Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cum o sa fie.?
Intr-o singura sala s-au dispui de amandoua.?
Decizi dupa nr.celor inscrisi.?
Multumesc.
Inca nu am decis nimic. Avem in vedere si impartirea in 2 sali, amatorii in sala in care am mai jucat pana acum si openistii in sala mica de la Liceu unde incap 4 mese.
Ne mai gandim!
Din luna mai nu vor mai fi probleme intrucat va fi gata sala mare de la liceu si este mare, este in genul celor de la Sovata sau Miercurea Ciuc, unde incap 16-20 de mese.
Normal ca la Topoloveni au sa fie si ceva premii dulci de la Dr.Oetker !:..pentru..open !?! ..pentru amatori ?!?...
Sorin, tu hotarasti ! (intuiesc raspunsul tau )
Normal ca la Topoloveni au sa fie si ceva premii dulci de la Dr.Oetker !:..pentru..open !?! ..pentru amatori ?!?...
Vali, ma sperii cu intuitia ta! Eventual niste numere la 6/49 nu intuiesti! Ca facem fifty-fifty!
Eu as vrea sa fie pentru ultimele locuri, ca primele locuri au luat destule premii
Eu as vrea sa fie pentru ultimele locuri, ca primele locuri au luat destule premii
Nu ma pot premia singur si nu as putea sa accept de la Sorin,pentru ultimul loc Vali Suta primeste de la Dr.Oetker..) ...n-ar da bine ! )
Vali, ma sperii cu intuitia ta! Eventual niste numere la 6/49 nu intuiesti! Ca facem fifty-fifty!
Incredibil cat de bine te intuiesc ! Eram convins ca acesta o sa fie raspunsul !
Nu ma pot premia singur si nu as putea sa accept de la Sorin,pentru ultimul loc Vali Suta primeste de la Dr.Oetker..) ...n-ar da bine ! )[/quote:3n2wea67]
Hai, nu fi modest, ca nu e cazul tau, doar m-ai batut cu 3-0
as propune, daca mi permiteti, jucatorilor inscrisi la open, un sistem care sa permita unora dintre noi sa viziteze orasul topoloveni sau chiar linia de productie a fabricii de conserve, asadar ma refer la, ... eliminatoriu direct, iar asezarea pe tablou sa se faca prin tragere la sorti, desigur pentru a nu exista suspiciuni tragerea se poate executa de o persoana neutra...
parerile dvs. le pot primi personal sau mp
as propune, daca mi permiteti, jucatorilor inscrisi la open, un sistem care sa permita unora dintre noi sa viziteze orasul topoloveni sau chiar linia de productie a fabricii de conserve, asadar ma refer la, ... eliminatoriu direct, iar asezarea pe tablou sa se faca prin tragere la sorti, desigur pentru a nu exista suspiciuni tragerea se poate executa de o persoana neutra...
parerile dvs. le pot primi personal sau mp
si eu sunt de acord cu ideea lui bogdan...sa se joace eliminatoriu direct si eventual cand raman 8 sau 4 pe tablou sa se faca turneu intre ei ...si gata. Se termina repede, nu obosim, avem timp sa vizitam si imensul TOPOLOVENI. poate ma si insor...
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu