am incercat mai demult sa tai niste fete si le-am taiat destul de urat. La mine acasa aveam un prieten care mi le taia. E cineva in bucuresti care poate sa mi le taie si mie(contra cost sau nu stiu).de fapt as cumpara si un adeziv pe baza de apa si poate gasesc pe cineva sa mi le si taie.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
cum se taie fetele
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: cum se taie fetele
Te ajut eu daca mai am cu ce , daca deja sint prea mici .. nu mai am ce le face ...
Dar totusi hai sa vedem ce se poate face , sint in București , Am si adezivi pe baza de "apa" .
Gratuit asamblam paleta .
Vezi telefoanele pe linkul de mai jos sau mesaj privat .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
fetele pe care le am acum sunt noi si eu nu ma mai apuc sa le tai ca ies urate...nitaku septear
Joola Energy
Comentariu
Ce fete sunt ?BLADE: Joola Viva
FH:Joola Express One
BH: Joola Express One
Comentariu
Cel mai potrivit om (Valigti), ti-a facut cea mai buna oferta. Te mai gandesti?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
junior- 18.ian.2009
- 75
- Galați, Romania
- 52
Likes given: 0Likes received: 0
[url]http://www.youtube.com/watch?v=M3KtN9fNb5Y&feature=ube:1688fgqh]DHS Hurricane King
XIOM Vega Pro 2.0
XIOM Vega Pro 2.0
Comentariu
Eu am taiat xiom omega III varianta asiatica cu un banal cutter si au iesti foarte bine. Mai bine taie-le si gata ca nu se intampla nimic....de explodat sigur nu explodeaza.BLADE: Joola Viva
FH:Joola Express One
BH: Joola Express One
Comentariu
Pentru iarba cam care ar fi cea mai buna metoda sa iasa frumos? Cutter, foarfeca, bisturiu? Buretele nu cred ca e problema de taiat deoarece in general e sutire, dar cum poti taia frumos si firele de iarba?
Comentariu
Se lipeste fata de lemn apoi cu foarfecele si se taie surplusul ghidandu-se dupa conturul lemnului.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Foarfeca nu taie pipsurile in doua ci le evita, rezultand niste "scari" in unele locuri. Singura solutie ramane cutterul sau bisturiul foarte ascutit si o mana f bine exersata.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 110Likes received: 65
Ar mai fi si LASERUL,dar nu am aparatul la mineBlade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
sa inteleg ca va place domnule Visco
m-a ajutat si iarba sincer, avand pipsurile mai tari si mi-a permis sa o tin ferm in timpul taierii, nu stiu daca cu o iarba mai moale rezultatul ar fi acelasi... asta voi vedea sper saptamana viitoare
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:54.Procesare...X
Comentariu