Neatza.Am incercat sa uploadez niste poze cu paletele unor jucatori profesionisti , dar nu prea mi-a iesit.Asadar,va scriu direct configuratiile fara poze.
Ma Lin - BH: Butterfly Bryce Speed FX / FH: DHS Skyline II
Zhang Jike (CHN), FH: DHS Hurricane III / BH: Butterfly Tenergy 64
Wang Liqin (CHN), FH: DHS Hurricane III / BH: Butterfly Tenergy 64
Wen Jia (CHN), FH: DHS Hurricane III / BH: Donic Baracuda
Wang Hao (CHN), FH: DHS Skyline III / BH: Butterfly Sriver D-13 L
Ma Long (CHN), FH: DHS Skyline III / BH: Butterfly Tenergy 05
Guo Yue (CHN), FH: Tibhar Grip-S / BH: Butterfly Tenergy 05
Pozele cu paletele jucatorilor le puteti gasi pe facebookul de la TTProvider.Tipul care se ocupa de site-ul acela mi se pare ca este arbitru la meciuri si paletele sunt chiar cele pe care le folosesc jucatorii.
EDITAT CLAU:
Nu stiu ce vi se pare atat de greu sa adugati poze pe forum.
Mai multi s-au plans ca nu pot pune poze pentru ca sunt prea mari. Atasamentele sunt intentionat setate sa nu incarce poze mari si doar 5 maxim pe un mesaj.
Ce s-ar intampla daca s-ar uploada pe server sutele de poze de la turnee, anunturi, poze de 5-6 mega? Ne-am transforma in yahoo..
Metoda de a pune poze pe forum de orice marime e prin "click pentru a adauga o imagine":
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ll=1#post87713
Ma Lin - BH: Butterfly Bryce Speed FX / FH: DHS Skyline II
Zhang Jike (CHN), FH: DHS Hurricane III / BH: Butterfly Tenergy 64
Wang Liqin (CHN), FH: DHS Hurricane III / BH: Butterfly Tenergy 64
Wen Jia (CHN), FH: DHS Hurricane III / BH: Donic Baracuda
Wang Hao (CHN), FH: DHS Skyline III / BH: Butterfly Sriver D-13 L
Ma Long (CHN), FH: DHS Skyline III / BH: Butterfly Tenergy 05
Guo Yue (CHN), FH: Tibhar Grip-S / BH: Butterfly Tenergy 05
Pozele cu paletele jucatorilor le puteti gasi pe facebookul de la TTProvider.Tipul care se ocupa de site-ul acela mi se pare ca este arbitru la meciuri si paletele sunt chiar cele pe care le folosesc jucatorii.
EDITAT CLAU:
Nu stiu ce vi se pare atat de greu sa adugati poze pe forum.
Mai multi s-au plans ca nu pot pune poze pentru ca sunt prea mari. Atasamentele sunt intentionat setate sa nu incarce poze mari si doar 5 maxim pe un mesaj.
Ce s-ar intampla daca s-ar uploada pe server sutele de poze de la turnee, anunturi, poze de 5-6 mega? Ne-am transforma in yahoo..
Metoda de a pune poze pe forum de orice marime e prin "click pentru a adauga o imagine":
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ll=1#post87713
Comentariu