care sunt diferentele intre ele?sunt mari DIF.? pt.mine ca vin de la o paleta hooby m.maze platin,care ar fi mai indicate? si un lemn all+ sau off- pe care ar veni ele(fetele) bine?,ptr.rezultat maxim din set-up.multumesc pt.sfaturi (daca or fi)...ADRIANl
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
xiom omega1 europe vs xiom omega1 asia
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: xiom omega1 europe vs xiom omega1 asia
Variantele "europe" de la Xiom sunt intotdeauna mai moi decat "asia" si mai indicate pentru cei care vin dinspre echipament "hoby". Lemnele Xiom sunt deseori sub-ratate, iar un ALL+ este de multe ori defapt un OFF-. In ambele cazuri, diferentele sunt destul de mici.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Sunt foarte bune cele "europe", au control foarte bun, cauta-l pe Tibi (dl Gelu Popescu), are preturi imbatabile. Mie mi-a facut o paleta pe lemn Donic Waldner AllPlay cu fetele astea Xiom Omega1. Are un control foarte bun. Vei fi incantat. Mergi cu toata increderea, ti-o zic dupa ce am jucat un timp cu ea.
Comentariu
sar destul de taricel si xiom omega 1 euro, cum a precizat si visco sunt mai moi si mai indicateBlade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
asiatice-70 lei
europene-120 lei
care sunt mai bune?
e vorba si de pret
sincer......a-si cumpara de 70 lei /buc ,cu succes
era vorba de o oferta pe care am facut-o
multumesc
0728747067
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:00.Procesare...X
Comentariu