aici cred ca gasesc raspunsul potrivit.este buna aceasta combinatie aleasa?joc ofensiv,dar pana acum am jucat cu o paleta hobby.sau mai bine as alege donic testra ar+si fete donic liga?astept sfaturile voastre...........
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
butterfly korbel magichand+fete donic j.o.waldner
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: butterfly korbel magichand+fete donic j.o.waldner
JO Waldner am avut eu pe prima paleta profi dupa una din metro si mi-a trebuit vreo 2-3 luni sa pot juca cat de cat cu ea. De la semidistanta de masa se misca bine insa de pe masa trebuie sa fii foarte atent altfel arunci toate mingiile afara.FH Donic Bluefire M3/Acuda S3
Butterfly Primorac OFF-/Donic Ovtcharov Soft Carbon V1
BH Donic Bluefire M3/Acuda S3
JO Waldner e buna daca relipesti. Lipita proaspat are de toate, nelipita insa e doar pt cei care stiu bine sa foloseasca buretele la lovituri.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
de la BUTTERFLY fetele TACKINESS CHOP au cel mai bun control si spin nu sunt agresive dar tu deti un lemn agresiv le gasesti la SHOPIX.RO "succes"Blade: kiso hinoki VII
Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
tel.0741118700
Comentariu
Lemnul korbel magichand e cam rapid si putin mai greoi.. are un feeling fain dar de la ceva hobby la el cred ca e diferenta cam mare..depinde si ce paleta de hobby ai avut, cel mai bine e daca ai ocazia sa incerci de la cineva inainte sa cumperiBlade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
Cam în aceea?i situa?ie m? aflu ?i eu. Merge un Butterfly Korbel MagicHand cu fe?e Flextra/Sriver FX pentru un amator care s-a hot?r?t s?-?i pensioneze b?tr?nul Meteor?
Comentariu
Postat în original de nicebubuCam în aceea?i situa?ie m? aflu ?i eu. Merge un Butterfly Korbel MagicHand cu fe?e Flextra/Sriver FX pentru un amator care s-a hot?r?t s?-?i pensioneze b?tr?nul Meteor?BLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
FH:TENERGY 05
BH:TIBHAR TORPEDO
Comentariu
Postat în original de nicebubuCam în aceea?i situa?ie m? aflu ?i eu. Merge un Butterfly Korbel MagicHand cu fe?e Flextra/Sriver FX pentru un amator care s-a hot?r?t s?-?i pensioneze b?tr?nul Meteor?
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:01.Procesare...X
Comentariu