Ce parere aveti despre combinatia B.SRIVER FX pe forhand si B.TACKINESS DRIVE pe rever, lemnul fiind un ANDRO SUPER CORE KINETIC OFF?Ce stil de joc se poate adopta? Si in general este bine sa-ti modifici stilul de joc in functie de ceea ce"pot" gumele, sau daca nu merge le dai dracului si incerci altele la nesfirsit?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
echipament
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
echipament
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX redTaguri: Nimic
Re: echipament
Postat în original de lakyCe parere aveti despre combinatia B.SRIVER FX pe forhand si B.TACKINESS DRIVE pe rever, lemnul fiind un ANDRO SUPER CORE KINETIC OFF?Ce stil de joc se poate adopta? Si in general este bine sa-ti modifici stilul de joc in functie de ceea ce"pot" gumele, sau daca nu merge le dai dracului si incerci altele la nesfirsit?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Re: echipament
Postat în original de lakyCe parere aveti despre combinatia B.SRIVER FX pe forhand si B.TACKINESS DRIVE pe rever, lemnul fiind un ANDRO SUPER CORE KINETIC OFF?Ce stil de joc se poate adopta? Si in general este bine sa-ti modifici stilul de joc in functie de ceea ce"pot" gumele, sau daca nu merge le dai dracului si incerci altele la nesfirsit?
Nu este bine sa incerci la nesfarsit pe fete deoarece timpul necesar pentru acomodarea cu paleta rapida poate fi si chiar de 1-2 luni. Daca totusi te nemultumeste controlul unei palete e bine sa treci pe un lemn mai moale (all+) si nu sa schimbi fetele deoarece acestea nu sunt superofensive.
Comentariu
Important este daca pe tine te satisface si-ti da o siguranta in joc.De regula lemnul si gumele se aleg in functie de cum joci si nu invers sa joci in functie de gume si lemn .Daca esti multumit de ele inseamna ca pentru tine sunt combinatia perfecta daca nu incearca alte combinatii.
Comentariu
Echipament pentru Tenis de Masa
Intradevar, parafrazind un politician celebru al revolutiei, suna ca dracu! Dar ce sa-i faci daca D vine de la DRIVE! Nu sunt un jucator eminamente ofensiv, pana acum am jucat cu Andro Zenith G pe ambele fete. Sunt niste gume rapide (T97). cu spin f.bun(S97) dar controlul lasa de dorit(doarC 75), si de multe ori daca joc mai defensiv, atunci cind adversarul ma obliga, unele mingi se mai duc aiurea. De aceea ma gindesc la TACKINESS D, care ar asigura un control mai bun pentru reverul meu nu prea ofensivLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Echipament pentru Tenis de Masa
In domeniul atit de conroversat al incaltamintei am descoperit ceva super, la un pret ce sfideaza ridicolul! Incercati tenisii chinezesti cu talpa galbena si fete bej sau negre la 140000 perechea, super confortabili si cu o aderenta extraordinara pe toate tipurile de pardoseala. Daca v-ati cumparat ceva de firma, deci foarte scumpi, veti regreta banii dati.Cei ce vin sa va vada sunt in primul rind interesati de joc, si nu de papucii vostrii!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Re: Echipament pentru Tenis de Masa
Postat în original de lakyIntradevar, parafrazind un politician celebru al revolutiei, suna ca dracu! Dar ce sa-i faci daca D vine de la DRIVE! Nu sunt un jucator eminamente ofensiv, pana acum am jucat cu Andro Zenith G pe ambele fete. Sunt niste gume rapide (T97). cu spin f.bun(S97) dar controlul lasa de dorit(doarC 75), si de multe ori daca joc mai defensiv, atunci cind adversarul ma obliga, unele mingi se mai duc aiurea. De aceea ma gindesc la TACKINESS D, care ar asigura un control mai bun pentru reverul meu nu prea ofensiv
Comentariu
Tenisii de care vorbesti la Iași sunt 75000lei si te tin cateva meciuri dupa care se rupe talpa si poti sa-i arunci .Asa ca nu te bucura la pret pt ca daca faci un calcul o pereche de firma te tine cat 3- 4 perechi din China.Intr-adevar pentru cei cu venituri mai mici e o afacere .Succes
Comentariu
echipament
Cred ca vorbim de cu totul altceva. Prima pereche m-a tinut doi ani,iar cu a doua joc din toamna de doua ori pe saptamina, cite doua ore, si sunt O.K.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Laky, pune-ne o poza daca poti sa-i identificam si noi...Butterfly Grubba Carbon-AN All+
FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower
Comentariu
Re: Echipament pentru Tenis de Masa
Postat în original de lakyIn domeniul atit de conroversat al incaltamintei am descoperit ceva super, la un pret ce sfideaza ridicolul! Incercati tenisii chinezesti cu talpa galbena si fete bej sau negre la 140000 perechea, super confortabili si cu o aderenta extraordinara pe toate tipurile de pardoseala. Daca v-ati cumparat ceva de firma, deci foarte scumpi, veti regreta banii dati.Cei ce vin sa va vada sunt in primul rind interesati de joc, si nu de papucii vostrii!
De fapt, dragii mei, nu va chinuiti, ca tenesi din aia se fac in vre-o zece mii de locuri in China si materialele nu-s de fel, la fel.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
echipament
Poate ai gresit numarul la prezervativ, si ti-ai supraapreciat dimensiunile, la picior bineinteles!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
echipament
Ce spuneti vreau sa imi iau un lemn nou: Butterfly Balsa Carbo X5 dar am inteles ca lemnul de Balsa e foarte fragil, daca dai un pic cu el de masa sa dus, insa cei de la Butterfly spun ca tocmai de aceea au imbracat lemnul de Balsa in doua straturi de Carbon pt ai asigura rezistenta. Are cineva un astfel de lemn? E chiar asa de fragil ?Blade : Nitakku Septear (OFF)
FH>Joola Express Two
BH>Butterfly Speedy PO
Comentariu
Nu mai, asa cum ti-am spus la telefon lemnul si carbonul stau mai mult pe aer, ca balsa asta este: mai mult aer decat lemn. Carbonul este foarte subtire tocmai ca sa aibe si elasticitate ca altfel ar fi beton. Daca vrei o comparatie sugestiva, este ca la vestele antiglont. Nu mori, dar nici bine nu-ti este. Revenind, daca nu dai cu paleta in masa totul e ok, dar asta este cvasi-imposibil. Cine zice ca nu a dat cu paleta in masa nici o data, minte sau nu mai tine minteLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:41.Procesare...X
Comentariu