Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Memorialul Andrei Cioran 2010

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Re: Memorialul Andrei Cioran 2010

Postat în original de amedeo
    I-auzi Rares ! Te cauta profesionistii...

Eu iti doresc sa te gaseasca... profesionistele !
    Ooo daaa!!

Comentariu

sper ca nu sunt singurul care a observat ironia din afirmatiile PROfesionistului Oancea Dan...
      Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

Da de unde, Oancea este ironic numai cand vorbeste despre Durdun, in rest este cat se poate de serios .
        TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Postat în original de Alex.C
          sper ca nu sunt singurul care a observat ironia din afirmatiile PROfesionistului Oancea Dan...
          mai baiatule iara te bagi ca musca in lapte....
          eu am vorbit cat se poate de serios...
          la turneul de sambata eu am jucat in niste conditii cu totul speciale dar am tinut neaparat sa vin pt ca Andrei mi-a fost prieten si am copilarit impreuna...
          sa nu intelegi acum ca eu caut scuze pentru ca m-a batut bebe...nicidecum...din contra felicitari lui a fost mai bun ca mine in momentul ala.... felicitari si domnului cu care am jucat al doilea meci din grupe...imi cer scuze ca nu i-am retinut numele...de fapt dansul a fost un adevarat domn pentru ca la scorul de 2-1 pentru el si vreo 8-2 cred, a atacat o minge dupa care a miscat masa spunandu-mi asta si dandu-mi mie punctul ala...de acolo s-a intors tot meciul si in acest fel am reusit sa ma calific din grupe...
          in afirmatiile mele de mai sus nu a fost nici un pic de ironie si daca tu ai inteles asta ai niste probleme grave pe care ar fi bine sa ti le rezolvi...
          ironic ai fost si iti repet...acum nu sunt profesionist pt ca in Romania nu poti fi profesionist(nu poti trai doar din ping pong)...
          in plus sa fii profesionist nu inseamna neaparat ca trebuie sa fii cel mai bun...eu am fost pentru ca am trait doar din asta....
          tu in ultimul timp ti-ai luat niste harfe de mare jucator si nu te mai suporti nici tu...
          am citit si ce ai scris in alt topic spunand ca normal tu esti locul 2 moral pentru ca ai pierdut la chistoc 3-2 si ca l-ai condus cu nu stiu cat....hai sa-ti spun ceva...tu nu o sa te poti compara niciodata cu chistoc chiar daca vreodata ai sa reusesti sa-l bati...ar trebui sa fii mai respectuos fata de cei care sunt mai in varsta ca tine ,dar asta tine de cei 7 ani de acasa...
          el stie atat de mult ping pong cat tu nu o sa inveti in 10 vieti...n-am vazut in viata mea atata grandomanie la un om si cateodata esti la limita penibilului...
          asta e problema ta!!!

Comentariu

Domnul care merita premiul Fair Play este Radu POPA din Deva!
            Draga Patrick! Nu ar trebui sa te superi pe cei care, cunoscandu-ti stilul din mesajele anterioare, si-au luat masuri de siguranta!
            Am urmarit grupa in care ati jucat si toate meciurile din grupa au fost foarte echilibrate; Bebe si Radu sunt printre cei mai buni din Amatur, iar Banaru creste la fiecare turneu; iar faptul ca nu te-ai antrenat o buna perioada de timp a echilibrat fortele.
            Orice amaturist poate participa la orice turneu OPEN, nu este nici o opreliste, iar ideea de organizare a unor turnee OPEN chiar o punem in practica, urmatoarea incercare ar putea avea loc in aprilie, vrem sa legam turneul de la Pitești (organizat de D-l Florin Toma) de un OPEN organizat de D-l Petrescu care ar putea avea loc duminica la MIOVENI si unde ati putea participa!

Comentariu

faptul ca eu nu m-am antrenat nu conteaza absolut deloc...nu vreau sa caut scuze si nu spun ca m-au batut din cauza asta...m-au batut pantru ca au fost mai buni decat mine si atat... ii felicit si ii respect pe cei 2
              la turnee o sa vin cu placere..
              ce am scris despre alex_c ramane valabil si nu are legatura cu turneul asta sau cu ce am tot postat eu pe aici...are legatura cu caracterul lui...

