Cam ce metode de curatare a fetelor iarba cunoasteti? Ma refer aici la praf si scame care cu timpul si-au facut lacas intre "firele de iarba".
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Curatare iarba
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: Curatare iarba
Periuta de dinti veche sau periute pt curatat unghiile.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
program scurt de 30 min sau lung (de bumbac)? cu centrifugare sau fara? cate clatiri?
probabil ca daca nu ma interesa un raspuns serios nu mai postam intrebarea...
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
La masina cu bule are program pentru costrume sau paturi... cu o pompa se introduce aer si bulele trec printre firele de iarba si antreneaza scamele si ce mai este pe acolo, ca la fierbere. Reduce uzura la 50%.TsE
Comentariu
Postat în original de adriankprogram scurt de 30 min sau lung (de bumbac)? cu centrifugare sau fara? cate clatiri?
probabil ca daca nu ma interesa un raspuns serios nu mai postam intrebarea...Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
Sint niste periute speciale de la Nittaku , TSP ... mai multe , cred ca acelea sint cele mai potrivite pentru curatzarea fețelor cu pimples out .
In lipsa , se poate cu periute cu firul moale.
In 2 ani am avut cerere doar de una , asa ca nu am adus la vinzare , sa nu mai zic ca nu sint chiar ieftine , daca erau aduceam .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:52.Procesare...X
Comentariu