Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Din Baia Mare:
Orzac Sorin
Tacacs Csaba
Baiu Costel
Borsi Andrei
Kollar Francisc
Maximciuc Felix
Hofman Zoltan
Pop Dan Mircea
Pop Adrian
Alexandrescu Bogdan
Benea Dorin
Poate fac rost si eu de o palinca buna sa fiu sigur
Este pentru toata lumea! Aduc eu, aduce si Harciu, numai s-o putem bea pe toata.
O recomand la sfarsitul turneului
La cei ce vor pica in grupa cu mine o "recomand" la inceputul turneului
O sa mai fie ?i ni?te p?linc? ?i vin de Cic?rl?u - produc?ie ecologic? proprie. Nu putem concura cu saramura de la Galați dar observ ca vine tot Ardealu` ?i trebuie să ne ridic?m la nivelul calitativ al participanților !
Dac? vreodat? cuiva ?i va veni ideea organiz?rii unui turneu gen "ALL STAR GAME" între sud-est ?i nord-vest, apoi sâmb?t? la Baia Mare va fi prezent tot lotul NORD VEST
lemn Dr. Neubauer Barricade DEF FH Donic Slice 1.5 mm BH TT Master Insider 0.6 mm
Din Satu Mare:
Ciordas Bujor
Moldovan Sergiu
Petric Sorin
Mihai Adrian
Gyokos Zoltan
Kerty Gabriel
Gorgan Iosif
Cadar Martin
Crisan Viorel
Darolti Zoltan
Mai exista un singur loc, dupa care deschidem lista de asteptare. In cazul in care se va retrage cineva, se va intra in concurs in ordinea inscrierii pe lista de asteptare.
De la Brașov tinem pumnii baietilor din Baia Mare! Sa aveti o competitie reusita atat la tenis cat si la palinca si vin de Cicarlau ! Asteptam la sfarsitul zilei trei clasamente respectiv pentru fiecare competitie !
Trebuie sa fie tare palinca aia, ca vad ca nordistii au mutit de tot
Va rugam frumos, nu ne mai tineti in suspens, vrem si noi sa stim cine a cistigat la ,,vinul de...masa '', ca la tenis cred ca-si dau cu paletele' n cap , dupa atita palinca
Nu ati gresit. Iata ordinea primilor 8 concurenti, restul clasamentului maine :
1. Toth Laszlo
2. Nascu Serban
3. Nistor Dorel
4. Baiu Costel
5-8
Iusan Mircea
Rusu Stefan
Roman Bogdan
Florescu Eleodor
Multumim din suflet tuturor participantilor si asteptam impresii si concluzii !
lemn Dr. Neubauer Barricade DEF FH Donic Slice 1.5 mm BH TT Master Insider 0.6 mm
Comentariu