Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eram aproape hotarat sa vin si eu dar cand am vazut ca se inscrie si domnul Anitei m-am razgandit. Nu vreau sa il enervez si a 2-a oara , ii urez mult succes si cel putin 7 victorii in grupa ca data trecuta.
lemn Dr. Neubauer Barricade DEF FH Donic Slice 1.5 mm BH TT Master Insider 0.6 mm
Domnule DAN,ca sa nu va suparati pe cel enumerat de dvs.,aranjam sa fiti cu mine in grupa si astfel se va evita enervarea inutila.Cu el posibil sa va intalniti in finala. Sper sa reveniti asupra drasticei dvs.decizii.
Sunt inscrisi pana acum 33 sportivi +11 de la Lamont +4 copii CSM=48-Inscrierea incheiata!!!!
Sala se va deschide la ora 8.00.Se vor astepta sportivii inscrisi pana la ora 8.45!!!!!Dupa aceea se vor lua cei prezenti in ordinea venirii, de la fata locului.
Mult succes tuturor!
Radu Serban
Asa cum ne-a obisnuit d-nul RADU SERBAN,organizarea fara cusur si ce m-a impresionat cel mai mult ,nu a facut nici un fel de compromis ,lasand pe dinafara inca 3 potentiali jucatori ,numarul de 48 fiind "batut in cuie".S-au tras la sorti grupele superioare cat si eliminatoriul de 8.Meciurile atractive ,chiar si dramatic cel din sferturi ,dintre MIRON MIHAI si MOLDOVAN IOAN ,cand ultimul a castigat "la mustata".Felicitari d-le RADU SERBAN,la cat mai multe turnee de acest fel sa organizati in continuare.Asteptam si postarea pozelor de la final(cand nu se stie cand mai ajung pe podium).
Multumesc pentru felicitari tuturor celor care mi le-au adresat.Bineinteles ca ma multumesc cu cel de la CLUJ,cel de la BISTRITA se anunta a fi foarte puternic si sper sa termin pe un loc onorabil.
Comentariu