Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pareri despre aceste 2 fețe DHS Hurricane II si Nittaku...

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Pareri despre aceste 2 fețe DHS Hurricane II si Nittaku...

Mi-am cumparat lemn DHS Hurricane H-WL si vreau sa imi iau fețele pe care lea folosit Wang Liqin pe fh : DHS Hurricane 2 si pe bh : Nittaku Hammond Pro Beta si vreau sa va intreb p cei care stiu ce parere aveti despre combinatia asta ?? merita sami iau altcv mai bn?? eu sunt foarte hotarat sa imi iau astea .... doar ca vreau sa vad ce pareri aveti cei care au auzit sau incercat ...
    si mam gandit de asemenea sa imi iau alta optiune Bryce normal sau Speed FX pe fh si un Sriver FX p rever.. va multumesc:P

Re: Pareri despre aceste 2 fețe DHS Hurricane II si Nittaku...

Postat în original de victor.arad
    Mi-am cumparat lemn DHS Hurricane H-WL si vreau sa imi iau fețele pe care lea folosit Wang Liqin pe fh : DHS Hurricane 2 si pe bh : Nittaku Hammond Pro Beta si vreau sa va intreb p cei care stiu ce parere aveti despre combinatia asta ?? merita sami iau altcv mai bn?? eu sunt foarte hotarat sa imi iau astea .... doar ca vreau sa vad ce pareri aveti cei care au auzit sau incercat ...
    si mam gandit de asemenea sa imi iau alta optiune Bryce normal sau Speed FX pe fh si un Sriver FX p rever.. va multumesc:P
    Daca vrei sa folosesti ce folosea Liqin in apogeul carierei era : H2 cu burete albastru si Hammond simplu. Astea amandoua merg bine iar daca lipesti cu SG atunci merg exceptional.
    Am incercat pe Avalox P700 care seamana ceva cu H-WL (aceleasi esente de lemn doar ca e 7 straturi nu 5) Bryce FX si nu mi-a placut - nu puteam da efect , mingea pleaca prea repede. Cred ca trebuie ori ceva cu cauciuc mai aderent(kinezesti sau ceva gen Torpedo, Sinus) ori ceva fete mai soft (de genul Nimbus Soft ).
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Postat în original de vali
      Postat în original de victor.arad
      Daca vrei sa folosesti ce folosea Liqin in apogeul carierei era : H2 cu burete albastru si Hammond simplu. Astea amandoua merg bine iar daca lipesti cu SG atunci merg exceptional.
      Am incercat pe Avalox P700 care seamana ceva cu H-WL (aceleasi esente de lemn doar ca e 7 straturi nu 5) Bryce FX si nu mi-a placut - nu puteam da efect , mingea pleaca prea repede. Cred ca trebuie ori ceva cu cauciuc mai aderent(kinezesti sau ceva gen Torpedo, Sinus) ori ceva fete mai soft (de genul Nimbus Soft ).
      am citit pe wikipedia ca folosea pe bh : Nittaku Hammond Pro beta ii adev? la ce te referi simplu adica Nittaku Hammond ?? si pe mai multe site-uri vad ca folosea Nittaku Hammond pro Beta . si o alta intrebare la ce te referi la H2 cu burete albastru ? adica nu din acela mentionat de mn mai sus multumesc.

Comentariu

H2 cu burete albastru

Cu Nittaku Hammond a jucat . Pro Beta e de curand pe piata
        Liqin a mai jucat si cu Nodias daca nu ma insel

Off-topic : paleta lui Kreanga
        Blade DHS PG 2
        FH: DHS Hurricane 3
        BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Procesare...
        X