Comentariu

hai sa nu vorbim despre caracter...ca aici clar ma depasesti cu mult...si nu intr-un sens pozitiv...nu sunt singuru care a observat rautatea si ironia din multele tale comentarii de aici de pe forum. Tu ti-ai format stilul asta....e problema ta ca nu stii sa te exprimi in asa fel incat lumea sa te inteleaga clar.
                Cat despre ''impresiile'' mele de jucator...nu stiu la ce te referi...eu sunt amator...joc de placere...nu am afirmat niciodata ca sunt jucator. Cat despre mesajul in care am vb despre chistoc...era sub forma de gluma...majoritatea a intles asta...se pare ca tu nu. Normal ca nu o sa ma compar niciodata cu el, nu as avea cum. El a fost jucator profesionist, antrenor, etc....eu sunt un simplu IDM-ist fara nici un antrenament la activ. Asa ca aici iti dau dreptate. Am stat de mai multe ori pe langa tine la idm si am observat destule remarci "caterincoase si ironice" la adresa unor amatori care jucau la momentul respectiv. Toate facute pe un ton de superioritate.
                Noi doi nu ne-am mai zis SALUT de luni de zile...ma indoiesc ca ai observat tu "fitzele" mele de jucator din ULTIMA VREME.
                Dar ca deobicei, probabil ca te plictisesti si cauti scandal, nu ar prima oara cand ai proceda asa.
                Salut si spor la antrenamente
                Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

n-am spor ca nu ma antrenez deloc....remarcile mele caterincoase nu au fost doar la adresa amatorilor...asa sunt eu...dintosu', miki si ceilalti stiu mai bine...eu nu cataloghez oamenii dupa nivelul lor la masa....in fine...
                  ce am scris despre george a fost caterinca ....ce am scris despre luminita.... ma enervam sa citesc cum o ridicati toti in slavi ca ce face ea pe acolo si nah...stiind nivelul de acolo si faptul ca laudele ei nu isi aveau rostul am postat ce aveam de spus....cu tine nu am nimic personal si habar n-am de ce nu ne mai salutam de luni de zile...probabil pentru ca nu ne-am vazut????!!!ce am scris acolo in parenteze(leorda rares,alex ciobanu) numele astea mi-au venit in minte pentru ca pe restul nu stiu cum ii cheama...nu a fost nici un pic de ironie...
                  numai bine

Comentariu

ok atunci imi retrag afirmatia privind ironia ta. o zi buna

Comentariu

o rugaminte pt ALEX si PATRICK, cunosc un nume si prenume CRAIOVEANU MIHAI un adevarat sportiv la masa de joc,daca doriti aici pe forum nu l mai alintati, multumesc mult.

Comentariu

e ceva rau in a alinta pe cineva ? eu stiam ca nu ...

Comentariu

alinta in continuare CIOBANU ALEXANDRU dc asta ai inteles tu ce inseamna sa respecti si sa fi respectat pe un forum.

Comentariu

nu stiu cine sunteti domnu ZINEDINE....insa pot sa va spun ca domnu Mihai Craioveanu joaca la noi in echipa (sport kombat ) ...ne stim de multi ani ..suntem prieteni ...il respect ...il apreciez...nu cred ca prin apelativul "chistoc" nu l-am respectat, asa ca mai bine nu v-ati da cu parerea. Asa i se spune lui ....nu stau acum sa va povestesc de unde pana unde i se zice asa...Nu cred ca in asta consta respectul pt cineva.
                            O zi buna !

Comentariu

prea putin conteaza cine sunt eu fiinca nu lucrez la imagine dar referitor la dl CRAIOVEANU MIHAI am mai vazut o scena lipsta de respect la o finala jucata recent cand adversarul dupa multe altele pe final cand dansul a alergat sa dea mana cu respectivul acesta l/a impins brutal cu umarul cand au dat noroc.
                              Asta m/a facut sa spun de respect fata de dansul si scuze sincere dc te/am deranjat.

Comentariu

Un scurt REMEMBER al Memorialului Andrei Cioran editia I... printre multele mesaje serioase din topic se gasesc pasaje interesante despre Andrei Cioran, despre turneul de anul trecut si despre apropierea dintre amatori si jucatorii legitimati: prin TENISUL de MASA.
                                Peste doua saptamani se va disputa la Chiajna a doua editie a Memorialului, de aceasta data contand si ca etapa in Circuitul AmaTuR.
                                Pe curand!

Comentariu

Procesare...
                                X