Este vreo problema cu postatul pozelor pe forum? Am pus intr-un anunt de vanzare cateva linkuri cu poze si acum nu mai apar nici linkurile dar nici pozele.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Poze
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: Poze
Postat în original de adriankEste vreo problema cu postatul pozelor pe forum? Am pus intr-un anunt de vanzare cateva linkuri cu poze si acum nu mai apar nici linkurile dar nici pozele.
Doar ca tu nu ai postat poze ci linkuri...
Siteul pe care ai postat se pare ca e cu probleme.
Deja cred ca o sa scriu acelasi lucru cel putin a 3-a oara:
La postarea unui mesaj cauta cu atentie si o sa gasesti nu una ci doua modalitati de a posta imagini.
Daca tot nu gasesti cauta in postul de mai jos si e explicat pas cu pas prin imagini:
viewtopic.php?f=14&t=3564&p=45327#p45327
Apropo, am rugamintea pe viitor sa-mi si dai linkul la mesajul cu probleme ca sa nu am de cautat eu printre cele 92 de mesaje ale tale.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Imi cer scuze ca nu am dat si link-ul, mai erau cateva anunturi cu link-uri catre poze cu exact aceeasi problema si am crezut ca este ceva general.
Comentariu
Postat în original de adriankImi cer scuze ca nu am dat si link-ul, mai erau cateva anunturi cu link-uri catre poze cu exact aceeasi problema si am crezut ca este ceva general.
Din nou : da linkurile. Daca chiar este problema sa o rezolvam.
Apropo: la accesarea "pozelor tale" mesajul e "Error: download ticket expired."
viewtopic.php?f=14&t=3618&p=46029#p46029
Deci e clar din cauza siteului unde ai hostat pozele (imagehost sau ceva de genul).
Foloseste cu incredere metoda de pe forum pe care ti-am aratat-o mai sus. Functioneaza fara probleme.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:22.Procesare...X
Comentariu