Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
VENITI DRAGILOR CATI MAI MULTI SA FIE UN TURNEU FRUMOS
CA PANA ACUMA DOAR NOI LIPSEAM DINTRE CEI CARE ORGANIZEAZA TURNEU "A"
SPER CA VOR MAI FI PE VIITOR
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Farkas Gabor l-a invins in finala pe Toth Lazslo cu 3-2
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Scuzati ...mie mi-a spus Florescu la telefon aseara si am inteles 3-2
scuze
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
A fost un turneu cu jucatori putini , dar buni ( persoanele de fata se exclud )
Grupele au fost foarte echilibrate, in multe dintre ele,departajarea facindu-se la setaveraj.
Felicitari organizatorilor, care, cu un buget mic ( dar cu suflet mare ) si fara sponsori, au facut totul, ca sa ne simtim bine....Am avut si vestiare, am avut si prosoape, am facut si dus, am baut si palinca ( si-acuma imi trosnesc urechile )....E drept ca , biciclete si fete nu ne-au dat, dar ne-am adus de-acasa.
Data viitoare, precis ca participarea va fi mai numeroasa.
Deabia astept, caci am auzit ca a mai ramas palinca.
SANATATE, PAPAPA
da deci ca sa ma laud am castigat cu toth in grupele superioare 3/2
Nu te-ai gandit ca te-a lasat sa te bucuri ca nu cumva sa gresesti drumul spre casa?
Succes in continuare! Si la mai mare.
Copilul este intr-adevar foarte talentat,meciul din grupa superioara s-a jucat cat se poate de serios intre cei doi.Copilul a pierdut locul 2 in favoatre d-nului TOTH la setaveraj.TOTH-RUSU STEFAN 3-2;COPILUL-TOTH 3-2 si RUSU-STEFAN-COPILUL 3-1.
Off topic:La acest turneu am vorbit cu doctorul stomotolog PEIOV PETRU de organizarea celei de-a 2-a editii a Tuneului de tenis de masă intre medici.Domnia sa este dispus sa-l organizeze la TIMISOARA porbabil in luna MAI sau IUNIE,intr-o sala unde se afla 4 mese si unde de obicei se tin antrenamente la acest sport.Amanunte cu alta ocazie mai apropiata de luna de desfasurare a turneului si daca se va gasi o data libera in calendarul competitional.Deocamdata am vorbit in principiu.
poate da poate nu,oricum daca eram eu in situatie lor as fi facut la fel,daca chiar era sa ma calific il bateam si pe stefan si atunci nu mai aveau ce face oricum felicitari FARKAS GABOR
Unul sigur care nu si-a facut tema cum trebuie in grupele inferioare ,este d-nul TOTH,care a ocupat locul 2 in grupa dupa GERGELY ANTON.In schimb s-a revansat asupra acestuia in sferturile de finala cand a castigat cu 3-1.De remarcat ca d-nul FARKAS GABOR a ocupat locul 2 in grupa inferioara iar in cea superioara tot pe pozitia a-2-a a terminat ,devansandu-l la "mustata"pe NASCU SERBAN care a pierdut surprinzator la un aparator si a acumulat la sfarsit 2 infrangeri,grupa respectiva fiind castigata pe deplin meritat de un alt "rus"-CALIN.
Comentariu