Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Marti, 2 martie, de la 19.00, GSP TV transmite in direct confruntarea dintre romania si Italia la tenis de masă feminin, meciuri din Liga Europeana. Echipa Romaniei include numarul noua european, Eliza Samara, si numarul 12 european, Dana Dodean, sportive care in 2009 au facut parte din echipa care a invins Italia in Campionatul european.
Stie cineva unde as putea vedea online GSP TV? Sunt client upc.....
Last edit: normal ca am gasit http://www.gsptv.org/ si imi merge si pe mac chiar daca nu am instalat plugin-urile lor
M-o impresionat fetita asta ! Cat tupeu,atitudine,mandrie...cum striga dupa fiecare punct ! Mai rar ai ocazia ca roman in ziua de azi sa te mandresti cu sportivii tai ! (oare macar stie romaneste? )
lemn Dr. Neubauer Barricade DEF FH Donic Slice 1.5 mm BH TT Master Insider 0.6 mm
BRAVO FETELOR! toate 3 exceptionale........la fete in Europa avem viitorul asigurat si Felicitari si lui Betty pt. comentariu si sa nu uitam ca a amintit si de *miscarea* AMATOUR......
Pentru cei interesati daca Berni stie Romaneste , Va anunt ca stie. Si ce ar fi daca nu ar sti??? datorita acestor persoane cu asemenea intrebari peste cativa ani va juca pentru Norvegia. Fratele lui este suspendat de FRTM si nu mai joaca pentru ROMANIA. DE CE nu intrebati daca Calin(Kalinikos) Creanga mai stie romaneste???????????????? Nu cred ca este criteriu eliminatoriu sa sti romaneste pentru a participa in nationala Romaniei.
las ca stie Chen Weixing "austriaca" sau He Zhi Wen spaniola
In alta ordine de idei , scrie undeva pe vreo agentie de stiri sau ziar online de performantele de ieri ? Cred ca Mutu are intaietate desi e zero ca performante pe langa tenismenii nostri
Este suspendat de federatie pentru ca a plecat in Germania alaturi de Adrian Crisan.(Ochsenhausen). Clubul nu l-a suspendat insa federatia da. La nationalele Romaniei din cate stiu va participa. Peste cativa ani vom vorbi de fratii Szocs , ca au jucat odata pentru Romania......
Din informatii sunt sanse mari sa joace ambii in Norvegia, sau Berni pentru Norvegia si Hunor pentru Germania. Se pare ca si in materie sportiva ca si in cea biblica..."nimeni nu poate fi profet in tara sa"..... Eu totusi sper sa nu am dreptate.
Am fost inteles gresit. Nici eu nu stiam romaneste pana la 7 ani iar performantele acestei fete ar trebui sa ii faca si mai mandri pe cei de nationalitatea ei. Eu unul sunt ! Si pentru ca suntem, alaturi de Croatia, singurele echipe europene fara chinezoaice!
lemn Dr. Neubauer Barricade DEF FH Donic Slice 1.5 mm BH TT Master Insider 0.6 mm
Comentariu