Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Rubbere pt blade ALL+

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Rubbere pt blade ALL+

Salut, ma tot uit pe dandoy si vreau sa aleg niste fete potrivite pt Butterly Grubba Carbon ALL+ (This blade is the solution for player who finds the offensive carbon blades to fast. Suitable for the all-round game with offensive aspirations).

Vorba voastra, decat sa dau 1.6 mil pe Platin+, mai bine dau 3 de la inceput pe ceva bun si pot sa-i fac si upgrade. Acum am un Butterfly Gold (600mii) si simt nevoia sa-mi iau ceva mai bun, dar sa ma incadrez in 3-4 mil.

Pe forehand folosesc f mult topspinul, nu lovesc net-ul mai deloc, ce gresesc dau peste masa in general. La serve folosesc f mult underspinul si spinul in general. Acum nu pot sa zic ca am un stil f ofensiv, dar cred ca incet incet spre asta ma indrept, lovesc de la un ~ metru din spatele mesei cu loopy topspin si nu ezit sa atac decisiv iar pe backhand oscilez intre defensive chop (mai rar) si light topspin spre fundul mesei in functie de inaltimea mingii.

Pt acest (kind of) still All+ ce rubber mi-ar trebui pe fata si pe spate?

Pe spate ma gandeam si-mi pun ceva cu pips out Stiga Radical ACS
    , iar pe fata ajutati-ma sa aleg intre Bryce, Bryce FX Sriver FX. Eu unul as merge pe forehand pe Sriver FX. Si ce grosime sa-mi aleg pt rubber pt fata si spate?

N-am mai pus niciodata fete asa ca orice sfat e binevenit (ce materiale trebuie, cum se incepe etc... la ce sa fiu atent). Eventual daca stiti pe unde le pot asambla ar fi si mai bine.

Merci
    Ionut

Sriver-ul FX este intotdeauna o fata exceptionala pentru nivel de inceput sau mediu de topspin deci iti recomand 2,1 rever si 2,3 sau max pe forhand. Despre fete `iarba` nu stiu nimic asa ca nu-ti dau nici un sfat.

Comentariu

Eu unul nu iti recomand sa iei niste fete cu o grosime mai mare de 2.1! Asta din 2 motive:
      1. Trecerea de la o paleta "de Metro" la o astfel de paleta iti va crea si asa probleme, datorita unei viteze mult mai mare!
      2. Cu o fata mai groasa de 2.1 ai o viteza si mai mare, dar in schimb nu prea simti mingia si de aceea o sa dai foarte mult pe afara! Eu unul nu pot sa joc cu fete 2.3 sau max! Am incercat, dar desi eu unul cred ca am un topspin de forehand bun, totusi dadeam mingia numai afara!
      In concluzie, iti recomand un srriver FX 2.1!
      Acum depinde de cum joci tu! Daca vrei sa dai mult topspin intradevar sriver! Pe rever am inteles ca vrei sa pui un material gen iarba! Iti recomand Fate long III deoarece se potriveste cu un stil ofensiv avand o viteza destul de ridicata!
      Blade: Butterfly Photino
      Fh: Butterfly Tenergy 05
      Bh:Yasaka Rakza 9

www.lovetodance.ro

Comentariu

Da numai ca tu ai lemn off, eu am lemn all+ ca si al lui ionutzakis deci merge si max pe forhand dar cu mai multa acomodare, dar de inceput un 2,1 este suficient si apoi daca il simte prea incet la urmatorul schimb de fete poate sa-si puna 2,3 sau max.

Comentariu

Stiga Radical ACS nu e iarba...e cu zimti scurti. Sa fiu sincer nu ti-as recomanda sa incepi sa joci cu materiale din astea ( te ajuta dar trebuie sa stii sa si joci cu ele ). In calitate de bagator de seama ca si tine ( adica fost posesor de paleta Carrefou e drept nu Metro acum 4 luni ) dar care a avut si ocazia sa incerce ceva palete pana acum iti recomand urmatoarele lucruri : daca nu iti place jocul rapid fugi cat poti de carbon...o fi paleta aia all+ dar lemnele care au insertii de carbon au ceva aparte...o elasticitate sporita. Daca tot iti iei carbon ia ceva off-. Cel mai bine ar fi sa te orientezi totusi pentru inceput la un lemn fara carbon. Cat despre fețe...un 2.0 pe forehand si 1.9 pe rever mi se pare cel mai potrivit lucru ( eu asa as alege daca as da timpul inapoi cu 4 luni ). Opteaza pentru fețe soft ( nu bryce, sriver g2 sau altele asemenea )...gen sriver fx, yasaka mark V 30 grade, joola samba.

Sper sa faci alegerea potrivita si sa ne vedem la masa de joc....

Comentariu

Procesare...
          X