Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vreau sa invat tenis de masa

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Vreau sa invat tenis de masa

    Am 33 de ani si vreau sa invat tenis de masă , pentru recreere (am o meserie statica la birou si mi-ar face bine sa practic un sport!).
    Imi place tenisul de masa si cred ca e o optiune buna pt mine.
    Unde, cu cine si la ce pret as putea lua lectii de tenis. Locuiesc in zona Berceni si as vrea sa nu strabat tot Bucureștiul... Va multumesc frumos pentru informatii.

  • #2
    Buna!

    Intradevar tenisul de masa este o optiune buna pentru persoanele kre lucreaza intr-un office si kre doresc sa faca miscare,,si nu neaparat un sport bazat pe efort fizik intensiv!

    Principala problema legata de practicarea tenisului de masa in București este cea de lipsa cu desavarsire a unor cluburi sau centre (..shi aici ma refer la cele in care aerul este respirabil !!!),insa va pot recomanda urmatoarele centre :

    1)Cel mai indicat loc unde se poate juca tenis de masă intr-un mod civilizat si decent este Club IDM Grozavesti!! Preturi pe masura !!!

    2)Referitor, strict la cartierul Berceni (din care fak si eu parte),cea mai buna si de fapt singura optiune este Centrul Galion, situat pe strada Fizicienilor Nr. 15 ( linia lui 102)! Aici se poate juca tenis de masă intr-un mod organizat iar preturile per ora sunt decente !!!

    "Unde, cu cine si la ce pret as putea lua lectii de tenis."......la prima intrebare v-am raspuns deja,,,,Cu cine?..O intrebare ff grea tinand cont k la noi nu sunt cluburi precum in europa unde poti plati o sesiune de joc care cuprinde initierea+un antrenor !! La noi acest lucru este valabil doar pentru copii kre vor sa urmeze performantza!!! Deci aceasta intrebare ramane una relativa!!!

    Insa,,,sfatul meu este sa mergeti la aceste cluburi,,si sigur veti gasi vre-un partener dispus sa joace!!!
    Totusi dak tineti neaparat sa luati lectii de tenis de masă de la un jucator profesionist,,,,imi puteti scrie chiar mie!!!(shi nu intelegti gresit,Nu din acest scop am avut amabilitatea sa va ofer aceste informatii!!!)

    Mult Succes !
    " My Spin = Too Fast Too Furious Too Wild "

    Comentariu


    • #3
      daniela, ai o gramada de lucruri de invatat de la Baronu'
      am avut onoarea de a juca cu el si este foarte placut. da sfaturi foarte bune si observa cu atentie greselile pe care le faci si incearca sa te corecteze

      Comentariu

      Procesare...
      X