Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Salut Norocel multumesc...este adevarat si u mi-ai luat un set...ce sa zic ai progresat mult...pacat ca nu prea ma tin eu de concursuri...ca ne vedeam mai des...eu vara ma duc mai mult la pescuit..si iarna joc tenis...dar sper sa ne mai vdm la un tenis....sau cine stie la o bere...nu prea beau eu alcol..dar ma straduiesc...
Salut Norocel multumesc...este adevarat si u mi-ai luat un set...ce sa zic ai progresat mult...pacat ca nu prea ma tin eu de concursuri...ca ne vedeam mai des...eu vara ma duc mai mult la pescuit..si iarna joc tenis...dar sper sa ne mai vdm la un tenis....sau cine stie la o bere...nu prea beau eu alcol..dar ma straduiesc...
Pauulee aam aaflaat!Eu stiu cine v-ancurcaaat!Omleta voastra a fost lungita intentionat,razesita,de catre bastinosi, locali ca sa zic si care erau,Valerici si Valerice ce dezmatuiau pe moastele lui Valentin de Mangalia,intr-un joc de lapte gros,EL GRANDE DEL KIRI,mangaliotul abandonat din greseala de numaratoare la plecarea celorlalte zane mangaliote.Asa.Valericii l-au blocat pe KIRI al nostru,pentru ca parcase gresit langa Valentinele lor transmitandu-le prin mustata-i data cu bomboana Ging-Seng,unde<radioctive> de "hai la Kiri vino-ncoa,sa visezi Mangalia".Astia ,Valericii,stiau de omleta voastra si l-au obligat pe Kirutul meu sa va aleaga ouale si ca sa fie din acelea stresate.Aici Kiri a fost amaturist pana la moarte:-a topspinat ouale stresate pe masa Valericilor(in momentul asta tu inlacrimat cantai"-da mii mi foamiiii..")apoi v-a ales ouale nestresate dupa ce vi le-a numarat bine,ca sa fie acolo nu de alta,si le-a contrat "cum numai el stie, din bazin catre bucatarie".Apoi,de aici, povestitorul care eram, am pierdut legatura telepatica cu bravul nostru samurai iar el a pierdut legatura si cu Terra.Astept cartea autobiografica a zanului meu Kiri,si-o sa va relatez si cu ce va amestecat ouale nestresate,care-au fost, dar tare mi-e teama ca...
Prima poza cu ZAVRICESCU din CURTEA DE ARGES,bust ,ar trebui postata pe diplomele amatur.Nu cred ca cineva se va mai "inghesui" sa obtina o astfel de diploma "fioroasa".
Prima poza cu ZAVRICESCU din CURTEA DE ARGES,bust ,ar trebui postata pe diplomele amatur.Nu cred ca cineva se va mai "inghesui" sa obtina o astfel de diploma "fioroasa".
DL.GEO ZAVRICESCU A FOST NUMIT AMBASADOR AL "AMATURULUI" PE LUNA !
Comentariu