Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Va rugam sa ajungeti la sala de preferat pe la 8:30 pentru a termina inscrierile pana la 9, ca apoi la cel tarziu 9:30 sa incepem meciurile
Multumesc anticipat!!!
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
am si eu o intrebare.
roman iulian stiu ca joaca in b si a jucat in ultima etapa,cum poate juca in turneele
amatur si pentru altii sunt reguli diferite?
iulica cu scuzele de rigoare nu am nimic cu tine dar regulile sunt doar ptr. unii?
nu ca am fi venit cu siguranta noi cei din voluntari dar cred ca asa e normal
acum sunt sigur ca o sa spuneti ca a jucat pe langa concurs
chiar si asa ce vina au cei care nu se califica din prima grupa din cauza celor
cu valoare care joaca pe langa concurs si nu au drept de calificare
in fazele superioare?
multumim ptr. explicatii celor in drept.
Au voie sa joace 6 luni in Amatur fiind legitimati(ma refer la cei 5 legitimati activi din Bv).
Cele 6 luni au expirat la inceputul lunii dar s-a convenit sa se prelungeasca termenul cu doua saptamani,pentru a putea organiza si participa la acest concurs A.Care este ultimul pentru ei.
Eu personal am propus ca legitimatii proveniti din Amatur (situatie in care se afla si de la echipa Voluntari vreo doi) ,adica nu au mai fost legitimati inainte si au participat la concursuri Amatur, sa nu cada sub incidenta acestei reguli . Multi amaturisti s-au opus vehement,asa ca a ramas litera de lege ca legitimatii sa stea doi ani
am si eu o intrebare.
roman iulian stiu ca joaca in b si a jucat in ultima etapa,cum poate juca in turneele
amatur si pentru altii sunt reguli diferite?
iulica cu scuzele de rigoare nu am nimic cu tine dar regulile sunt doar ptr. unii?
nu ca am fi venit cu siguranta noi cei din voluntari dar cred ca asa e normal
acum sunt sigur ca o sa spuneti ca a jucat pe langa concurs
chiar si asa ce vina au cei care nu se califica din prima grupa din cauza celor
cu valoare care joaca pe langa concurs si nu au drept de calificare
in fazele superioare?
multumim ptr. explicatii celor in drept.
Extinde
dumneata joci la voluntari.. legitimat si din cauza asta nu poti dormi noaptea ca cineva din bv incalca regulamentul? poate are derogare nu inteleg amestecul in care te implici pt ca nu te pune nimeni sa veghezi si cauti doar sa agiti apele.
Comentariu