In Rădăuți - Suceava se poate juca tenis de masă in zilele de luni, miercuri si vineri incepand cu orele 20.00 la sala de sport a scolii generale nr.5. Daca cineva rataceste prin municipiul nostru, dintr-un motiv sau altul, este invitat sa joace gratuit alaturi de jucatorii localnici !!!! :P
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Rădăuți
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Re: Rădăuți
Tu degeaba te antrenezi cu atata asiduitate de 3 ori pe saptamana ,ca tot nimic nu se prinde de tine inafara de afinata.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Cica-i buna la H1N1Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
junior- 02.nov.2009
- 86
- Dornesti, Suceava
- 42
Likes given: 0Likes received: 2
pot sa va faca o vizita si fucatori mai amatori? daca nu deranjam, poate mai invatam cate ceva.
numai bineYasaka Rakza 7/:Victas Koki Niwa Wood:\Yasaka Rakza 7
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de JonnyMoranopot sa va faca o vizita si fucatori mai amatori? daca nu deranjam, poate mai invatam cate ceva.
numai bineBlade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
junior- 02.nov.2009
- 86
- Dornesti, Suceava
- 42
Likes given: 0Likes received: 2
adevarat ca se poate juca si invata ceva la sala de la gen 5.sunt baieti de nota 10.eu sunt mai amator decat acidutu,adica iulian.am ce invata si de la el si de la restul.
numai bineYasaka Rakza 7/:Victas Koki Niwa Wood:\Yasaka Rakza 7
Comentariu
Postat în original de PRIZA TOKPostat în original de JonnyMoranopot sa va faca o vizita si fucatori mai amatori? daca nu deranjam, poate mai invatam cate ceva.
numai bine
El probabil crede ca daca tine paleta ca Ma Lin i-a mostenit si calitatile sportive
Cat despre afinata... aceasta contine vitamina A, buna pentru ochi, si dupa cum se cunoaste un ochi vigilent e un atu la tenis de masă... cu mentiunea ca dupa 3-4 pahare ochii incep sa devina extrem de vigilenti...Andro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
senior- 18.mai.2015
- 901
- Drobeta-Turnu Severin
- 40
Likes given: 81Likes received: 245
Buna ziua, îmi puteti recomanda va rog un loc de antrenament/sala în Rădăuți, sunt pentru o saptamana aici si vreau sa dau niste mingi cu baietii din zona.
Comentariu
senior- 18.mai.2015
- 901
- Drobeta-Turnu Severin
- 40
Likes given: 81Likes received: 245
Voi ajunde in Radauti pe 5 August, reformulez intrebarea, am cu cine sa dau si eu niste mingi pe acolo? Un nr de tel?
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:37.Procesare...X
Comentariu