Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Sunt de acord cu Cipi. Personal am jucat cu T-2, T-8, y-2...iar in prezent am un MC1(de care sunt foarte, foarte multumit). Pot spune cu mana pe inima ca sunt lemne excelente(evident fiecare cu ale sale caracteristici). In opinia mea, ca si oferta de produs, este producatorul chinez cu cea mai vasta gama....iar asta cred ca spune multe.
Carboanele din seria T au stratul de la suprafata mai subtire decat cele de la Xiom sau cele de la Butterfly. Asta altereaza putin simtul , parerea mea. De exemplu cu un Gergely ai mai mult simt decat cu un T2 de exemplu. Eu zic ca mai bine profiti de oferta Xiom de aici de pe forum (Strato ,Ignito sau Axelo).
Acum trebuie sa-i dau dreptate lui Vali. Intradevar, cele din gama T sufera la capitolul "simt", dar nu reusesc sa depaseasca gama Y la care ai impresia ca joci aproape cu stratul de carbon...dar au un sunet la care "sala amuteste" Suna de parca joci cu o bucata de sticla. Oricum, sunt lemne excelente. Chestiunea cu simtul are si ea latura ei subiectiva, supusa discutiei.
Comentariu