Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

butterfly korbel magichand+fete donic j.o.waldner

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• butterfly korbel magichand+fete donic j.o.waldner

aici cred ca gasesc raspunsul potrivit.este buna aceasta combinatie aleasa?joc ofensiv,dar pana acum am jucat cu o paleta hobby.sau mai bine as alege donic testra ar+si fete donic liga?astept sfaturile voastre...........
    Blade TESTE
    Fh TENERGY
    ​Bh IARBA UZATA

Re: butterfly korbel magichand+fete donic j.o.waldner

JO Waldner am avut eu pe prima paleta profi dupa una din metro si mi-a trebuit vreo 2-3 luni sa pot juca cat de cat cu ea. De la semidistanta de masa se misca bine insa de pe masa trebuie sa fii foarte atent altfel arunci toate mingiile afara.
    FH Donic Bluefire M3/Acuda S3
    Butterfly Primorac OFF-/Donic Ovtcharov Soft Carbon V1
    BH Donic Bluefire M3/Acuda S3

Comentariu

JO Waldner e buna daca relipesti. Lipita proaspat are de toate, nelipita insa e doar pt cei care stiu bine sa foloseasca buretele la lovituri.
      Blade DHS PG 2
      FH: DHS Hurricane 3
      BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

de la BUTTERFLY fetele TACKINESS CHOP au cel mai bun control si spin nu sunt agresive dar tu deti un lemn agresiv le gasesti la SHOPIX.RO "succes"
        Blade: kiso hinoki VII
        Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
        tel.0741118700

Comentariu

Lemnul korbel magichand e cam rapid si putin mai greoi.. are un feeling fain dar de la ceva hobby la el cred ca e diferenta cam mare..depinde si ce paleta de hobby ai avut, cel mai bine e daca ai ocazia sa incerci de la cineva inainte sa cumperi
          Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
          Fh: Xiom Omega II euro black
          Bh: Xiom Omega I euro max red
          Glue: Xiom i-bond
          http://www.okclub.lx.ro

Comentariu

Cam în aceea?i situa?ie m? aflu ?i eu. Merge un Butterfly Korbel MagicHand cu fe?e Flextra/Sriver FX pentru un amator care s-a hot?r?t s?-?i pensioneze b?tr?nul Meteor?

Comentariu

Postat în original de nicebubu
              Cam în aceea?i situa?ie m? aflu ?i eu. Merge un Butterfly Korbel MagicHand cu fe?e Flextra/Sriver FX pentru un amator care s-a hot?r?t s?-?i pensioneze b?tr?nul Meteor?
              Merge si lemnul korbel magichand dar e mai indicat un lemn cu mai mult control pentru prima paleta profesionala cum ar fi ceva de genul gruba all++ sau primorac off-,ambele se potrivesc de minune cu fetele mentionate de dvs
              BLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
              FH:TENERGY 05
              BH:TIBHAR TORPEDO

Comentariu

Postat în original de nicebubu
                Diferenta de la Sriver FX la Meteor este una mare. Cu siguranta veti simti diferenta. Insa fetele Sriver FX sunt destul de grele. Flextra nu am incercat. V-as recomanda in schimb XIOM Vega Europe, de 2.0, care se potrivesc si celor care trec de la o paleta amator la una pro. Sunt foarte usoare, au cam acelasi pret cu Sriver FX-ul, dar sunt mult mai bune (parerea mea). XIOM Vega Europe le gasiti la dl Gelu Popescu (tibi pe forum).

Comentariu

Procesare...
                X