Ce mai faceti, oameni buni?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Intrebare la vreme de dimineata
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: Intrebare la vreme de dimineata
de bine de rau,o duc bine.Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
Postat în original de norode bine de rau,o duc bine.
Comentariu
mda,f interesant......ai avut vreo deceptie in ultima vreme???TB SPIRIT
TGY 05
TGY 05 FX
Comentariu
da, am avut ieri , cand am batut recordul la lufturi - si ca o concluzie "normala" am skimbat setupul inca o dataBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Postat în original de valida, am avut ieri , cand am batut recordul la lufturi - si ca o concluzie "normala" am skimbat setupul inca o dataBlade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Postat în original de Gabi-MihaelaCe mai faceti, oameni buni?
Comentariu
Postat în original de Dado.danielPostat în original de valida, am avut ieri , cand am batut recordul la lufturi - si ca o concluzie "normala" am skimbat setupul inca o dataBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Postat în original de valiPostat în original de Dado.danielPostat în original de valida, am avut ieri , cand am batut recordul la lufturi - si ca o concluzie "normala" am skimbat setupul inca o dataBlade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
junior- 18.ian.2009
- 75
- Galați, Romania
- 52
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de furkPostat în original de Gabi-MihaelaCe mai faceti, oameni buni?DHS Hurricane King
XIOM Vega Pro 2.0
XIOM Vega Pro 2.0
Comentariu
doamna si-a facut datoria si a intrebat, daca a gasit doritori de vorba ce vina are dansa?Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Cred ca este cel mai dulce subiect. Am senzatia ca doamna Mihaela a vrut sa ne "desprinda" putin de atmosfera mentalului din salile de antrenament. Chiar a picat bine intrebarea!
Eu sunt bine, multumesc de intrebare; anul acesta mi'am propus sa'mi petrec mai mult timp la masa de tenis ...
Comentariu
Postat în original de Orza Catalinmda,f interesant......ai avut vreo deceptie in ultima vreme???
Comentariu
Postat în original de clickofmindCred ca este cel mai dulce subiect. Am senzatia ca doamna Mihaela a vrut sa ne "desprinda" putin de atmosfera mentalului din salile de antrenament. Chiar a picat bine intrebarea!
Eu sunt bine, multumesc de intrebare; anul acesta mi'am propus sa'mi petrec mai mult timp la masa de tenis ...
A picat bine intrebarea, zici? Unde? Pe masa sau in afara?
Iti doresc un an cum zici tu, mai mult timp la masa de tenis..., dar nu prea mult, totusi...
Comentariu
Postat în original de MugurescuPostat în original de furkPostat în original de Gabi-MihaelaCe mai faceti, oameni buni?
Deci...
Comentariu
Postat în original de Dado.danieldoamna si-a facut datoria si a intrebat, daca a gasit doritori de vorba ce vina are dansa?
Sunt obisnuita sa-i tulbur pe unii, fie si cu intrebarile cele mai nevinovate. Oare daca intrebam altceva, mai picant, ei?
Las pentru alta data...O seara placuta! Un an bun! GM
Comentariu
junior- 18.ian.2009
- 75
- Galați, Romania
- 52
Likes given: 0Likes received: 0
...Hi5, mIRC...
Nu m-am suparat, nu ma supar niciodata pentru fleacuri...
Deci...
Nu de alta, dar po?i gîși alinarea în a asculta una bun?, f?r? a ne mai întrebuin?a pe noi în a citi posturi/topicuri f?r? sens! (tip: cite?te suuuuus, suuuuus de tot pe pagina... era vorba de un forum despre TENIS DE MASA).
Cele bune!
P.S. Propun eliminarea de pe forum a acestor tipuri de postari, lipsite de valoare pentru comunitate, pentru aceasta exista blog-uri dedicate sau site-uri/forums pentru frustrati, manelisti sau jucatori de strip-balls. Multumesc anticipat pentru intelegere!DHS Hurricane King
XIOM Vega Pro 2.0
XIOM Vega Pro 2.0
Comentariu
Postat în original de Mugurescu...Hi5, mIRC...
Nu m-am suparat, nu ma supar niciodata pentru fleacuri...
Deci...
Nu de alta, dar po?i gîși alinarea în a asculta una bun?, f?r? a ne mai întrebuin?a pe noi în a citi posturi/topicuri f?r? sens! (tip: cite?te suuuuus, suuuuus de tot pe pagina... era vorba de un forum despre TENIS DE MASA).
Cele bune!
P.S. Propun eliminarea de pe forum a acestor tipuri de postari, lipsite de valoare pentru comunitate, pentru aceasta exista blog-uri dedicate sau site-uri/forums pentru frustrati, manelisti sau jucatori de strip-balls. Multumesc anticipat pentru intelegere!
Comentariu
Intr-o comunitate atat de mare cu e cea de aici (peste 1720 de useri) e normal sa nu se discute doar despre tenis.
Pentru asta exista si aceasta sectiune a carei descriere este: "Discu?ii generale care nu au neap?rat leg?tur? cu tenisul de masă."
Au fost destule discutii offtopic pe acest forum, certuri, atacuri care nu aveau legatura cu tenisul ci doar cu niste mandrii ranite. Asa ca este loc pentru oricine atat timp cat se respecta regulile forumului (asta include interdictia de a se povesti in termeni mirc, yahoo, - pentru asta exista un chat mai jos).lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:18.Procesare...X
Comentariu