Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

echipament

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• echipament

Ce parere aveti despre combinatia B.SRIVER FX pe forhand si B.TACKINESS DRIVE pe rever, lemnul fiind un ANDRO SUPER CORE KINETIC OFF?Ce stil de joc se poate adopta? Si in general este bine sa-ti modifici stilul de joc in functie de ceea ce"pot" gumele, sau daca nu merge le dai dracului si incerci altele la nesfirsit?
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Re: echipament

Postat în original de laky
    Ce parere aveti despre combinatia B.SRIVER FX pe forhand si B.TACKINESS DRIVE pe rever, lemnul fiind un ANDRO SUPER CORE KINETIC OFF?Ce stil de joc se poate adopta? Si in general este bine sa-ti modifici stilul de joc in functie de ceea ce"pot" gumele, sau daca nu merge le dai dracului si incerci altele la nesfirsit?
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Re: echipament

Ideea ar fi sa joci cu o paleta cat mai rapida (atat de rapida cat o poti stapani). Combinatia respectiva mi se pare buna chiar foarte buna dar depinde de cat de bine se potriveste stilului tau de joc.
      Nu este bine sa incerci la nesfarsit pe fete deoarece timpul necesar pentru acomodarea cu paleta rapida poate fi si chiar de 1-2 luni. Daca totusi te nemultumeste controlul unei palete e bine sa treci pe un lemn mai moale (all+) si nu sa schimbi fetele deoarece acestea nu sunt superofensive.

Comentariu

Tackiness DRIVE pe REVER?

Suna cam aiurea...

Comentariu

Important este daca pe tine te satisface si-ti da o siguranta in joc.De regula lemnul si gumele se aleg in functie de cum joci si nu invers sa joci in functie de gume si lemn .Daca esti multumit de ele inseamna ca pentru tine sunt combinatia perfecta daca nu incearca alte combinatii.

Comentariu

Echipament pentru Tenis de Masa

Intradevar, parafrazind un politician celebru al revolutiei, suna ca dracu! Dar ce sa-i faci daca D vine de la DRIVE! Nu sunt un jucator eminamente ofensiv, pana acum am jucat cu Andro Zenith G pe ambele fete. Sunt niste gume rapide (T97). cu spin f.bun(S97) dar controlul lasa de dorit(doarC 75), si de multe ori daca joc mai defensiv, atunci cind adversarul ma obliga, unele mingi se mai duc aiurea. De aceea ma gindesc la TACKINESS D, care ar asigura un control mai bun pentru reverul meu nu prea ofensiv

Comentariu

Echipament pentru Tenis de Masa

In domeniul atit de conroversat al incaltamintei am descoperit ceva super, la un pret ce sfideaza ridicolul! Incercati tenisii chinezesti cu talpa galbena si fete bej sau negre la 140000 perechea, super confortabili si cu o aderenta extraordinara pe toate tipurile de pardoseala. Daca v-ati cumparat ceva de firma, deci foarte scumpi, veti regreta banii dati.Cei ce vin sa va vada sunt in primul rind interesati de joc, si nu de papucii vostrii!

Comentariu

Re: Echipament pentru Tenis de Masa

Intradevar, parafrazind un politician celebru al revolutiei, suna ca dracu! Dar ce sa-i faci daca D vine de la DRIVE! Nu sunt un jucator eminamente ofensiv, pana acum am jucat cu Andro Zenith G pe ambele fete. Sunt niste gume rapide (T97). cu spin f.bun(S97) dar controlul lasa de dorit(doarC 75), si de multe ori daca joc mai defensiv, atunci cind adversarul ma obliga, unele mingi se mai duc aiurea. De aceea ma gindesc la TACKINESS D, care ar asigura un control mai bun pentru reverul meu nu prea ofensiv
                ia-ti Tackiness C pt backhand

Comentariu

Tenisii de care vorbesti la Iași sunt 75000lei si te tin cateva meciuri dupa care se rupe talpa si poti sa-i arunci .Asa ca nu te bucura la pret pt ca daca faci un calcul o pereche de firma te tine cat 3- 4 perechi din China.Intr-adevar pentru cei cu venituri mai mici e o afacere .Succes

Comentariu

echipament

Cred ca vorbim de cu totul altceva. Prima pereche m-a tinut doi ani,iar cu a doua joc din toamna de doua ori pe saptamina, cite doua ore, si sunt O.K.

Comentariu

Laky, pune-ne o poza daca poti sa-i identificam si noi...
                      Butterfly Grubba Carbon-AN All+
                      FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower

Comentariu

Re: Echipament pentru Tenis de Masa

In domeniul atit de conroversat al incaltamintei am descoperit ceva super, la un pret ce sfideaza ridicolul! Incercati tenisii chinezesti cu talpa galbena si fete bej sau negre la 140000 perechea, super confortabili si cu o aderenta extraordinara pe toate tipurile de pardoseala. Daca v-ati cumparat ceva de firma, deci foarte scumpi, veti regreta banii dati.Cei ce vin sa va vada sunt in primul rind interesati de joc, si nu de papucii vostrii!
                        Am incercat si eu figura cu niste "chinezi din Europa" dar din aia albastrii ca pe vremuri. Nu a mers deloc. Aveau o aderenta foarte buna la podea dar aluneca ingrozitor piciorul inlauntrul lor. Cred ca erau mai buni de pus in loc de prezervativ Nu stiu aia bej sau negri daca or avea alt textil inauntru...
                        De fapt, dragii mei, nu va chinuiti, ca tenesi din aia se fac in vre-o zece mii de locuri in China si materialele nu-s de fel, la fel.
                        Lemn- Bty Viscaria
                        FH - TENERGY 05
                        BH - TENERGY 80

Comentariu

echipament

Poate ai gresit numarul la prezervativ, si ti-ai supraapreciat dimensiunile, la picior bineinteles!

Comentariu

echipament

Ce spuneti vreau sa imi iau un lemn nou: Butterfly Balsa Carbo X5 dar am inteles ca lemnul de Balsa e foarte fragil, daca dai un pic cu el de masa sa dus, insa cei de la Butterfly spun ca tocmai de aceea au imbracat lemnul de Balsa in doua straturi de Carbon pt ai asigura rezistenta. Are cineva un astfel de lemn? E chiar asa de fragil ?
                            Blade : Nitakku Septear (OFF)
                            FH>Joola Express Two
                            BH>Butterfly Speedy PO

Comentariu

Nu mai, asa cum ti-am spus la telefon lemnul si carbonul stau mai mult pe aer, ca balsa asta este: mai mult aer decat lemn. Carbonul este foarte subtire tocmai ca sa aibe si elasticitate ca altfel ar fi beton. Daca vrei o comparatie sugestiva, este ca la vestele antiglont. Nu mori, dar nici bine nu-ti este. Revenind, daca nu dai cu paleta in masa totul e ok, dar asta este cvasi-imposibil. Cine zice ca nu a dat cu paleta in masa nici o data, minte sau nu mai tine minte
                              Lemn- Bty Viscaria
                              FH - TENERGY 05
                              BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
                              X