Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

informatie

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• informatie

Ce combinatie de lemn si fete sunt necesare unui jucator rapid ce utilizeaza topspin?Ma refer la marca si nu la obisnuinta cu manerul sau altele.Doresc un raspuns de la un profesionist.

Primorac Carbon Off+ cu Butterfly Bryce FX ... care trebuie lipite la fiecare intilnire ...
    Or mai fi si altele, dar cu astea am jucat eu ...
    TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Re: informatie

Postat în original de andrey
      Ce combinatie de lemn si fete sunt necesare unui jucator rapid ce utilizeaza topspin?Ma refer la marca si nu la obisnuinta cu manerul sau altele.Doresc un raspuns de la un profesionist.
      Noi nu prea putem sa-ti dam un raspuns profesionist pentru ca nu suntem profesionisti si mai ales pentru ca nu-ti cunoastem stilul de joc, sfatul meu ar fi sa incerci paletele prietenilor mai `profesionisti` ca tine sau sa intrebi un antrenor din bransa, dar ideea e ca paleta care ti se potriveste este cea mai rapida paleta cu care nu ridici taiatele+ fete noi ca alea prind mai bine si mai ales produse profesionale.
      Oricum daca doresti un sfat cat de cat trebuie sa ne dai ceva detalii despre tine (nivel de joc, varsta, unde joci, etc.)

Comentariu

Procesare...
      X