Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Stiga Neos Synergy Tech

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Stiga Neos Synergy Tech

    Ma gandeam sa-mi cumpar o pereche de fete ca cele mentionate in titlu dar as fi vrut mai intai sa aud parerea unora care au avut de-a face cu ele. In primul rand m-ar interesa cam cat de tare se simte buretele. Iau totusi in calcul si varianta "sound", care e data de Stiga ca "soft". Neos-ul simplu e dat "medium". As vrea sa mai stiu daca-mi poate zice cineva cat de sus/jos arunca fetele astea. E important pentru mine asta, nu-mi plac deloc fetele low-throw.M-ar ajuta si cateva comparatii cu fete foarte cunoscute in privinta vitezei si a spin-ului. astept sfaturi, va multumesc.
    Lemne: Donic Carbo System OFF- AN / Donic Waldner Black Devil AN
    Fete: BH Donic Coppa Silver 2.0
    FH Donic Coppa Platin 2.0/ Xiom Omega III 2.0

  • #2
    Re: Stiga Neos Synergy Tech

    Am avut un Neos Sound ST cam in urma cu un an. Din cate imi aduc aminte, nu prea simteai efectul de speed-glue si fata nu avea o viteza prea mare. Despre spin - era ok, mai ales ca participa si buretele. Auncarea - cam ca la majoritatea fetelor Stiga - destul de jos.
    Daca vrei niste fete moi si cu efect de speed-glue incorporat, cauta ceva din gama Boost de la Stiga. Boost TS sunt cele mai moi (soft - parca vreo 32-33 grd.), urmate de Boost TC.
    De la alte firme: Xiom Vega Europe, Joola Energy X-Soft (foarte soft), Joola Energy X-tra etc.
    Blog de tenis de masă

    Comentariu

    Procesare...
    X