFTA la baieti (Coroian,Seni,Olteanu).
Comentariu
Din ce stiu eu , au avut ieri dupa-amiaza 2 meciuri :
Romania - Bosnia-Hertegovina 3 - 0
Romania - Grecia 3 - 0
Baietii nostri , Seni , Olteanu , si Coroian au mai avut un meci azi dimineata cu Austria de la ora 10.00 care nu stiu cum s-a terminat . Cert e ca echipa Austriei era reprezentata si de 2 chinezi .
Informatiile nu sint oficiale .
.Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Austria - Romania 3-1
Baietii nostri sau calificat pentru turul 2
Le dorim succes in meciurile ce vor urma.Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Incredibil ! As fi fost unul dintre spectatori ! Prietenii fiului meu sint si prietenii mei ! Coroian , Seni si Olteanu sint niste baieti extraordinari si as vrut sa-i vad !
Comentariu
Linz SG Froshberg ( AUT )
ACTT București
Aris Voulas Sports Club ( GRE)
" Aladza " - A ( BIH )
Aceasta a fost grupa . Sursa : www.ettu.org . PACAT CA AM ACCESAT-O CAM TIRZIU !
Inca nu s-au afisat rezultatele oficiale .
Pe site-ul FRTM e postat " Calendarul competitional intern al primei jumatati a lunii septembrie 2007 " . Turneul de la CHIAJNA a fost exact la... JUMATATEA JUMATATII lunii septembrie !!! Acest tuneu a fost unul international , deci stirea de pe FRTM nu avea cum sa includa si o competitie internationala la echipe !
Comentariu
FRTM nu mai are decit un viceprecedinte ! Accesind " Conducerea" de pe site-ul www.frtenismasa.ro se poate vedea ca numai dl . Gheorghe Bozga mai este acum intre dl. Cristinel Romanescu si dna. Beatrice Romanescu !
Un comunicat oficial , de ce nu mai este dl Preda Cezar vicepresedinte , dupa ce si dl . Tigau a renuntat , chiar ca nu ma astept sa citesc vreodata ! Nu cred ca se vor mai gasi doi vicepresedinti cu personalitati atit de puternice ca ale celor doi !!!
Comentariu
Pe site-ul www.ittf.com ( click pe HOME PAGE ) se poate vedea o superba fotografie a Elizei Samara ! Cit de bucurosi pot fi parintii ei !!! Merita sa fie pe prima pagina a acestui site pentru ca avut o " explozie " in acest an ( ca si Dana Dodean ) ! FRTM nu poate decit sa cistige la capitolul " imagine " , dar si toti sponsotii federatiei , pentru ca se vad foarte clar pe tricoul pe care il poarta Eliza : B 90 , ROMSTAL , ROMGAZ MEDIAS , REBU !
Comentariu
poate un pic off topic, dar daca tot s-a amintit de ACTT as dori sa intreb persoanele avizate daca au ceva informatii despre Seni si Coroian, m-ar interesa in special daca au sanse sa intre in lotul national.TBS/T05
Comentariu
" E o gluma buna ! " ar raspunde Seni si Coroian vizavi de sansele lor de a fi chemati in Lotul National de Seniori ! Si nu pentru ca nu au valoare , ci pentru ca sint constienti ca ei fac parte , in tenisul de masa romanesc , din " zona crepusculara " ! Ca si multi alti jucatori ! La Lotul Mare " cercul "este cam inchis , si nu ma refer la titulari , ci la jucatorii care mai pot fi chemati sa vada meciurile oficiale de pe banca de rezerve ! Ar mai fi o sansa pentru ei doar daca selectionerul . dl. Viorel Sterea , ar avea o INDEPENDENTA TOTALA ca sa-si construiasca din timp niste " rezerve " de viitor !
Comentariu
senior- 14.oct.2006
- 585
- București
- 1025
Likes given: 12Likes received: 3
poate un pic off topic, dar daca tot s-a amintit de ACTT as dori sa intreb persoanele avizate daca au ceva informatii despre Seni si Coroian, m-ar interesa in special daca au sanse sa intre in lotul national.
Comentariu
Pe www.dttl.tv puteti vedea rezumatul meciului MULLER WURTZBUG - TTF LIEBHERR OCHSENHAUSEN . La acest meci , Adrian Crisan a jucat la " turatie " maxima !!! Deasemeni , la acesta partida a debutat cu dreptul si Mihai Bobocica , aducind un punct pretios echipei sale , TTF LIEBHERR OCSENHAUSEN !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:55.Procesare...X
Comentariu