Pentru cei care ar dori sa participe la un concurs de tenis de masă organiyat in conditii foarte bune . Este organizat in memoria unui jucator de tenis de masă si organizatorul este dl Dobolyi Aladar care antreneaza si lotul de copii sau tineret de tenis de masă al tarii noastre ,conditiile de joc au fost eoarte bune in fiecare an cu mese butterfly ,afisaj puncte iluminare si caldura .L-am intrebat pe domn profesor daca pot veni jucatori si din alte zone si a zis ca asteapta cu drag pe oricine .Concursul se va desfasura Sambata 29 Ianuarie de la ora zece in sala de sport a scolii Turoci Mozes din Targu Secuiesc jud Covasna si .Dspre conditii de joc numai atat ca Duminica aici se va juca barajul de calificare a echipei KSE in superliga in aceeasi sala pe aceeasi mese.Informatii despre cum gasiti scoala va pot da la tel 0754045232, nu am nici un interes material din anunt decit as dori sa ofer o Simbata placuta celor care ar dori sa joace tenis de masă in conditii f bune gratis .Cu respect Pal Attila csaba .
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
concurs tenis de masa fara taxa de participare
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Re: concurs tenis de masă fara taxa de participare
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6728
- București
- 64
Likes given: 247Likes received: 631
Multumiri pentru invitatie. Celor care doresc sa participe le-ar fi de ajutor informatii privind numarul de mese si participanti
Comentariu
Simbata nu e 30 ianuarie?!
Sau se joaca vineri?
Comentariu
Sambata e 30ianuarie , scuze nr de mese de la sase in sus depinde de nr de jucatori , nr de jucatori nu stiu citi se inscriu insrierea se face pe loc de la ora 9 .
Comentariu
Postat în original de Dado.daniel
Comentariu
Mie mi se pare ca aplauda initiativa, nu ca plinge (chit ca totusi e mai departe decit poate el sa ajunga ).
Oricum, ati fost la un singur turneu Amatur, in noiembrie 2009 la Miercurea Ciuc (organizat bine), asa ca nu stiu de unde vine expresia "... conditii mult mai bune decit citeva turnee zise A".TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
gresiti, am mai fost si mai inainte tot la miercurea ciuc turneu A la sala veche unde e si magazinul dlui Antal Laszlo si am fost si la brasov la un turneu b si eu cel putin nu punctez turneele dupa ce se da de mancare ci dupa conditiile de joc , mese ,temperatura etc care la targu sint excelente si nu stiu la care turneu A voi intilni conditii ca aici ,sa nu luati ca jignire cele scrise mai sus astea sint fapte ce am vazut eu , daca am suparat pe cineva imi cer scuze chiar daca n-am fost la multe turnee am vazut fotografiile postate de la citeva .
Comentariu
va cred nu gasesc expresia corecta dar e ceva centu olimpic sau asemanator de tenis de masă si nu cred ca acolo daca se va organiza un turneu A participarea va fi gratis
Comentariu
cadet- 22.ian.2009
- 118
- Central
- 2023
Likes given: 0Likes received: 0
auzi dom'Pal dc nu ai venit la Chiajna sa vezi conditii de joc?
Comentariu
cadet- 22.ian.2009
- 118
- Central
- 2023
poti sa stergi anuntul si sa iti verifici agend tel.sa inviti cativa pretini.ca la pomu laudat oricum nu vine nimini
Comentariu
Eu nu va inteleg...
Omul va invita la un turneu comemorativ gratis, si dumneavoastra va "buricati" pe cuvintele cele mai putin relevante si anume "conditii de joc".
Cu alte cuvinte in memoria unui om se organizeaza gratis un turneu. Adica mergi, joci, te simti bine, si zici "bogda proste". Nu e obligatoriu, ba chiar se spune ca ar fi conditii bune. Daca esti din zona si vrei sa participi esti bine venit, daca nu vrei, sa-ti fie de bine! Chiar sunt asa de mari mandriile incat aceasta intentie laudabila si de buna credinta sa fie comentata si intepata de utilizatori care nici macar nu au in gand sa participe?
Inteleg sa comentezi cand dai bani sau faci sute de km si organizarea e proasta, dar nu inteleg sa comentezi inainte de a merge la turneu. Se pare ca pentru unii si gratis e prea scump!
