Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tenergy pe Acoustic ?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Tenergy pe Acoustic ?

Salut,
    Ma refer numai la FH.
    Momentan cum se poate observa din semnatura folosesc pe FH, H3. Lipesc cu Speed Glue Stiga Carbon. Nu zic ca nu sunt multumit. Inainte de Acoustic am avut un lemn Stiga Carbo Tube. Sarea ce-i drept mai tare dar controlul pe Acoustic e net superior. Insa: Nu m-ar deranja sa am un pic mai multa viteza(forta) pe FH decat am in prezent. Ma intereseaza in special la distanta cand adversarul ataca (smash) si eu doar pun paleta (pasiv). Problema e ca in majoritatea cazurilor nu trece mingea de fileu.
    Credeti ca Tenergy-ul (m-am gandit la 05) ar compensa acest deficit?
    Senchiu veri maci si astept pareri de la voi.
    Marcel
    FH-Bryce Speed FX-2.1 Red
    Nittaku Acoustic
    BH-H3 Neo-Provincial -2.1 black

Re: Tenergy pe Acoustic ?

Cu Tenergy nu prea merge doar sa tii paleta, nici de aproape, nici de la distanta.
    TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Incerca cu XIOM europe sau cu tenergy 64, - dar oricum un pic de miscare nu strica
      lemn:HML -carbon, hinoki
      fetze; Victas V>01 Limber
      si echipament Xiom

Comentariu

Ca sa tii doar paleta e mai bun un tensor german . Un Coppa Platin Soft de exemplu.Asta are catapult bun si nelipita proaspat. Merg si Sinus Alpha sau un Nianmor.
        Problema la tine e H3 care e mortaciune , trebuie sa joci activ cu ea.
        Blade DHS PG 2
        FH: DHS Hurricane 3
        BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Cand esti la distanta de masa,si adversarul ataca paleta nu se tine "doar", se contraataca prin retopspin,se da loop, sau chop. Paleta se tine "doar" doar cand faci capac de langa masa si chiar si atunci nu oricum !
          Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
          Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Multumesc frumos pentru sfaturi.
            Mda, ideea e ca mi-e greu sa renunt la topsheetul de la H3. Daca ar exista o fața cu topsheet de H3 si cu burete de Torpedo, immm.....
            FH-Bryce Speed FX-2.1 Red
            Nittaku Acoustic
            BH-H3 Neo-Provincial -2.1 black

Comentariu

Dupa parerea mea H3 neo merge brici pentru acoustic pe fh...
              Blade: Viscaria, FL
              fh: T05, 2,1 mm, black
              bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

Nu merge NeaAnghel. Si-ar pierde dinamica si ar ramane mingia lipita de topsheet. Dar nu e o problema. Te duci si "basculezi" mingia in terenul celuilalt, cand nu e atent.
                Lemn- Bty Viscaria
                FH - TENERGY 05
                BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de NeaAnghel
                  Mda, ideea e ca mi-e greu sa renunt la topsheetul de la H3. Daca ar exista o fața cu topsheet de H3 si cu burete de Torpedo, immm.....
                  Dar nu zice nimeni sa renunti. Adapteaza-ti loviturile la ceea ce stie sa faca fața. Fiecare fața are o geometrie si o dinamica specifica si trebuie invatate prin repetare(ca bine le stiu pe astea cu teoria...mai incolo incepe greul )
                  Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                  Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Postat în original de NeaAnghel
                    Exista fete kinezesti cu burete mai elastic, cele mai elastice intalnite de mine au fost Sword King. Cauciucul destul de lipicios desi nu foarte tare ca si H3 , iar buretele comparabil hai sa nu zic Torpedo, dar Torpedo Soft da. La 10 dolari merita un test , nu ?
                    Blade DHS PG 2
                    FH: DHS Hurricane 3
                    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Procesare...
                    X