Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
A inregistrat cineva meciul dintre Granada - G?nnern desfasurat in Liga Campionilor pe 1 aprilie?
Ultimul meci intre Timo Boll si He Zhiwen a fost extraordinar...
A inregistrat cineva meciul dintre Granada - G?nnern desfasurat in Liga Campionilor pe 1 aprilie?
Ultimul meci intre Timo Boll si He Zhiwen a fost extraordinar...
Salut Filo,
L-am descarcat si eu de pe un site. Chiar si meciurile de azi au fost foarte interesante... A invins echipa lui Timo Boll, G?nnern cu 3-1, adjudecandu-si Cupa, Samsonov fiind invins de Grujic dupa un meci teribil. Timo Boll si-a luat si el revansa in fata lui Samsonov dupa meciul tur...
eu nu stiu cum ai reusit sa downloadezi de acolo! Pentru ca ma baga in megaupload, unde mi-am creat account, dar nu imi da voie sa downloadez deoarece nu sunt un "premium member" ... sau ai cumva cont platit la ei???
Daca te uiti in partea de sus-dreapta, vei vedea un anunt care spune ca toate sloturile alocate RO sunt ocupate. Nu-ti ramane decat sa mai incerci din cand in cand. Asta e marea problema pe Megaupload...au sloturi putine.
Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
Sa va spun eu cum fac la megaupload. Schimb la connections din browser conexiune prin proxy server (oricare gasit la moment din free proxy list de pe net) Intru la megaupload la fisierul dorit (find recunoscut nonRO) ajungand la etapa cu butonul DOWNLOAD. Iar intru la connections unde debifez "use a proxy ..." si-i dau Download. Merge de fiecare data...
mai exista o metoda.Se instaleza megauploadbar in Internet Explorer (nu merge cu alt browser)si merge ca uns.Ideea e ca unii antivirusi mai zic din cand in cand ca ar fi Adware...Eu downloadez de 1 an de zile si n-am avut nici o sesizare de la nici un antivirus (scanez constant cu vreo 3 programe si nimic..Sistemul se misca bine)
Schlager Carbon Off +
FH: Xiom Vega Elite Max
BH: Xiom Vega Europe Max
Eu unu am oroare de barele astea de unelte pt ca pe langa ca ocupa un spatiu inutil unele dintre ele mai au si reclamele deschizandu-ti tot felu de pagini.
Blade : Nitakku Septear (OFF) FH>Joola Express Two
BH>Butterfly Speedy PO
Comentariu