Cumpar cd-uri de genul...invatati tenis de masă fara profesor(sau cu profesor,nu conteaza!!!).Plata ramburs.Astept oferte!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
invatati tenis de masa fara profesor
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Membru Fondator AmaTur
- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Alea pe aici le dam de gratis la oricine, nu e nevoie sa scoti banu`, numai sa ai ceva la schimb!(orice)
invatati tenis de masă fara profesor
Ce inseamna, totusi, "orice" si cum procedam la modul practic?
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
orice inseamna orice chiar si prietenia ta!!!
ne intalnim la un concurs ( la Suceava e bine?)si iti dau ce doresti.
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Postat în original de DecimusMa intereseaza si pe mine cd-uri cu tema asta, cum asi putea sa intru in posesia lor?
Multumesc
Comentariu
Decimus, stii ca pe vremuri Giurgiu a fost un centru destul de tare intr-ale tenisului de masa: au fost campioni nationali, vicecampioni etc. care s-au antrenat o vreme acolo, cu dl. prof. Anghel Corbu.
Se faceau antrenamente foarte serioase la sc. nr. 4, actuala Mihai Eminescu... Ce s-a mai intamplat?
La Colegiul National Ion Maiorescu existau mese de tenis si din cand in cand se mai organiza un turneu. Tot asa si la liceul Tudor Vianu...
Se juca si la baza Cetatea (erau doua mese ...);
Stiu ca se intentiona crearea unui centru de tenis de masă acolo, undeva pe langa stadionul de langa Fabrica de Zahar. Interesati-va ce s-a mai intamplat cu aceasta initiativa si tineti-ne la curent.
Exista presa locala, televiziune... Patronul unei cunoscute televiziuni locale (I.M.) era un jucator exceptional, pe bune...
Trebuie sa se ocupe cineva si acolo...
Te oferi tu ? Ne poti da detalii?
...si vor veni si cd-urile (dvd-urile )
Comentariu
Draga Mihai si Filo deocamdata Giurgiu este mort d.p.d.v. al TT. Am cautat peste tot si nimic nu mai exista asa ceva. la Clubul Elevilor se mai joaca dar este doar pentru elevi si atat. Am fost la la prof. Corbu ma gandeam daca vrea sa ma antreneze insa el se ocupa doar de copiii din clasele I-VI. Se mai juca tenis la un bar "Caprioara" insa s-a inchis si acela.
Vremurile sunt sumbre in ceea ce priveste TT in Giurgiu, imi pare rau pentru vesti, asta este.....
Comentariu
Tot e ceva...macar sperante.
Apropo, nu tb decat sa va strangeti mai multi, sa puneti niste banuti impreuna si sa luati niste mese (tb studiat inainte un pic) si sa inchiriati o sala. Cam asta am facut toti...
E si o idee tare de afacere, o investitie care se amortizeaza foarte repede, mai ales intr-un loc in care nu mai exista altceva...
Dar trebuie sa crezi ca este realizabil si sa faci efectiv ceva. Succes !
Comentariu
invatati tenis de masă fara profesor
Vin,cu placere,oricand in Suceava,am copilarit acolo...numai sa-mi transmiti cand este concursul!!! Vreau sa-mi aduc aminte de vremurile bune
Comentariu
Re: invatati tenis de masă fara profesor
cum pot intra si eu in posesia acestor dvd? va rog mult.
multumesc
Comentariu
Re: invatati tenis de masă fara profesor
As vrea si eu ceva dvd-uri cu antrenamente, poate vine cineva care are la teius .Din pacate maine la Reghin nu pot ....Multumescblade:bty garaydia alc
fh: Bty rozena
bh: Bty t05fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:48.Procesare...X
Comentariu