Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Dl Antal , va astepta cu o tuica de pitesti sau de curtea de arges dar var rog sa nu obositi la scarbiciu.
Sper ca saptamana asta ati fost in cantonament sau sunteti in cantonament de mai multi ani fiinca nu am mai auzit de la dvs de SOGORI si CHIT.
Sa ne intalnim cu bine.
Si separat un ULTIMATUM pentru tinarul Bodeanu : " Sa-mi dai lanseta inapoiiiiiiiiiii !!!!!!! "...
Din pacate ... de data asta ma simt nevoit sa va refuz! Din cauza unor mici probleme medicale, nu voi putea ajunge la topoloveni, insa data viitoare cu siguranta voi aduce si lanseta
Paule...informatiile,acum la cald cind scriu acest mesaj,sunt nefavorabile cu accente spre mai nefavorabile,ca sa ma exprim mai academic.Acum ploua cu galeata la Ploiești,iar la noapte,pina spre dimineata,cu siguranta o sa fie un polei de toata frumusetea.....problema grava este ca de vineri dupa amiaza spre seara....se transforma in ninsoare si,crede-ma,e jale daca se adevereste.
BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
ma retag si eu Costin Olaru - Filipestii de Targ, din motive medicale... .
Realizez cu ingrijorare ca am ramas fara mijloc de transport....HELP cineva sa ma ia si pe mine...Florin Mos..
DOMNU PAUL CAND SCRIU ACEST MESAJ DN 72 PLOIESTI-TARGOVISTE ESTE CURAT (FARA ZAPADA) DAR PLIN DE APA ,IN PLUS CATEVA GROPI LA IESIRE DIN PLOIESTI
DACA INTRE TIMP VA NINGE SE SCHIMBA SITUATIA...
Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
Azi-noapte am venit de la București pe autostrada: temperatura era de +2 grade si carosabilul umed. In rest este curatat foarte bine. Atentie la pericolul spargerii geamurilor din cauza pietrelor imprastiate odata cu materialul antiderapant. Se putea merge lejer cu 100-110 km/ora.
Din Galați :
1. - Dragomir Paul - amatori - fara meniu - eu vin cu meniul dupa mine asa cum bine se stie...
2. - Dutu Constantin - amatori - cu meniu ( aduce undita de acasa... )
3. - Bocaniala Norocel - amatori - cu meniu ( ca sa-l saturi trebuie asa : Una firmitura piine neagra, 10 grame snitel, o picatura mustar, 15 ml tuica la 10 grade... )
4. - Wischegg Robert - amatori - cu meniu ( la asta nu ma bag ca-i cu " W " )
Cazare am dori in doua camere. Cu vedere la lac Mariata Ta ...
Multumim Sorine !
Comentariu