Postat în original de filo
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cautam jucator
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 29.nov.2005
- 350
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
dupa 5-6 luni de antrenament in Divizia B??
atunci si eu joc deja la voi in Divizia B *lol* :P
deci nu stiu cum sa spun dar, aici sint chiar ca cred altfel ligele. deci se poate intimpla sa dai de unul cu anti sau cu paleta de pe "pazvanti chiorul" care nu se misca deloc si mai are si burta de nusi mai vede picioarele omul, si te termina, chiar sa poti tu topspinul fara probleme
deci aici sint 11 ligi!!! numai asa ca exemplu deci dupa 5-6 luni de antrenament si cu talent, nu ajungi aici asa de repede...de la o anumita liga, pina si copiii de 10 ani sint cu lipiciul dupa ei. iti zboara mingile pe linga urechi de nu stii cum te cheama!!
egal baietii!!! noi cautam unul cu cit mai tinar mai bine, si bun sa fie!!!TSP => Balsa 8,5
Andro => PLASMA 380 1,8 1-2 Straturi
Andro => PLASMA 380 1,6 1-2 Straturi
Lipici => Stiga Energy
Comentariu
senior- 29.nov.2005
- 350
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de neulingdupa 5-6 luni de antrenament in Divizia B??
atunci si eu joc deja la voi in Divizia B *lol* :P
deci nu stiu cum sa spun dar, aici sint chiar ca cred altfel ligele. deci se poate intimpla sa dai de unul cu anti sau cu paleta de pe "pazvanti chiorul" care nu se misca deloc si mai are si burta de nusi mai vede picioarele omul, si te termina, chiar sa poti tu topspinul fara probleme
deci aici sint 11 ligi!!! numai asa ca exemplu deci dupa 5-6 luni de antrenament si cu talent, nu ajungi aici asa de repede...de la o anumita liga, pina si copiii de 10 ani sint cu lipiciul dupa ei. iti zboara mingile pe linga urechi de nu stii cum te cheama!!
egal baietii!!! noi cautam unul cu cit mai tinar mai bine, si bun sa fie!!!
Comentariu
(at)bebe
nu stiu ai dreptate! numai mii se pare foarte scurt timpul de 5-6 luni. nu vreau pe nimeni sa supar sau sal ating cumva.
deci pe Crisan il cunosc toti, pe Florea la fel. restul jucatoriilor din Romania inafara de citva care sint la cluburi mai mici, pe nimeni!! asa ca, faceti reclama baietii!!TSP => Balsa 8,5
Lipici => Stiga Energy
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Postat în original de neuling(at)bebe
nu stiu ai dreptate! numai mii se pare foarte scurt timpul de 5-6 luni. nu vreau pe nimeni sa supar sau sal ating cumva.
deci pe Crisan il cunosc toti, pe Florea la fel. restul jucatoriilor din Romania inafara de citva care sint la cluburi mai mici, pe nimeni!! asa ca, faceti reclama baietii!!
Cei pe care i-am recomandat eu sunt peste acest nivel!!!
Comentariu
filo??
Postat în original de filoEu iti propun o chestie.
Ii adunam pe toti cei interesati, si facem un turneu cu acestia, ii filmam in concurs si iti trimitem video cu toti participantii si tu poti chema pe primul sau primii 2-3 la teste.
Ca lista de jucatori buni care activeaza in circuitul nostru sau au participat in diviziile din Romania eu pot face o lista:
Bodeanu Mihai-(liderul la zi al campionatului Romaniei de amatori)București
Ruban Daniel-(fost jucator divA)București (el a jucat si in Belgia ca jucator impreuna cu sotia lui care este jucatoare de nivel foarte bun de asemenea)
Dinu Gheorghe-(fost jucator divizie)București
Acsinia Catalin-(fost campion national de amatori la juniori)Suceava
Soos Dezso-Cluj
Rusu Stefan (fost jucator divA)-Cluj
Iusan Mircea (fost jucator divA)-Cluj
Popute Remus-Oradea
Horvath Tibi-Oradea
Mai sunt si alti jucatori de valoare buna, nu stiu cati din acestia sunt disponibili, dupa cum am vazut Acsinia Catalin si-a anuntat deja disponibilitatea. Deci daca vrei ceva de aceasta forma nu ezita sa ma contactezi pe forum.
(at)filo
ai facut ceva?
salutari DanaTSP => Balsa 8,5
Lipici => Stiga Energy
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Asteptam un semn de la tine.
Daca doresti sa-l fac il fac numai sa-mi zici cand doresti. Sala de la noi din oras este disponibila. In data de 15 aprilie va fi un turneu in Suceava unde mai multi din cei pe care i-am mentionat vor participa deci il putem face atunci. E ok?
Comentariu
Postat în original de filoAsteptam un semn de la tine.
Daca doresti sa-l fac il fac numai sa-mi zici cand doresti. Sala de la noi din oras este disponibila. In data de 15 aprilie va fi un turneu in Suceava unde mai multi din cei pe care i-am mentionat vor participa deci il putem face atunci. E ok?
sorry, dar tot asteptam sa vedem ce sa mai intimpla cum joaca b?ietii. si nervii sint cam la p?mint la toti. daca sapt?mina viitoare nu cistiga sau dus planuriile pentru Landesliga.
nui nimic vine Florea, am vorbit cu el mainainte *lol* dupa cit am inteles nui sigur daca ramine la Tegernheim. chiar ca ar fii ceva sa joace la noi in liga 6.
despre turneul din Suceava: vă doresc la toti mult succes si meciuri frumoase. in Aprilie sint cam multe termine si la noi. si este si WM in Bremen.TSP => Balsa 8,5
Lipici => Stiga Energy
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:22.Procesare...X
Comentariu