Ce producator preferati?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ce producator preferati?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)
-
Ce producator preferati?
10Andro0,00%0Andro0,00%0Butterfly50,00%5Butterfly10,00%1Donic10,00%1Donic10,00%1Joola10,00%1Joola10,00%1LDS0,00%0LDS0,00%0Stiga0,00%0Stiga0,00%0Tibhar0,00%0Tibhar0,00%0Lemn : Donic Crisan Titanium
FH : Donic Sonex JP : rosu
BH : Donic Sonex : negru
www.versuri-muzica.tkTaguri: Nimic
Toti 'domne ... !Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
da da. daca am avea fiecare dintre noi contract cu toti..... ar fi superLemn : Donic Crisan Titanium
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
Si inca ceva. Cei care prefera yasaka : eu am pus la chestionar , dar probabil limita este de 7 optiuni si de aceea nu a aprut. oricum , cei care preferati yasaka scrieti mesajLemn : Donic Crisan Titanium
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
Nu stiu daca-i foarte bine pusa intrebarea. Eu unu prefer un producator ptr fețe, unul ptr lemn, altul ptr mingi etc. Si atunci cum raspund? Ii bifez pe toti trei? Bun si tu cum sortezi raspunsurile?Butterfly Grubba Carbon-AN All+
FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower
Comentariu
Nu stiu daca-i foarte bine pusa intrebarea. Eu unu prefer un producator ptr fețe, unul ptr lemn, altul ptr mingi etc. Si atunci cum raspund? Ii bifez pe toti trei? Bun si tu cum sortezi raspunsurile?Lemn : Donic Crisan Titanium
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
Faci o medie intre ele si bifezi care iese cel mai mult ( glumeam) Pai bifezi si tu care iti place in generalLemn : Donic Crisan Titanium
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
Postat în original de emilFaci o medie intre ele si bifezi care iese cel mai mult ( glumeam) Pai bifezi si tu care iti place in general
Uite, eu o prefer pe secretara bossului de la Avalox. Da' nu stiu daca este producatoare. Si inca una: Daca ai lemn bun, cele mai bune fete (cum scriem noi pe forum) sunt alea pips in-pips out, etc.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Visco, eu am facut acest chestionar numai asa. Ce influenta am eu ca mai multzi au votat cu butterfly sau donic sau asa mai departe ? Sunt discutii legate de echipamnetLemn : Donic Crisan Titanium
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
Mai, sa nu crezi ca am ceva cu tine. Dar asa cum spuneam, nu-i pacat sa nu existe diversitate? Forumul asta este citit de foarte multi si "rezultatele" unui chestionar facut "doar asa" pot influenta alegerea virtualilor viitori achizitori de echipament. De ce sa-i virusam?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Eu nu cred ca ai ceva cu mine. Si daca ai avea , nu vad motivul....Lemn : Donic Crisan Titanium
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
Postat în original de emilEu nu cred ca ai ceva cu mine. Si daca ai avea , nu vad motivul....Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
da.... numai ca eu sunt din Oradea si poate numai in septembrie ajung pe la București Dar poate ne intalnim pana atunci in alta parte.Lemn : Donic Crisan Titanium
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
Postat în original de VISCOPostat în original de emilEu nu cred ca ai ceva cu mine. Si daca ai avea , nu vad motivul....
Comentariu
Pentru ca eu lucrez in niste ture care nu tin cont de weekend-uri. Totusi duminica viitoare sunt liber si vreau sa ne intalnim,Ok?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de emilda.... numai ca eu sunt din Oradea si poate numai in septembrie ajung pe la București Dar poate ne intalnim pana atunci in alta parte.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:46.Procesare...X
Comentariu