Buna seara! Numele meu este Roman Iulian si vreau sa vorbim deschis si fara dedesubturi aviz problema Amatur. Aceasta echipa s-a format anul trecut(august 2009) cu ajutorul meu pentru a promova copii in viitor. Presedintele clubului SCM Brașov nu ne putea ajuta in problema tenisului de masa brasovean daca nu aveam echipa cel putin in divizia B(Vasile Mircea, Bondoc Alexandru, Macovei Liviu, Rus Andrei, Bratu Andrei ). Acesti jucatori impreuna cu mine au venit din Amatur, ei nejucand niciodata in vreo divizie, iar acum datorita jucatorilor din Amatur au progresat si au putut intelege tainele tenisului de masa. Credeti ca acesti jucatori pot pune probleme in Amatur, cand ei au pierdut in prima etapa de sambata 31.01.2010 rusinos cu scorurile 9-0,9-3 de la niste copii care ne bucura pe noi cei din Amatur ca joaca la un nivel de divizie nationala ? Aceasta echipa nu poate promova mai sus de Divizia B asa ca ar trebui sa va de-a de gandit ca ei nu ar putea pune probleme sa castige turnee in Amatur daca nu sunt in stare sa castige un meci la nivel de Divizia B. Mai vreau sa adaug ca jucatorul Andrei Rus nu a jucat niciun meci de simplu in cadrul Diviziei b, numai la dublu: echipa Bv ar trebui cu ingaduinta dumneavoastra d-le Bodeanu si tuturor jucatorilor din Amatur sa faceti o sedinta si sa ajungeti la un consens aviz echipei brasovene, deoarece ar fi pacat sa pierdem ce am inceput. Noi vrem ca in Brașov sa tinem turnee Amatur in conditii foarte bune incepand din vara, pentru ca numai asa Asociatia Sportiva de Tenis de Masa Brașov avand echipa in Divizia B si promovand copii vom avea de castigat nu numai noi, dar si cei din Amatur.Sa nu va pripiti la ceea ce alegeti.
Va multumim pentru intelegere!!!
Va multumim pentru intelegere!!!
Comentariu