Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

ce parte a paletei este folosita pt. forehand ?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Re: ce parte a paletei este folosita pt. forehand ?

In principiu lucrurile sunt clare si anume ca partea cu sigla producatorului este FH.DAR paletele din fabricatie nu sunt intotdeauna perfecte si ca atare FHsiBH ti le alegi prin joc cu fetele lipite pt a avea rezultatul maxim in ceea ce priveste FH SI BH!!!!!!!U n raspuns asa cu ti ai dori tu sa stabilesti clar, la in ceput fara lipirea fetelor si joc cu paleta care este fh si care este bh, cred ca este posibil doar la marii jucatori si la paletele acestora facute pe "MINA"lor!!!!!!!!!!!{adica facute la comanda pt marii jucatori ca Timmo, Ma lin,Samsonov etc}

Comentariu

Re: ce parte a paletei este folosita pt. forehand ?

Postat în original de suirad
      In principiu lucrurile sunt clare si anume ca partea cu sigla producatorului este FH.DAR paletele din fabricatie nu sunt intotdeauna perfecte si ca atare FHsiBH ti le alegi prin joc cu fetele lipite pt a avea rezultatul maxim in ceea ce priveste FH SI BH!!!!!!!U n raspuns asa cu ti ai dori tu sa stabilesti clar, la in ceput fara lipirea fetelor si joc cu paleta care este fh si care este bh, cred ca este posibil doar la marii jucatori si la paletele acestora facute pe "MINA"lor!!!!!!!!!!!{adica facute la comanda pt marii jucatori ca Timmo, Ma lin,Samsonov etc}
      Deoarece lumea discuta in continuare, resuscitam topicul pt. ca mai am doua raspunsuri de dat:
      vis-a-vis de comentariu tau, am spus si eu ca "IN PRINCIPIU" asa este, partea cu sigla este de obicei FH-ul paletei, dar lama este usor (aproape imperceptibil) inclinata spre aceasta parte, unghiul fiind mai mic decat 180 grade (cel facut de maner cu lama, privit din lateral)
      Totusi, daca te uiti la mai multe lemne, vei gasi si cateva, chiar de la producatori mari, cu inclinatia catre cealalta parte, nu catre partea cu sigla.
      Ceea ce sustin eu si as fi vrut si confirmarea altora, este ca indiferent de masa fetelor puse sau grosimea buretelui, se constata ca simti mai bine ce joci cand joci cu partea "mai inchisa" pe forehand. Este vorba de geometria loviturii, lucru probat si de lemnele Dotec de la Donic, care te forteaza sa tii inchis forehandul, din cauza manerului curbat.
      Cu aceste lemne nu vei juca invers, chiar daca pui o fata grea pe BH si una mai usoara pe FH, forehandul ramane acelasi.
      De ce ar fi la alte lemne forehandul oricare parte ? Ar putea fi oricare parte, daca lama nu ar fi inclinata deloc.
      Ca sa inchei, o ultima idee: am gasit palete cu fata de atac pe partea cu sigla si fata defensiva pe cealalta parte.
      In schimb, paleta avea lama usor inclinata spre partea cu fata defensiva, cea opusa siglei.
      Jucand cu aceasta, am constatat ceea ce stiam deja, simteai ceea ce faceai mult mai bine jucand cu partea cu sigla pe rever...
      Salutari
      HM Levi OFF- ST : T05/Rakza9
      HM Levi OFF ST : T05/Donic slice
      Nu poti atinge perfectiunea, ci doar sa tinzi la ea

Comentariu

Procesare...
      X