Ultimul mesaj mi se pare de o mojicie rar intalnita.Marc Barbu
Comentariu
Multumesc DOMNULUI marqq si are perfecta dreptate azi incerc sa fac citeva poze cu sala si sa le postez domnului de la chiajna ,pentru mine e cam departe si oricum n-o sa organizati un turneu gratis niciodata deci pacat de comentariile acide . Oricum multumesc pentru comentarii si intr-adevar n-am dorit sa vina jucatori din celalalt colt al tarii .
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Va dorim un concurs foarte placut cu intalniri cat mai fierbinti.
S-ar fi prezentat multi amatori, daca postarea pe site ar fi fost din timp.
Ori cum va multumim de invitatie.
Sa auzim de bine,sa ne vedem sanatosi.
P.S. -Mai ales ca sunt putine turnee memoriale, parca am iutat cine ne-a indrumat cat de cat indiferent de nivel , ca acesti oameni au fost f intelegatori ca sa ne simtim bine.
Comentariu
senior- 05.dec.2005
- 415
- Liteni
Likes given: 0Likes received: 6
Postat în original de marqqEu nu va inteleg...
Omul va invita la un turneu comemorativ gratis, si dumneavoastra va "buricati" pe cuvintele cele mai putin relevante si anume "conditii de joc".
Cu alte cuvinte in memoria unui om se organizeaza gratis un turneu. Adica mergi, joci, te simti bine, si zici "bogda proste". Nu e obligatoriu, ba chiar se spune ca ar fi conditii bune. Daca esti din zona si vrei sa participi esti bine venit, daca nu vrei, sa-ti fie de bine! Chiar sunt asa de mari mandriile incat aceasta intentie laudabila si de buna credinta sa fie comentata si intepata de utilizatori care nici macar nu au in gand sa participe?
Inteleg sa comentezi cand dai bani sau faci sute de km si organizarea e proasta, dar nu inteleg sa comentezi inainte de a merge la turneu. Se pare ca pentru unii si gratis e prea scump!
Ultimul mesaj mi se pare de o mojicie rar intalnita.
daca cuiva nu-i convine si nu vrea sa vina sa stea naibii acasa ori ar trebui ca organizatorul sa puna la dispozitie un transport in comun sa adune toti amatorii de ping pong din toata tara si sa-i aduca la turneu?BLADE: NITTAKU SEPTEAR
FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
BH: XIOM VEGA EUROPE MAX
jucam tenis ... si asta ne ocupa tot timpul
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Eu chiar am vrut sa merg la acest turneu, dar, datorita faptului ca anuntul a fost postat tirziu, nu am gasit parteneri cu care sa merg.
L-am cunoscut pe Csaba Pal si mi s-a parut a fi un om de bun simt, asa ca nu merita sa fie insultat gratuit.
Aceste intentii de organizare trebuie incurajate.
SUCCES IN CEEA CE INTREPRINZI , CSABA PAL !!!
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Daca timpul va permite cateva detali :
-Nr.de participanti inscrisi?
-Desfasurare ,pe grupe s-au turneu?
MULTUMIM.
Comentariu
cadet- 22.ian.2009
- 118
- Central
- 2023
poy se pare ca dom' Pal trebuia se se rezume la evenimentul comemorativ si sa renunte la reclama facuta salii si nu mai stiu carui domn si atunci nu mai comenta nimeni nimic
Comentariu
junior- 18.ian.2009
- 75
- Galați, Romania
- 52
Postat în original de SENATOR DE DREPTpoy se pare ca dom' Pal trebuia se se rezume la evenimentul comemorativ si sa renunte la reclama facuta salii si nu mai stiu carui domn si atunci nu mai comenta nimeni nimicDHS Hurricane King
XIOM Vega Pro 2.0
XIOM Vega Pro 2.0
Comentariu
Concursul s-a terminat ,au fost 15 seniori si 8 veterani asa s-a impartit jucatorii si premierea s-a facut pe doua grupe .N-am putut anunta mai devreme concursul pt ca am aflat joi de concurs de la un prieten .In legatura cu reclama facuta oricui n-am vrut sa fac reclama nimanui mai ales ca domnul caruia trebuia sa fac reclama nu are nevoie de reclama mea .Daca va intereseaza ce a facut dinsul pt tenisul nde masa romanesc sa va mai interesati si poate veti afla si dvs .Legat de scrirea corecta sau chinuita in limba OFICIALA pe tastatura pc-ului meu daca apas z apare y si invers si nu stiu cum sa remediez acest lucru .Cand domnul care face reclamatii referitor la cunostintele mele lingvistice o sa stie atat maghiara cit eu limba OFICIALA atunci sa mai comenteze .Va multumesc si pentru aprecieri si dezaprecieri.
