Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ma Long serves
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
Re: Ma Long serves
pacat ca e priza toc...Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Mare bucurie ca e priza tok.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Postat în original de PRIZA TOKMare bucurie ca e priza tok.
Nu e nici o suparare ca e priza toc la serve. Servele moderne de la penholderi si-au tras inspiratia beneficiind de o libertate mai mare a incheieturii. Daca nu ma insel Waldner este printre primii daca nu primul care a inceput sa serveasca cu o priza a paletei care sa imite priza toc.
Daca mergeti pe youtube de unde am pus filmele mai sunt si altele tot cu eroii aia in prim plan.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Ne-am dus, am vazut, ne-a placut, multumim, asteptam seara sa punem in practica!Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Postat în original de Dado.danielNe-am dus, am vazut, ne-a placut, multumim, asteptam seara sa punem in practica!Blade DHS PG 2
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Multumesc pentru dedicatie d-le VALI.S-ar parea ca sunt singurul care se bucura cu adevarat de cele postate de dvs.Urmeaza sa le studiez si sa ma antrenez asiduu,pentru a le pune in practica intr-un eventual meci cand ne vom intalni.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Comentariu
Postat în original de PRIZA TOKMultumesc pentru dedicatie d-le VALI.S-ar parea ca sunt singurul care se bucura cu adevarat de cele postate de dvs.Urmeaza sa le studiez si sa ma antrenez asiduu,pentru a le pune in practica intr-un eventual meci cand ne vom intalni.
Am auzit numai de bine despre dvs d-le PRIZA TOK si o sa fiu onorat sa "incrucisez" paleta cu dvs. Si eu ma antrenez asiduu chiar si pt asta.Blade DHS PG 2
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Postat în original de valiPostat în original de PRIZA TOKMultumesc pentru dedicatie d-le VALI.S-ar parea ca sunt singurul care se bucura cu adevarat de cele postate de dvs.Urmeaza sa le studiez si sa ma antrenez asiduu,pentru a le pune in practica intr-un eventual meci cand ne vom intalni.
Am auzit numai de bine despre dvs d-le PRIZA TOK si o sa fiu onorat sa "incrucisez" paleta cu dvs. Si eu ma antrenez asiduu chiar si pt asta.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Comentariu
Nu, nu, nu-i corect. Vrem sa stim si noi.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
NU VREM SA STIM! IN NICI UN CAZ!Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Am hotarat de comun acord sa ne antrenam pe cont propriu,apoi sa ne intalnim si sa facem schimb de serve.Eu il invat sa serveasca dupa priza tok,el ma va invata sa servesc dupa priza europeana.Nu am specificat cu care mana vom juca.Schimbul de experienta este benefic de ambele parti,mai ales cand facem schimb de "servicii".Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Comentariu
Dau si eu la schimb, un "serviciu" chinezesc, de portelan, adus pe vremea lui "Ceasca". Ce serviciu oferiti?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1949
- Uricani, Hunedoara
- 50
Likes given: 115Likes received: 83
Postat în original de VISCODau si eu la schimb, un "serviciu" chinezesc, de portelan, adus pe vremea lui "Ceasca". Ce serviciu oferiti?Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
M-ati luat pe nepregatite d-le VISCO,dar m-am gandit sa va ofer la schimb un "servici"in Comunitatea Europeana Ramane ca dvs.sa va hotarati in care tara preferati.M-am gandit la un "servici"tare,puternic,cu mult efect ,sa-i surprindeti pe autohtoni prin prisma castigului imediat.Ramane sa discutam ulterior "detaliile".Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Comentariu
Postat în original de PRIZA TOKM-ati luat pe nepregatite d-le VISCO,dar m-am gandit sa va ofer la schimb un "servici"in Comunitatea Europeana Ramane ca dvs.sa va hotarati in care tara preferati.M-am gandit la un "servici"tare,puternic,cu mult efect ,sa-i surprindeti pe autohtoni prin prisma castigului imediat.Ramane sa discutam ulterior "detaliile".Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:32.Procesare...X
Comentariu