Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Vino acum vineri seara la sala de la IULIUS-MALL ,sa-ti dau lemnul meu DONIC WALTNER DODEC HINOKI care are pe el fata donic baracuda sa vezi cum respinge.Este paleta mea de antrenament.Daca nu poti vineri seara ,ramane in cursul zilei de sambata,ai acolo afisat nr.meu de telefon.
Vino acum vineri seara la sala de la IULIUS-MALL ,sa-ti dau lemnul meu DONIC WALTNER DODEC HINOKI care are pe el fata donic baracuda sa vezi cum respinge.Este paleta mea de antrenament.Daca nu poti vineri seara ,ramane in cursul zilei de sambata,ai acolo afisat nr.meu de telefon.
Excelent. Nu o sa pot veni vineri seara, dar sambata da. Multumesc. Ne vedem sambata.
Da, intre timp am gasit si eu topicul. Dar as vrea si alte detalii daca se poate... oricum, se pare ca voi putea incerca Dotecul Hinoki. Cu Septear deja am jucat. Deci o sa pot face o comparatie.
Multumesc oricum.
Am reusit sa joc si eu cu Dotec Hinoki (cu fata Baracuda). Pot spune ca punctajele oferite de DONIC la DOTEC HINOKI si DOTEC PERSSON OFF, sunt foarte realiste. Diferenta de viteza, si control, sunt foarte mici intre cele doua. HINOKI sta mai bine cu putin decat DOTEC PERSSON OFF atat la control cat si la viteza. Mentionez ca ambele au fost echipate cu BARACUDA.
In ceea ce priveste DOTEC HINOKI vs SEPTEAR, impresia mea este ca stau cam la fel la capitolul control, DOTEC-ul avand o viteza in plus. Un punct in plus pentru DOTEC si pentru maner (Bineinteles, asta e o chestie de preferinta).
Comentariu