Comentariu
Am uitat sa va spun ca acest memorial se organizeaza de aprox 20 ani deci e un pic mai in virsta decat amaturul daca gresesc sa ma corectati .Cine ma poate ajuta sa postez pozele ,multumesc anticipat nu sint mare expert in pc, in tenisul de masa ,si nici la limba oficiala .
Comentariu
junior- 18.ian.2009
- 75
- Galați, Romania
- 52
Postat în original de pal csabaConcursul s-a terminat ,au fost 15 seniori si 8 veterani asa s-a impartit jucatorii si premierea s-a facut pe doua grupe .N-am putut anunta mai devreme concursul pt ca am aflat joi de concurs de la un prieten .In legatura cu reclama facuta oricui n-am vrut sa fac reclama nimanui mai ales ca domnul caruia trebuia sa fac reclama nu are nevoie de reclama mea .Daca va intereseaza ce a facut dinsul pt tenisul nde masa romanesc sa va mai interesati si poate veti afla si dvs .Legat de scrirea corecta sau chinuita in limba OFICIALA pe tastatura pc-ului meu daca apas z apare y si invers si nu stiu cum sa remediez acest lucru .Cand domnul care face reclamatii referitor la cunostintele mele lingvistice o sa stie atat maghiara cit eu limba OFICIALA atunci sa mai comenteze .Va multumesc si pentru aprecieri si dezaprecieri.
Nu? ...s?-?i fie de bine, ia ?i posteaz? în englez?, sau pe forumuri în Ungaria, în limba pe care o vrei matale! Nu sunt dator să cunosc limba lu' matale!
Este o chestie de bun sim? pân? la urm?, de respect reciproc, a vorbi aceea?i limb?... b?nuiesc că la dvs în buletin / C.I. este stipulat? cet??enia român?, nu?
Doresc să vă aduc aminte că în ?ara în care tr?i?i LIMBA OFICIAL? este LIMBA ROM?N?, nu limba gimnastic? pe care o afi?a?i în posturile de mai înainte!
P.S. Dac? este o a?a mare greutate pentru dvs să va gîși?i cuvintele în limba român?, limba ??rii în care tr?i?i (sau t?r??i!!?!?!?!?!!?), vă rog apela?i la un traducâtor autorizat sau la traducerea pe care o ofer? Google...DHS Hurricane King
XIOM Vega Pro 2.0
XIOM Vega Pro 2.0
Comentariu
sa lasam aceste discutii care nu fac cinste in primul rand nici unui cetatean roman, faptul ca esti cetatean roman si faci parte si dintr-o minoritate e un lucru perfect normal, cine stie ce gene avem si noi "romanii" prin adn? Poate avem o strastrabunica mongola! Plus ca omul a scpus ca e o problema de tastatura, care o am si eu la laptop.
[quote=pal csaba]Postat în original de "Dado.daniel":vn1k2seg
am vazut ca ati folosit si dvs. putin mai tarziu acest zambet si cred ca v-ati dat seama intre timp ca sunt aplauze. Numai bine!Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
junior- 18.ian.2009
- 75
- Galați, Romania
- 52
Se pare că nu numai cei de alta etnie, decât cea român?, au probleme cu scrierea / exprimarea corect? în limba român?...
Eu cedez... E mai bine a?a!
Cele bune...DHS Hurricane King
XIOM Vega Pro 2.0
XIOM Vega Pro 2.0
Comentariu
Postat în original de pal csabaLegat de scrirea corecta sau chinuita in limba OFICIALA pe tastatura pc-ului meu daca apas z apare y si invers si nu stiu cum sa remediez acest lucru .blade: DHS HURRICANE KING 655
fh: DHS Hurricane 3
bh: TENERGY 25
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:02.Procesare...X
Comentariu